|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
faydası, gider, oluşurçıkmayan, osuruğum, osuruğun, osuruk |
![]() |
Osuruk Nedir- Osuruk Neden Oluşur-Çıkmayan Osuruğum Nereye Gider -Osuruğun Faydası |
![]() |
![]() |
#31 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Osuruk Nedir- Osuruk Neden Oluşur-Çıkmayan Osuruğum Nereye Gider -Osuruğun FaydasıValla Vio bu laflar sana ![]() ![]() ![]() ben normal bir vatandaşım, iğrenç diye sana diyorlar gibi sanki ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Osuruk Nedir- Osuruk Neden Oluşur-Çıkmayan Osuruğum Nereye Gider -Osuruğun Faydası |
![]() |
![]() |
#32 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Osuruk Nedir- Osuruk Neden Oluşur-Çıkmayan Osuruğum Nereye Gider -Osuruğun Faydasıaman allahım artık gülmekteni işten atılacam vede gülmekten yüzümde kırışıklıklar oluşacak viole böcü dayı buranın şekerleri ilan ediyorum sizi 3 üncü şekerde ben olmak şartı ile sözmü |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Osuruk Nedir- Osuruk Neden Oluşur-Çıkmayan Osuruğum Nereye Gider -Osuruğun Faydasıpeace´isimli üyeden Alıntı iğrençsiniz siz yaaaaaaaaaa aman yazanada bak şuradan bi ucarsam görürsün gününü doğruyu yazıyom alamya senin yapmadın şeymi sen sankim pırtt etmiyon alamya şunu bak icindekiler nereye ucuyor başkasınamı ödünc vetiyon pırttttlarını böcük dayı senle bir gün pırt yarışı yapalımmı inan sen taa oradan korkarsın emin olll |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Osuruk Nedir- Osuruk Neden Oluşur-Çıkmayan Osuruğum Nereye Gider -Osuruğun FaydasıBÖCÜ DAYI´isimli üyeden Alıntı Valla Vio bu laflar sana ![]() ![]() ![]() ben normal bir vatandaşım, iğrenç diye sana diyorlar gibi sanki ![]() ![]() ![]() böcük dayı cok elakksın heee nasılda hemencik işin icinden sıyırı veriyon kücük emrah gibi oluverdin birden pancar bana elalk demes benim cok cişiiişşşşşşşş datlu fıstık gibi artis oldumu bülürrrr (ay benmiyim o artüssss) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Osuruk Nedir- Osuruk Neden Oluşur-Çıkmayan Osuruğum Nereye Gider -Osuruğun FaydasıViole´isimli üyeden Alıntı böcük dayı cok elakksın heee nasılda hemencik işin icinden sıyırı veriyon kücük emrah gibi oluverdin birden pancar bana elalk demes benim cok cişiiişşşşşşşş datlu fıstık gibi artis oldumu bülürrrr (ay benmiyim o artüssss) hee işte mesele orada ben senin nasıl olduğunu bşliyorumda anlatacak kelim bulamıyorum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Osuruk Nedir- Osuruk Neden Oluşur-Çıkmayan Osuruğum Nereye Gider -Osuruğun FaydasıViole´isimli üyeden Alıntı aman yazanada bak şuradan bi ucarsam görürsün gününü doğruyu yazıyom alamya senin yapmadın şeymi sen sankim pırtt etmiyon alamya şunu bak icindekiler nereye ucuyor başkasınamı ödünc vetiyon pırttttlarını böcük dayı senle bir gün pırt yarışı yapalımmı inan sen taa oradan korkarsın emin olll en azından ben kimseyle gel yerışalım demiyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Osuruk Nedir- Osuruk Neden Oluşur-Çıkmayan Osuruğum Nereye Gider -Osuruğun Faydasıpeace´isimli üyeden Alıntı ![]() ![]() emme beni kimse gecemiyordu güc bendeeee olurdu ![]() ![]() birden bebekliğim aklıma damladı böcük dayıya hodri meydan deyüverdüm ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Osuruk Nedir- Osuruk Neden Oluşur-Çıkmayan Osuruğum Nereye Gider -Osuruğun FaydasıViole´isimli üyeden Alıntı ![]() ![]() emme beni kimse gecemiyordu güc bendeeee olurdu ![]() ![]() birden bebekliğim aklıma damladı böcük dayıya hodri meydan deyüverdüm ![]() ![]() ne yalan söyliyyim hiç yapmadım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Osuruk Nedir- Osuruk Neden Oluşur-Çıkmayan Osuruğum Nereye Gider -Osuruğun FaydasıTırtıl´isimli üyeden Alıntı aman allahım artık gülmekteni işten atılacam vede gülmekten yüzümde kırışıklıklar oluşacak viole böcü dayı buranın şekerleri ilan ediyorum sizi 3 üncü şekerde ben olmak şartı ile sözmü Tamam Tırtılcığımız, sende üçüncü şeker ol ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Osuruk Nedir- Osuruk Neden Oluşur-Çıkmayan Osuruğum Nereye Gider -Osuruğun Faydasıbu sayfaya girmek istemiyorum gülmekten karnıma ağrılar giriyor böcü ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Osuruk Nedir- Osuruk Neden Oluşur-Çıkmayan Osuruğum Nereye Gider -Osuruğun FaydasıMidede gaz oluşmasının nedenleri şunlardır: Hava yutmak: Yemek yerken, özellikle karbonatlı içecekler içerken, sakız çiğnerken, şeker emerken ve dental tedavide kullanılan aparatları kullanırken hava yutmak ![]() Sindirilmemiş yemekler: Bu besinler faydalı bakteriler tarafından parçalanırken gaz dışa çıkar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Midede şişkinlik oluşmasının asıl nedenleri: ![]() Fazla gaz, midede şişkinlik oluşmasının sebeplerinden sadece birisidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İrritabıl bağırsak sendromu ![]() İBS yani spastik kolon, en yaygın görülen Gİ bozukluğuna denir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() ![]() ![]() 6 ![]() ![]() 7 ![]() ![]() Gaz oluşumunu tetikleyen gıdalar ![]() Karbonhidratlar:arpa, mısır, yulaf, patates, buğday, tam tahıllar, Süt ürünleri (Laktoz): süt, peynir, yoğurt, Meyve: Elma, şeftali, armut, kuru erik, kuru meyve, Baklagiller: Bezelye, mercimek, kabuklu yemişler, bezelye, Sebzeler: Enginar, kuşkonmaz, brokoli, Brüksel lahanası, kabak, karnabahar, soğan olarak sayılabilir ![]() Tatlandırıcılar: Meyve suyu, alkolsüz içkiler, şekerleme, ve şekerli atıştırmalıkların içinde bulunan fruktoz, maltitol, manitol, ve diyet içeceklerin ve atıştırmalıkların içinde bulunan sorbitol ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Osuruk Nedir- Osuruk Neden Oluşur-Çıkmayan Osuruğum Nereye Gider -Osuruğun FaydasıAlmira´isimli üyeden Alıntı bu sayfaya girmek istemiyorum gülmekten karnıma ağrılar giriyor böcü ![]() ![]() Şu sayfaya kimler cevrim icinde gözüme ilişti inanın gülme krizim tuttu |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Osuruk Nedir- Osuruk Neden Oluşur-Çıkmayan Osuruğum Nereye Gider -Osuruğun Faydasıbu osuruktan ni konu olmuş))))))))))))))) tam violelik)))))) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Osuruk Nedir- Osuruk Neden Oluşur-Çıkmayan Osuruğum Nereye Gider -Osuruğun Faydası_kanka**´isimli üyeden Alıntı bu osuruktan ni konu olmuş))))))))))))))) tam violelik)))))) ya get kankiii ben ne kadar asil ve ciddi konu atmışım miydede gaz oluşumu diye hep günahımı alisisss |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Osuruk Nedir- Osuruk Neden Oluşur-Çıkmayan Osuruğum Nereye Gider -Osuruğun FaydasıViolem allah islah etsin emi |
![]() |
![]() |
|