![]() |
Cevap : Alttaki Hayatında Hiç ... yapmadı! |
![]() |
![]() |
#31 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : Alttaki Hayatında Hiç ... yapmadı!SANMAM HELE Kİ BU CAMİYANIN İÇİNDEYSEN :) alttaki hayatın da hiç yalan solemek istememiştir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
gulhan
|
![]() Cevap : Alttaki Hayatında Hiç ... yapmadı!ewet ama ne kadar başadım tartışılır alttakı hiç bir zaman dosttuna sırt dönmemıştır
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
J_TERRY
|
![]() Cevap : Alttaki Hayatında Hiç ... yapmadı!nadirde olsa domusumdur okulda eee zaten ne demısler okulda sırtını duvardan baska yere don mucen :D alttakı hiç okula camdan girmemiştir
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
gulhan
|
![]() Cevap : Alttaki Hayatında Hiç ... yapmadı!yok valla denenmedım yüksek cam lar istesemde yapamam alttakı hiç dosttuna aşık olmadı? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
J_TERRY
|
![]() Cevap : Alttaki Hayatında Hiç ... yapmadı!olcagımı anladıysam dost olmadım zaten :D alltakı hiç arkadasının arkasından iş çevirmedimiş |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
jasmine
|
![]() Cevap : Alttaki Hayatında Hiç ... yapmadı!evet çevirmedim ![]() ![]() ![]() alttaki hiç araba sürmedi ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
|
![]() Cevap : Alttaki Hayatında Hiç ... yapmadı!hayır sürdüm valla alttaki hiç yazılıya çalışmadı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
J_TERRY
|
![]() Cevap : Alttaki Hayatında Hiç ... yapmadı!11 yıllık okul hayatım da sadece 11 tane sınava hazırlandım :D alttakı hiç köpek beslemedi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
|
![]() Cevap : Alttaki Hayatında Hiç ... yapmadı!evet sevmemde zaten ![]() ![]() alttaki kız arkadaşı yanındadır şimdi:) ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
J_TERRY
|
![]() Cevap : Alttaki Hayatında Hiç ... yapmadı!ahhh nerde bizde o sans işteyim walla alttakı bu hafta konsere gitmemiştir |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
gulhan
|
![]() Cevap : Alttaki Hayatında Hiç ... yapmadı!yok nerde evde alltakı şu an yazılı çalışıyodur? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
J_TERRY
|
![]() Cevap : Alttaki Hayatında Hiç ... yapmadı!:D allahtan ogle kotu alıskanlıklarım yok tu alltakı suanda yemek yıyodur |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Alttaki Hayatında Hiç ... yapmadı!yok ![]() ![]() ![]() ![]() alttaki çook duygulu şu an |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Alttaki Hayatında Hiç ... yapmadı!hayır alttaki uçağa hiç binmedi
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
_bushra_
|
![]() Cevap : Alttaki Hayatında Hiç ... yapmadı!hyr binmedm xD alttaki denizde yüzdü ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|