![]() |
Cevap : Galata Saraylılar Bakın Bakıın:)))))) |
![]() |
![]() |
#31 |
lescom
|
![]() Cevap : Galata Saraylılar Bakın Bakıın:))))))haha çok komik:wallbash:ayıp ya |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
suskun
|
![]() Cevap : Galata Saraylılar Bakın Bakıın:))))))Alıntı:
Duydun mu anne sonradan fbli olunmuyormuş
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Galata Saraylılar Bakın Bakıın:))))))Pardon özürdilerim ama bi sorum olacak ayıp olan ne ? kusura bakmayın anlamadım da
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
tilki
|
![]() Cevap : Galata Saraylılar Bakın Bakıın:))))))Suskun gerçektende çok kötü fenerbahçeli bir annenin gsli kızı olmak , Annenin ellerinden öperim alınma :) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
suskun
|
![]() Cevap : Galata Saraylılar Bakın Bakıın:))))))Y a hiç galatasaraylı yokmu!Forum hepmi fbli ![]() Sevgili tilki kötü olan bişey yok biz demokrat bir aileyiz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Galata Saraylılar Bakın Bakıın:))))))Aman dur suskun'cuğum şimdi rahatsızın kulağını çınlatacaksın ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
suskun
|
![]() Cevap : Galata Saraylılar Bakın Bakıın:))))))Valla sizle birtek Rahatsız başa çıkabiliyor ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
tilki
|
![]() Cevap : Galata Saraylılar Bakın Bakıın:))))))Galiba haberiniz yok bütün kızlar toplandı HEPSİ fenerbahçeli oldu!!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Galata Saraylılar Bakın Bakıın:))))))Oda başa çıkamazda bakma işte msjlarımla oynuyoo:wallbash: yoksaa çok zoor ![]() ve ben bişey yapamıyorum bu konuda ![]() ama yinede vazgeçmiyorum ![]() şimdi gelir felan ![]() en iyisi güzel cümleler kurayım ona dair ![]() ![]() ![]() ![]() yani şahsen ben gülgüzeli olarak sevgili yöneticimizi çoook seviyorum çok!gönlü güzel insan dır o ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
RaHaTSiZ
|
![]() Cevap : Galata Saraylılar Bakın Bakıın:))))))~~ Öhööö ÖHööö Öhööö ! ~~ ~~ Benim yokluğumda neler etmişiniz babababa bu forumda ben olmasam ne edeceniz merak ediyom :) Sevgili gülgüzeli senin gibi bir fenerbahçe taraftarıyla her konuda ve her ortamda başa çıkarım biliyorsun sanırım bunu :sm_wink: ~~ Gözüme bi resim ilişti bütün kızlar fenerli oldu falan diye zaten ancak kızların tutabileceği bir takım değil mi ? Erkek adam kanatlı takım tutmaz uleayn ! :) Sevgili arkadaşım bak sana 2 resim gönderiyorum bol bol bak çünkü bu ülkede bu 2 kupayı alan ilk ve tek takım GALATASARAY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|