![]() |
[A]Cıya [Ş]İkayetsiz [K]Atlanmaktır..! |
![]() |
![]() |
#31 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() [A]Cıya [Ş]İkayetsiz [K]Atlanmaktır..![size="4">[color="][/size] |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() [A]Cıya [Ş]İkayetsiz [K]Atlanmaktır..!Ben sana yağmuru özletmem ![]() Gözlerim bulut olur damlarım saçlarına ![]() Ben sana esintiyi özletmem ![]() Nefesim rüzgar olur dokunur saçlarına ![]() Ben sana aydınlığı özletmem ![]() Gözlerim güneş olur doğar gözlerine Ben sana beni özletmem ![]() Göçmen kuş olur konarım avuçlarına ![]() Ben sana sevgiyi özletmem ![]() Bir damla kan olur girerim yüreğine ![]() Ben sana şefkati özletmem ![]() Bir melek olur sararım kanatlarıma ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() [A]Cıya [Ş]İkayetsiz [K]Atlanmaktır..!Sigarayı bile kıskanırdım; kalbine giden yollara uğradığı için ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() [A]Cıya [Ş]İkayetsiz [K]Atlanmaktır..!Bir Kadının En Güzel Yeri: Henüz kırılmamışsa KALBİDİR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() [A]Cıya [Ş]İkayetsiz [K]Atlanmaktır..!Kızlar erkeklerin "gelirlerine", erkekler kızların "giderlerine" baktığı sürece 'biri gelir biri gider ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() [A]Cıya [Ş]İkayetsiz [K]Atlanmaktır..!Ayrılığın dayanılmaz olan kısmı, O'nun sizinle yaşadıklarını bir başkasıyla yaşamasıdır ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() [A]Cıya [Ş]İkayetsiz [K]Atlanmaktır..!Hiç bir ressam çizemez ![]() O gülüşünde ki cennet'i ♥ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() [A]Cıya [Ş]İkayetsiz [K]Atlanmaktır..!Önemli olan aynı yastığa baş koymak değil, aynı yola baş koymaktır ![]() Şimdi benim yolum sana dar, senin sokağın bana çıkmaz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() [A]Cıya [Ş]İkayetsiz [K]Atlanmaktır..!Seni ruhuma cemre diye damlatmadıktan sonra ben bu bedende neyleyeyim? Aşk da sen, hasret de sen, ben de sen? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() [A]Cıya [Ş]İkayetsiz [K]Atlanmaktır..!Sevmediklerin derdin olur genelde, Sevdiklerin ise umudun ![]() Ama birini öyle bir seversin ki; Hem derdin olur, hemde umudun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() [A]Cıya [Ş]İkayetsiz [K]Atlanmaktır..!Bazen hoşçakal demen gereken zamanlar vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() [A]Cıya [Ş]İkayetsiz [K]Atlanmaktır..!Sessiz bir çığılıktı aşk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() [A]Cıya [Ş]İkayetsiz [K]Atlanmaktır..!Sadece sen ![]() Sadece fotoğrafların ![]() Biraz kahve ![]() Biraz yağmur ve müzik ![]() Tüm hayatım bu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|