![]() |
Cevap : Değişik ve Komik resimler (sürekli güncel tutulacak) |
![]() |
![]() |
#31 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Değişik ve Komik resimler (sürekli güncel tutulacak)Resimler aşağıdadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Değişik ve Komik resimler (sürekli güncel tutulacak)neredeler ?
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Değişik ve Komik resimler (sürekli güncel tutulacak) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Değişik ve Komik resimler (sürekli güncel tutulacak)onu demiyorum bu sayfanın ilk mesajındaki resimler gözükmüyo ilk sayfadan itibaren baktım ;) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Değişik ve Komik resimler (sürekli güncel tutulacak) |
![]() |
![]() |
![]() |
Yeni resimler |
![]() |
![]() |
#36 |
dejavu2009
|
![]() Yeni resimlerÜstteki resimler çıkmamıştı şimdi ekliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gelecekteki Ninelerimizin hali bu olsa gerek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Akşam çok güzel uyudum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her sene güzellik yarışmasında bir skandal oluyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tedbirli tavuk bu olsa gerek ![]() ![]() ![]() ![]() - Anne bugün okulda saatleri okumayı öğrendik ![]() ![]() ![]() - Aferin oğlum ![]() ![]() ![]() - Ama anne! ![]() O vakitler Google'da arama yapınca 30 gün sonra belli oluyordu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Değişik ve Komik resimler (sürekli güncel tutulacak)![]() bu saati garanti alırım (hatta yaptırırım) teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
Yeniler |
![]() |
![]() |
#38 |
dejavu2009
|
![]() YenilerGüzel fikir doğrusu ![]() ![]() ![]() ![]() Yeni resimlerimiz ![]() ![]() ![]() ![]() Fenerliler üzülmesin diye buraya bu resmi ekledik ![]() Kupa hasretini giderirler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Boyun kısa olması dedikleri bu olsa gerek ![]() ![]() ![]() ![]() En güzel hatıra fotoğraflarından bir tanesi ![]() İsmide: "Nasıl Becerdik bu işi" ![]() ![]() "On kere söyledim şu köpeğe önüme çıkma fena olur diye!" ![]() - Asker nişan al! - Emredersiniz komutanım, yerde büyük bir delik açmak için hazırız ![]() - !!!???@@ |
![]() |
![]() |
![]() |
en son komik resimler |
![]() |
![]() |
#39 |
dejavu2009
|
![]() en son komik resimler![]() - Baba kırmızı ışık yanınca durmamız gerekiyor mu? - Evet oğlum durmak gerekiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Baba bir saattir bekliyoruz hala hepsi yeşil olmadı ![]() ![]() - şşşt sakın yerimi söylemeyin ![]() - Tartı biraz önce buradaydı ya! Nereye gitti? ![]() - memur bey bu işaretin anlamı ne? - Sakın kıpırdama eller yukarı! ![]() ![]() ![]() - Umarım bu işi hızlı yaparsın, arkadaş pek hızlı koşamadı da! |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : polisler... |
![]() |
![]() |
#42 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : polisler...![]() Bilgisayarla bu kadar içili dışlı olursak, bilgisayar sorunlarıda dış dünyaya taşar ![]() ![]() ![]() ![]() - hanımefendi üzerinizde silah falan yok değil mi? - Sence var mı? - !!!@ ![]() - Abi bu çocuk hız sınırını aştı ![]() ![]() - Onu merkeze götürün sorguya alın - ühü ühü ben bişey yapmadım ![]() ![]() ![]() ![]() - Hadi evlat kokla şunuda kayıp kişiyi hemen bulalım ![]() - Bak bak şuna bak ya! üstüme doğru tutuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aha yakaladım seni saatte 200 km hızla gidiyordun ![]() ![]() ![]() ![]() - Herkes duvara dönsün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - hav hav ( valla memur bey üstümde hiçbirşey yok ![]() ![]() ![]() ![]() - Havlama lan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Değişik ve Komik resimler (sürekli güncel tutulacak)![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Aile tabloları |
![]() |
![]() |
#44 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Aile tablolarıŞimdiki konu ailelerin çektirdiği toplu resimler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() küçükten büyüğe doğru sıralandık ![]() İkinci köpek 2 yıl önce öldü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Değişik ve Komik resimler (sürekli güncel tutulacak)arkadaşlar resimler uçmuş, onları bulamıyorum ![]() ![]() ![]() özür |
![]() |
![]() |
|