![]() |
Kenan Doğulu'nun Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#31 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kenan Doğulu'nun Şarkı SözleriKenan Doğulu - Kıyamam Sesin Ruhumda Bebek Teni Sözün Kalbimde Çiçek Seli Lanet Olsun Yokluğuna Hasretim Hiç Bitmedi Utanç Olsun Dudaklarıma Sensizliğim Hiç Geçmedi Cennetlerin Peşinden Gitmedim Giden Seni Tutup Öpmedim Ceza Olsun Yalanlarına Sensiz Kalan Yıllarıma Anı Olsun Kadehime Manasız Zevksiz Geceme Kadınım Gitme Kalbimi Terketme Yalanım Olur Hep Kalp Kırışım Her Can Yakıp Ağlatışım Eriyorum Aşkından Kıyamam Sana Ölümüm Olur Her Sert Bakışın Her Göyaşın Ağlayışın Eriyorum Aşkından Kıyamam Sana |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kenan Doğulu'nun Şarkı SözleriKenan Doğulu - Kime Ne Herkes ayrıl diyor Canımı sıkıyor Neler çektiğimi bir allah biliyor Ayrıl demek kolay ya sonra çilesi Bu hayat benim mi yoksa ellerin mi? Valla kime ne hatta kime ne Aşk kolay mı bu devirde Herkes kendi derdinde Kıymet bilen yok, yitiren çok Ne mutlu sevene Söyle aşkı denedin mi? Şöyle bir yenildinmi? Yenilmezsen aşk olmaz Bari meşki denedin mi? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kenan Doğulu'nun Şarkı SözleriKenan Doğulu - Kitabını Yazdım Senin Aşk Kokuyor Evim Havada Sönmüş Mum Kokusu Var Sen Kokuyor Tenim Kömür Saçların Yakılmış Yatağıma Ben Sana Nasıl Ah Ederim Delirmiş Bunlar Anlamıyorlar Ben Sana Nasıl Of Çekerim Aşk Bahçem Beyaz Kelebeğim Kitabını Yazdım Senin Silemezler Seni Benden Canım Günahını Çaldım Senin Öldürseler Yine Vermem Kanım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kenan Doğulu'nun Şarkı SözleriKenan Doğulu - Nereye Kadar Sen Dur Sus Beni İyi Dinle Aklinla Bulursun Doğru Yolu Bekle Ben Senden Daha Sahipsiz Mahsur Kaldı Masum Kalbin Kalbimde Bir Aşk Yaşıyorum Söylemek Zor Geliyor Bir Kalp Taşıyorum Tanımak Senden Bile Zor Ne Senle Ne De Sensiz Ne Benle Ne De Bensiz Nereye Kadar ![]() Nereye Kadar Ne Senle Ne De Sensiz Ne Benle Ne De Bensiz Nereye Kadar ![]() Nereye Kadar Ne Senle Ne De Sensiz Ne Benle Ne De Bensiz Nereye Kadar ![]() Dur Dinle Beni Kaybetme Kalbinle Bulursun Doğru Yolu Bekle Kinlenme Her Şeyi Kaybetme Mahsur Kaldi Masum Kalbin Kalbimde Bir Aşk Yaşıyorum Söylemek Zor Geliyor Bir Kalp Taşıyorum Tanımak Senden Bile Zor Ne Senle Ne De Sensiz Ne Benle Ne De Bensiz Nereye Kadar ![]() Nereye Kadar Ne Senle Ne De Sensiz Ne Benle Ne De Bensiz Nereye Kadar ![]() Nereye Kadar Ne Senle Ne De Sensiz Ne Benle Ne De Bensiz Nereye Kadar ![]() Sana Karşı Bu Aciz Duruşum Talihsiz Baştan Çıkışım Sebepsiz Değil Eriyen Buz Dağlarını Yakan Vahşi Tutkuna Elpençe Divan Oluşum Ama Hep,Aması Var Zaten Bu Döngü Kendine Dönük Sistem Ya İçinde Kal Akıntıya Kapıl Ya Dışında Dur Nehri Seyret İçinde Kötülük Varsa İyilik Diger Yarin Güven Rehber Yarinlarin Ne Senle Ne De Sensiz Ne Benle Ne De Bensiz Nereye Kadar ![]() Nereye Kadar Ne Senle Ne De Sensiz Ne Benle Ne De Bensiz Nereye Kadar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kenan Doğulu'nun Şarkı SözleriKenan Doğulu - Niyetini Boz Da Gel Sözünü Kaç Sene Geçti Vermedi Gitti Seni Kızına Hiç Kıyamadı Gitti Harcadı Yedi Bizi Düğün Dernek Her Ne Dediyse He Demedik Mi Ki, Olur Demedik Mi Kii, İnandıramadık Kiii Sevgi Saydı Adap Töre He Demedik Mi Ki, Olur Demedik Mi Ki İnandıramadık ki, Kendini Tutma Gülüm Artık Yârine Kaç Ben Gülüm Kendini Tutma Gülüm Artık Yârine Koş Be Gülüm Kapıdan Gir, Bacadan Gir Daha Olmadı Pencereden Gir Niyetini Boz Da Gel Bu Gece Fırtınalar Kopacak Delice Bohçanı Al Da Gel Bu Gece Fırtınalar Kopacak Delice |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kenan Doğulu'nun Şarkı SözleriKenan Doğulu - Rahatla Sen Bu İşe Dünden Razı Gibisin Gözlerinle İnceden Süzer Gibisin Rahatla Rahatla ![]() ![]() ![]() İçinde Bir Ateş Yanar Gibisin Söylemek İster Ama Susar Gibisin Söyle Söyle ![]() ![]() ![]() İçinde Bir Ateş Yakar Gibisin Anlamak İster Ama Cayar Gibisin Rahatla Anla ![]() ![]() ![]() Delikanlım Bir Dakka Aklın Güzel Ama Gözlerim Başka Noktada Odaklanmakta Tabi Ya Rahatla ![]() ![]() ![]() Bakışlarınla Soyar Gibisin İçime Heyecan Pompalamak İstersin Sen Delisin Bir Kıvılcım Yeter Bu Durumda Avcının Hali Avından Beter Yengeç Olma Yerinde Oturma Kalk Kalk Ateşimi Yak Fiki Fiki Başrolde İki Kişi Biri Erkek Biri Ürkek Dişilik Yok Öyle Tak Fişi Bitir İşi Tabi Ya Aşk Demlenmeli Saniye Değil Aşk Saatler Sürmeli Yok Öyle Bam Bam Teşekkürler Madam Seni İstiyorum Aklım Sende Gel Benimle Seni İstiyorum Çok Düşünme Gel Benimle Seni İstiyorum Aklım Sende Gel Benimle Seni İstiyorum Çok Düşünme Gel Benimle |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kenan Doğulu'nun Şarkı SözleriKenan Doğulu - Sımsıkı Yalnızdım Bunca Yıldır Yalnızdım Görmedim Ki Sımsıcak Aşkı Sevgi Telaşını Çılgın Aşkını Çaldın Sen Büyük Bir Parça Kalbimden Ağlama Sana Kızan Yok Ki Tatlım Gerçek Aşkı Buldun Sen Mutlu Ol Yeter Sımsıkı Sıkı Sıkı Sıkı Sıkı Sar Beni Al Gönlüne Yine Deli Gibi Yor Beni Muhabbet Olsun Gönüller Coşsun Biliyorum İstiyorum Seviyorum Ölümüne Sev Yeter Yalnızdım Bunca Yıldır Yalnızdım Neler Gördüm Saçma Sapan Aşklar Yalan İtiraflar Hep Sahte Duygular Ah Bilsen Kaç Zamandır Gönüllüyüm Kendimi Sana Adadım Ben Artık Gerçek Aşkı Buldun Sen Mutlu Ol Yeter Sımsıkı Sıkı Sıkı Sıkı Sıkı Sar Beni Al Gönlüne Yine Deli Gibi Yor Beni Muhabbet Olsun Gönüller Coşsun Biliyorum İstiyorum Seviyorum Ölümüne Sev Yeter Ki Beni İste Sımsıkı Sıkı Sıkı Sıkı Sıkı Sar Beni Al Gönlüne Yine Deli Gibi Yor Beni Muhabbet Olsun Gönüller Coşsun Biliyorum İstiyorum Seviyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kenan Doğulu'nun Şarkı SözleriKenan Doğulu - Sorma Gemi Yakıldı Dönüş Ümidi Hayal Oldu Zaman Daraldı Kalbimin Anlamı Yazık Oldu Yeri Dolmadı Nefes Almadan O Sesi Duymadan Yapamam Ki Vücut İklimimin Kimyası Dünyayı Ters Yüz Eden Kadın Hayatımın Manası Bende Gizli Bende Saklı Sorma Kim diye Sorma Sensin Bir Daha Sorma Sorma Kim Diye Sorma O Sensin Bir Daha Sorma |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kenan Doğulu'nun Şarkı SözleriKenan Doğulu - Tak Etti Canıma Ona şuna buna mı sormalı yani Nasıl biter bu ayrılık hali Özledim biraz sokul bari Ufak bir öpücük kırma beni Azıcık aralasan ballı kalbini Oradan süzülür girerim içeri O gülüşün havalı gelişin Bilsen seni nasıl özlemişim Çiçek sermeli yollarına Türküler okunmalı deli deli Baharları getirmeli kış olunca İsmini yazmalı gökyüzüne Suların ateşlerin üzerine Sen benle ben senle delicesine Tak etti canıma gel yanıma Gül yüzlü yarim gülsene bana Tak etti artık tak etti canıma Çok özledim yine gel Tak etti canıma gel yanıma Gül yüzlü yarim gülsene bana Tak etti artık tak etti canıma Pek özledim yine gel Günler haftalar aylar geçti Haber yok artık dönmez dendi Ümidi kestim boynumu büktüm Günde belki bin kere öldüm Sensizlikten midir bilmem Kusura bakmasınlar gülemem Dönüp dönemeyeceğini bilemem Ama bu kadar naza da hiç gelemem Çiçek sermeli yollarına Türküler okunmalı deli deli Baharları getirmeli kış olunca İsmini yazmalı gökyüzüne Suların ateşlerin üzerine Sen benle ben senle delicesine Tak etti canıma gel yanıma Gül yüzlü yarim gülsene bana Tak etti artık tak etti canıma Çok özledim yine gel Tak etti canıma e gel yanıma Gül yüzlü yarim gülsene bana Tak etti artık tak etti canıma Pek özledim yine gel Tak etti canıma e gel yanıma Gül yüzlü yarim gülsene bana Tak etti artık tak etti canıma Çok özledim yine gel |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kenan Doğulu'nun Şarkı SözleriKenan Doğulu - Tanımamışsın Seni melek gibi Emret kölen gibi Kötülükten korurum Kendi canım gibi Yeni bebek gibi Hayatımı adarım Bekledim bekledim Kötümü ettim Bekledim bekledim Fenamı ettim Sen beni tanımamışsın Beni kalbine hiç yazmamışsın Sen beni tanımamışsın Beni ömrüne hiç yazmamışsın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kenan Doğulu'nun Şarkı SözleriKenan Doğulu - Tenhalarda Yakalama Kurtlar Sofrasında Bir Güzel Seni Aç Karnına Susuz Yerler Kolla Kendini Üzme Sen Beni Acemistan Güzeli Gönlümün Şekeri Canlar Mangasında Bir Kader Hasret Yollarında Bir Fener Yorma Kendini Al Şu Sevgimi Acemistan Güzeli, Gönlümün Şekeri Dalgalanmadan Durul Anlaşılmadan Yorul Bana Gel, Beni Sev Hazine Buldun Sen Yüreğime Kondun Gel Tenhalarda Yakalanma Aklımı Alma Yaralanma Aşk Kapanın Elinde Kalıyor Nasibini Alma Gel Yanıma |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kenan Doğulu'nun Şarkı SözleriKenan Doğulu - Tutamıyorum Zamanı İnadına yenilmeden aşık olmadan gel Bu gidişin sonu kötü kalbi kaybetme gel Siyahını bırak da gel derdi sil yeter Aşka zulmedip küsmesen yeter Şafağım kararır daralır geceler Yerine hiç beni koyup sarhoş oldun mu sen Kaderine boyun eğip dünle küstün mü sen Yüreğine cayır cayır kor çile saçıp Göz göre göre korku saklayıp Boğazına gömülüp sustun mu hiç Kal gittiğin yerde mutlu ol Ya da gel kalbimde tahta sahip ol Senin gülen yüzüne kurban bu serseri kalbim Ama karar ver tutamıyorum zamanı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kenan Doğulu'nun Şarkı SözleriKenan Doğulu - Tükendim Ben Uçurumdaki İtilen Bebek Doğmadan Gülen Bir Melek Olmuyor, Kural Mı Bu? Sesim Çıkmıyor, Bağrım Tutuk Bu Defa Sarsıntı Çok Yıkılan Her Benim Ayaklanmıyor İçimdeki Son Halk Sarılıp Yılana Ölümüne Sevdim Hesapsız Ah Güzel Allah'ım Niye Bana Mevsim Çiçeksiz Sarılıp Yalana Ölümüne Sevdim Hesapsız Ah Güzel Allah'ım Yine Bana Hüsran Tükendim Ben Uçurumdaki İtilen Bebek Doğmadan Gülen Bir Melek Olmuyor, Kural Mı Bu? Sesim Çıkmıyor, Bağrım Tutuk Ezilen Gücüm Çok Geç Yenilenmez İçim Sen Gül Yine, Geç Yine Boş Ver |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kenan Doğulu'nun Şarkı SözleriKenan Doğulu - Unutarak Kurtuluyorum Sana Ait Anılardan, Dengemi Bozan Mutluluğundan Beni Üzen Her Detaydan Unutarak Kurtuluyorum ![]() ![]() ![]() Şaka İle Karışan Gerçek, Kafa İle Yarışan Bellek İnan Seni Hiç Hatırlamıyorum ![]() ![]() ![]() Belki Yaşanan Her şey Gerçek, Ama İnan Artık Çok Geç Şimdi Halimden Çok Memnunum Sana Ait Anılardan, Dengem, Bozan Mutluluğundan Beni Üzen Her Detaydan Unutarak Kurtuluyorum ![]() ![]() ![]() İsmi Neydi Unuttum, Tarih Zaten Muamma Anne Kızlık Soyadı Ne Gereksiz Ayrıntı Ateşlenmiş Yatıyormuş Vah Vah Çorba İstemiş Yapan Yokmuş Pişmanlığı Her Halinden Anlaşılıyormuş Sana Ait Anılardan, Dengemi Bozan Mutluluğundan Beni Üzen Her Detaydan Unutarak Kurtuluyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kenan Doğulu'nun Şarkı SözleriKenan Doğulu - Vurgunum Sana Yüzyıllardır sulanmamış bir çiçek gibi Küçük denizlere mahkum bir balık gibi Darma duman bu günlerde Yarına tüm ümitlerle Bekliyorum dönersin diye Gidemem gönderme dedim inanmadın bana Gözlerim yaşlı inan bir tek sana Darma duman bu günlerde yarına tüm ümitlerle Bekliyorum dönersin diye Tek bakışla yaktın beni Parça parça çaldın beni Ben deli gibi vurgunum sana |
![]() |
![]() |
|