![]() |
Cevap : Üsttekinin Nickini Cümle İçinde Kullan.. |
![]() |
![]() |
#31 |
efobedo
|
![]() Cevap : Üsttekinin Nickini Cümle İçinde Kullan..çılgınların çılgını Gothicc_girll26 senii
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
kezban
|
![]() Cevap : Üsttekinin Nickini Cümle İçinde Kullan..bilmemki efobedo kelimesini nerde kullansak =)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Üsttekinin Nickini Cümle İçinde Kullan..kezban'ın da bi qözLeri war maş ![]()
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Reelking
|
![]() Cevap : Üsttekinin Nickini Cümle İçinde Kullan..pesimist sen son zamanlarda çok kötümser oldun :D
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Üsttekinin Nickini Cümle İçinde Kullan..aaaa o giden reelking diilmi yaa:D:P
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Reelking
|
![]() Cevap : Üsttekinin Nickini Cümle İçinde Kullan..senin nick zaten cümle kadar :D gothic-girl26 yinemi karnenede 5 kırık var :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Üsttekinin Nickini Cümle İçinde Kullan..tabiki hyrrr:D bnm karnemde 3 bilenem yok hepsi 4 ve 5 :D reelking kötü cümle kullandı:P |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
inci_tanesi
|
![]() Cevap : Üsttekinin Nickini Cümle İçinde Kullan..gothicc_girll26 daha dün ağlıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (ııı şey biraz değişik oldu yani biraz abarttımmı??neyse gothicc_girl kusura bakma başka bişi bulamadımm ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Üsttekinin Nickini Cümle İçinde Kullan..önmsz cnmm şimdi sn bna baq nası saçmalıcammm ![]() ![]() cnm bakkala gitmk isterken birini görmek istedi ve bu inci_tanesiydi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
kakao
|
![]() Cevap : Üsttekinin Nickini Cümle İçinde Kullan..aradım taradım en sonunda buldum gothicc_girll26 burdaymış |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Üsttekinin Nickini Cümle İçinde Kullan..annem kakaolu kek yapmş ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
|
![]() Cevap : Üsttekinin Nickini Cümle İçinde Kullan..seni seviyorum esmer yarim=) aman olmadı napıyım=) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
!!juninho!!
|
![]() Cevap : Üsttekinin Nickini Cümle İçinde Kullan..forumun müdürlerinden sudenaz pek neşeli |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Üsttekinin Nickini Cümle İçinde Kullan..okulumuz öğrencilerin 16903 numaralı öğrenci !!juninho!! okuldan kaçmştr !! =) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
cansel
|
![]() Cevap : Üsttekinin Nickini Cümle İçinde Kullan..7558 numaralı esmer yar bugün akşam saat 9 ![]()
|