![]() |
Kargo Şarkıları=Sözleri |
![]() |
![]() |
#31 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kargo Şarkıları=SözleriKargo - Son Defa -------------------------------------------------------------------------------- Bir kez izin ver sen bana Yarınlar çok geç inanmaya Göreceksin kendini aşkın yanında Yeniden benimle kaçsan sonsuza Boşver sen onları bize bir şey kalmadı Boşver sen onları Sensizlik olmadı boşver sen Denizler gökyüzü sen ve ben Son defa - son bir defa |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kargo Şarkıları=SözleriHerşey yeni baştan başladı -------------------------------------------------------------------------------- Herşey yeni baştan başladı Ezbedledim artık neden başlayalım yeniden Geçmişi unutmadan sen hep güzel anıları hatırlıyorsun Acı anıları ise baktım unutmuşsun Yeni bir hayata eskiden kalma Olursa eğer Herşeye yeni baştan başlamak gerek Sil baştan sil baştan olduk biz Sil baştan yeniden sil baştan olduk biz Sil baştan yeniden Neler yaptık neler ettik bir hatırla Az mı kavga ettik seninle bu yolda Sorunlar hep aynı Çözümlerse hic değişmedi Şimdi ise başlamak her şeye yeniden |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kargo Şarkıları=SözleriKargo - Farklı Rüyalar -------------------------------------------------------------------------------- Zaman hep senin yanında Sıcak bir donukluk kanında Onunla gelmiştin bana Gözlerin hep uzaklarda İlk kez gibi buluştunuz Son kez gibi seviştiniz Sen istersen sonu gelir Hyatına bir yön verir Farklı rüyalar gibi Farklı dünyalar gibi Mutsuzluğun ortasındasın Ne yapsan da kurtulamazsın Delirdi sen gittin diye Bana ağladı , sordu yine Cevapları hiç bulamadın Neden, nasıl soramadın Gerçeklerin arkasında Çelişkiler var sonunda |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kargo Şarkıları=SözleriKargo - Fırtına -------------------------------------------------------------------------------- Fırtına dinmek bilmedi bu gece Dışarıda yağmur içimde sen Cevapsız sorular arasındayım yine Zaman ilaç değil sensiz olmuyor Şimdi yanımda olsan Benimle kalsan sabaha kadar Uçsak gecenin ötesine seninle, korkmadan Islak sokaklarda gölgeler gibi Hayalin dansediyor düşlerimde ![]() ![]() ![]() Sonsuz değil bitecek elbet bu fırtına Güneş ve sevgi bizi bekliyor Gecenin sonunda Biliyorum duyuyorsun kalbimin sesini Karanlığın içinde gözlerim sırdaşın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kargo Şarkıları=SözleriKargo - Geçmek Süresi -------------------------------------------------------------------------------- Hayatından çekip gitmek benim için zor oldu ![]() Her şey iyi olacak sanma,yanılmak gündelik oldu Seni ezip gitmek,senin için zor olurdu ![]() Her şey iyi olacak sanma fedakarlık dost oldu ![]() İyi olur diye beklemek benim için zor olurdu ![]() Her şey kötü olacak sanma yaşanan en kötü buydu! Düşünden bir ur gibi geçtim dilinden bir yara Aklından bir sır gibi geçtim bugünden yarına ![]() ![]() Yalnızım cünkü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yalnızım çünkü razıyım ! Yalnızım çünkü razıyım! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kargo Şarkıları=SözleriKargo - Gözleri -------------------------------------------------------------------------------- Hiç bir şey uyaramaz İçimizdeki sessizliği Ne bir söz ne bir kelime Hiç bir şey Başka değil anlaşıyoruz böylece Yaprağın daha bir yaprağa değdiği O kadar yakın o kadar uysal Elleri getirin elleri Gözleri getirin gözleri Bir şeye karşı koymaktır aşk Salıverin iki tek gölgeyi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kargo Şarkıları=SözleriKargo - Graffitti -------------------------------------------------------------------------------- Duvarlarda bir resim Güç versin bize Yalan bizden yanaysa sır versin bize İçimi kemiren kımıltı Yön versin bize Yıktığım tüm insanlar söz versin bize Bunları düşünmek acını azaltsın Bu bir rüyaysa Beni sen uyandırma Eğer uyanıksam Beni asla uyutma Rengarenk bir fısıltı Az gelsin bize Özgür bir soy için sen sabahı bekle Ruhumu kemiren bu boşluk Dar gelsin bize Geceyi boyayan güneş haykırsın bize |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kargo Şarkıları=SözleriKargo - Günaydın Paris -------------------------------------------------------------------------------- Yürüyorum parkın ortası Bir aldanış Mermerden bir jan d'arc heykeli Havuzun içinde nilüfer çiçekleri Aklım fikrim sıcak bir çayda Bir parça simitle, martılarda İnce belli olsun bardaklarımız Porselen fincanlar olmasın asla Günaydın paris paris Güneş henüz doğmakta Gecelerin mavisi Son sarhoşlar sokakta Pierrot ,san tatlı çocuk ve gözlerin Ilık bir yalnızlığım ben sensiz Sensiz sensiz bu ıssız parkta Havuzun icinde nilüfer çiçekleri Ölümün benden çok uzakta şimdi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kargo Şarkıları=SözleriKargo - Haydi Gel -------------------------------------------------------------------------------- Haydi gel takıl bize Korkma bizden çünkü biz dansediyoruz Dans ediyoruz gönlümüzce Haydi korkma gel yanımıza Neşe sevgi aşk dolu geceler Dans ediyoruz eğleniyoruz gönlümüzce |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kargo Şarkıları=SözleriKargo - Kaderin Dizaynı -------------------------------------------------------------------------------- Karanlıktan korkan bir kadın Ağaçlı yolda yürüyor Geçmişten çılgın bir hata Yıpranmis bir teselli aklında Yaşlı sakat bir tennisci Beton kortta duruyor Soğuk yüzü yansıyor Elinde tuttuğu kupaya Saatin sessi çalmakta Kathedralin çanalrı gibi yalnızlar şimdi susmakta Şiirin müziği gibi Bitkin bir rahip mum ışığında Verdiği vaazlar ardından Gözyaşları damlıyor Okuduğu KURAN'A Saatin sessi çalmakta Kathedralin çanları gibi yalnızlar şimdi susmakta Şiirin müziği gibi pişmanlıktan kaçan bir yanılgı Tarihin tozlu dosyasında Zaman bir girdap gibi Kaderin kör dizaynında ---Nasıl ki nicedir Bir bodrum da Boş bir küpün karanlık kaslarında Bir örümcek amaçsızca dolaşırsa Size göre amaçsızca ama ona göre--- Saatin sesi çalmakta Şöhretin hırsın aklında Yalnızlar şimdi susmakta İnancın umudun koynunda…… Küller toprağa karıştı İnanmışların rüzgarında Saflık bir anlam buldu İyilerin ruhunda …………… |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kargo Şarkıları=SözleriKargo - Kalamış Parkı -------------------------------------------------------------------------------- Bir çocuk parkıyım, sessiz ve kederli Salıncaklar içinde, yok hiç kimsesi Arsız bir çocuk gibisin, şımarık ve tatlı Sana herşeyimi vermek, içimdeki kıpırtı Gün gelir kapımdan bakıp içeri girersin Gün olur bu ıssız yeri terkeder gidersin Sessizliğin dışından bir ses -seni bana getirdi Karanlığın içinden bir ışık -gökyüzüne yükseldi 'Aşk bomboş bir park gibi' Yaşlı banklar üstünde bir kaç ıslak sayfa Bir hayaletin izinin taşıdı yarına Unuttugun kolyen bir bebeğin koynunda Senin silik ismini duyurdu yaşama 'Aşk bomboş bir park şimdi!' 'Aşk bomboş bir park şimdi' |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kargo Şarkıları=SözleriKargo - Ortaköy -------------------------------------------------------------------------------- Akşam işten döndüm yorgun argın Ama icim heyecan heyecan dolu Televizyonu açtım bana uyan birşeyler aradım Ama yok Ne yapmalı dedim çıkıp dolaşmalı Ortaköy ün barlarında Islak sokaklar ve bira Son paramı vermişim çoktan Dolaştım durdum tüm gece bütün gece İçmişim delice ama farkında bile değilim Sabah sızıp kalmışım bir köşede yalnız İşim bitti kovuldum gitti Anladım şimdi hayatın anlamını İşe gitmek işten dönmek Bunlar boş şeyler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kargo Şarkıları=SözleriKargo - Öyle Sarhoş Olsam ki -------------------------------------------------------------------------------- Öyle sarhoş olsam ki Bir an seni unutsam Unutsam o günleri Yarınları unutsam Seni gördüğüm günü Sevdiğimi unutsam Bir başka dünya bulsam İçinde sen olmasan Öyle sarhoş olsam ki Bir daha ayılmasam Herşey bir rüya olsa Unutarak uyansam Öyle sarhoş olsam ki Bir daha ayılmasam Herşey bir rüya olsa Unutarak uyansam |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kargo Şarkıları=SözleriKargo - Renklerin İçinde -------------------------------------------------------------------------------- İfadende karasızsınIşıkların altındaSeni tutan birşeyler varKorkuların yanındaRenklerin içinde düşlerin içindeDoğmak sessizceRenklerin içinde cennetin içindeÖlmek sessizceAnlaşılmaz bir yanın varÖldürmeye hevesliKupkuru çiçek gibisinBiraz suya özlemliRenklerin içinde düşlerin içindeDoğmak sessizceRenklerin içinde cennetin içindeÖlmek sessizce |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kargo Şarkıları=SözleriKargo - Sanı -------------------------------------------------------------------------------- Eğer seyrediyorsan son kez olanları Düzensizlerin düzeni,mantığıyla Kararmış,tozlu,eski bir yastıkta Ya da terli bir baletin kollarında Sanı Geride kalan küçük bir anı Gerçek Bir büyük yanılgı Niye hiçbir zaman yatırmazlar Giyotinin altına icat edeni Döndürüp yüzünü yine kendine Sorarsın aynaların rengini Acı ise Küçük bir anının olmadığı |
![]() |
![]() |
|