Cevap : Galata Saraylılar Bakın Bakıın:)))))) |
|
|
#31 |
|
lescom
|
Cevap : Galata Saraylılar Bakın Bakıın:))))))haha çok komik:wallbash:ayıp ya |
|
|
|
#32 | |
|
suskun
|
Cevap : Galata Saraylılar Bakın Bakıın:))))))Alıntı:
Duydun mu anne sonradan fbli olunmuyormuş
|
|
#33 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Galata Saraylılar Bakın Bakıın:))))))Pardon özürdilerim ama bi sorum olacak ayıp olan ne ? kusura bakmayın anlamadım da
|
|
#34 |
|
tilki
|
Cevap : Galata Saraylılar Bakın Bakıın:))))))Suskun gerçektende çok kötü fenerbahçeli bir annenin gsli kızı olmak , Annenin ellerinden öperim alınma :)
|
|
|
|
#35 |
|
suskun
|
Cevap : Galata Saraylılar Bakın Bakıın:))))))Y a hiç galatasaraylı yokmu!Forum hepmi fbli Sevgili tilki kötü olan bişey yok biz demokrat bir aileyiz Herşey eşittir evde:38:38 |
|
|
|
#36 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Galata Saraylılar Bakın Bakıın:))))))Aman dur suskun'cuğum şimdi rahatsızın kulağını çınlatacaksın 25
|
|
|
|
#37 |
|
suskun
|
Cevap : Galata Saraylılar Bakın Bakıın:))))))Valla sizle birtek Rahatsız başa çıkabiliyor Gerçekten bir dk çınlatayım R_A_h_A_t_S_I_ZZZZZ![]() 25 25
|
|
|
|
#38 |
|
tilki
|
Cevap : Galata Saraylılar Bakın Bakıın:))))))Galiba haberiniz yok bütün kızlar toplandı HEPSİ fenerbahçeli oldu!!!!!
|
|
|
|
#39 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Galata Saraylılar Bakın Bakıın:))))))Oda başa çıkamazda bakma işte msjlarımla oynuyoo:wallbash: yoksaa çok zoor 36ve ben bişey yapamıyorum bu konuda ama yinede vazgeçmiyorum ![]() şimdi gelir felan 42en iyisi güzel cümleler kurayım ona dair ![]() ![]() ![]() ![]() yani şahsen ben gülgüzeli olarak sevgili yöneticimizi çoook seviyorum çok!gönlü güzel insan dır o 25 25 25
|
|
|
|
#40 |
|
RaHaTSiZ
|
Cevap : Galata Saraylılar Bakın Bakıın:))))))~~ Öhööö ÖHööö Öhööö ! ~~ ~~ Benim yokluğumda neler etmişiniz babababa bu forumda ben olmasam ne edeceniz merak ediyom :) Sevgili gülgüzeli senin gibi bir fenerbahçe taraftarıyla her konuda ve her ortamda başa çıkarım biliyorsun sanırım bunu :sm_wink: ~~ Gözüme bi resim ilişti bütün kızlar fenerli oldu falan diye zaten ancak kızların tutabileceği bir takım değil mi ? Erkek adam kanatlı takım tutmaz uleayn ! :) Sevgili arkadaşım bak sana 2 resim gönderiyorum bol bol bak çünkü bu ülkede bu 2 kupayı alan ilk ve tek takım GALATASARAY ![]() ![]() Ha birde Türkiye kupası var milattan önce fenerli varsa onların gördüğü :clap2: şimdilik bu kadar yeter sanırım fazla üstüne gelmek istemiyorum xD ~~![]()
|
|
|
|