![]() |
Cevap : Ölüm Anında Son Sözün Ne Olurdu??? |
![]() |
![]() |
#31 |
sk8er_can
|
![]() Cevap : Ölüm Anında Son Sözün Ne Olurdu???Rahatla ve sessiz ol ![]() Kendi merkezini bul ve orada dur ![]() Bedenin başına ne gelirse gelsin oradan ayrılma ![]() Yalnızca olup bitene tanık ol ![]() Bırak ne olacaksa olsun, araya girme ![]() Hatırla, hatırla, hatırla ki sen yalnızca tanıksın; bu senin gerçek doğan ![]() Bunu hatırlayarak ölürsen, teker duracaktır ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Ölüm Anında Son Sözün Ne Olurdu???azraile şöyle derim : 'Bazı yerlerde mantık hataları vardı ama güzeldi :D' sonra da bir fıkra anlatırdım ve güle güle gideriz
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
|
![]() Cevap : Ölüm Anında Son Sözün Ne Olurdu???eşhedü enla ilahe illallah ve eşhedü enne muhammeden abduhu ve resulullah İnşallah öyle bir fırsatım olursa tabi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
evrem88
|
![]() Cevap : Ölüm Anında Son Sözün Ne Olurdu???sana geliyorum Allahım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
|
![]() Cevap : Ölüm Anında Son Sözün Ne Olurdu???Sana geliyoorum Allah'ım :)
Çok güzel ya ben yolda arabaya çarpılacak durumda falan kaldığımda hep böyle diyorumda :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
evrem88
|
![]() Cevap : Ölüm Anında Son Sözün Ne Olurdu???bende sürekli kullanıorum ama bi türlü gidemedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
|
![]() Cevap : Ölüm Anında Son Sözün Ne Olurdu???Öyle deme tatlım
![]() Herşeyin bir zamanı vardır ve tek gerçek olan ona dönüşümüzdür ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
azrail
|
![]() Cevap : Ölüm Anında Son Sözün Ne Olurdu???hiç bir zaman birini çok sevmeyin hak ediyorsa sevin etmiyorsa boşverin gitsin ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Ölüm Anında Son Sözün Ne Olurdu???ALLAH'ı görmek istiyorsan gidelim zaten yapacak işim yoktu sıkılıyodum :D:D:D:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
azrail
|
![]() Cevap : Ölüm Anında Son Sözün Ne Olurdu???hepinizi bi an önce yanıma bekliyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
|
![]() Cevap : Ölüm Anında Son Sözün Ne Olurdu??? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Ölüm Anında Son Sözün Ne Olurdu???yadeee yadeee tabikide dikkate aldım ama benimde bir ricam var,üslubun çok kaba,nezaketten ve incelikten nasibini almamış gibi duruyor tabi bu objektif bakarsan oluyo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
1die
|
![]() Cevap : Ölüm Anında Son Sözün Ne Olurdu???tum aileme onları çok sevdıgımı söylerdim
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
|
![]() Cevap : Ölüm Anında Son Sözün Ne Olurdu???Alıntı:
Sizde hakkımda düşündüklerinizi dile getirirken aynı benden bahsettiğiniz gibi davranıyorsunuz:)
Ben buyum sizin için kendimide değiştircek değilim ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Ölüm Anında Son Sözün Ne Olurdu???benim adeletim ve kurallarım çok basittir 'dişe diş kana kan' yani 'kısasa kısas' uygularım bana nasıl konuşursan bende aynı üskupla konuşurum ama ben en sonunda herkes mutlu olsun diye unuturum bu yüzden saygılarımı belirtmiştim bunu yazarken bile gülebilirim çünkü sizin kontrol edemediğiniz birşey(ler) biliyorum,beni provake edemezsiniz bu yüzden kahkaha bile atıyorum kendime tekrar saygılar çok önemli bir not : söylemiş olduğunuz şu alıntılı konuşuyorsun varya,o aslında sadece sizin için geçerli,mesajlarımın çoğu alıntısızdır ama sizinkilerin çoğu alıntı ile başlıyor ![]() |
![]() |
![]() |
|