![]() |
Ahmet Kaya'nın Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#31 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmet Kaya'nın Şarkı SözleriBENİ BUL ANNE Dün gece gördüm düşümde Seni özledim anne Elin yine ellerimde Gözlerin ağlamaklı Gözyaşlarını sildim anne Camlar düştü yerlere Elim elim kan içinde Yanıma gel yanıma anne İki yanımda iki polis Ellerim kelepçede Beni bul beni bul anne Dün gece gördüm düşümde Seni özledim anne Gözlerinden akan bendim Düştüm göğsüne Söyle canın yandı mı anne Söz : Ahmet Kaya Müzik : Ahmet Kaya |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmet Kaya'nın Şarkı SözleriCAN YOLDAŞIM Yağmur yağar sel olurum Toprak döner toz olurum hey Seni sevdim gam çekmeden Gün ortasında ölürüm hey ![]() Canım benim can yoldaşım Gül tenimde kara benim hey Gül tenimde belam benim hey ![]() Vah, vah ![]() ![]() ![]() Gün doğarken meyhanede Bardağım da rakım benim hey Çorbam da tuzum, közde biberim Belim de silahım benim hey ![]() Söz : Ahmet Kaya Müzik : Ahmet Kaya |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmet Kaya'nın Şarkı SözleriSENİN DERDİNDEYİM Kapıyı vurdun ardımdan Ölecektim ben kahrımdan Beni vursalar anlımdan Yine senin derdindeyim Geçip karşımda dursan Hem bağırsan hem de kızsan Beni kaleş / kaleşnikof ile vursan Yine senin derdindeyim Söz : Ahmet Kaya Müzik : Ahmet Kaya |
![]() |
![]() |
|