|
|
#32 |
|
*scotland*
|
itiraf ediyorum bu gun merihin msn neden girip sewgılısı ıle konustum : )) kusra bakma kuzı :D |
|
|
|
#35 |
|
bessraa
|
itiraf ediorumki halaaaa basket maçına gitmek ister gibiimdraggggggggggg sorry sorry |
|
|
|
#36 |
|
*KeDi KeSeN*
|
(basket dedinde) itiraf ediyom fanatik bir GS li olarak beşiktaş ta 2 sene baskett oynadım :S |
|
|
|
#37 |
|
RaHaTSiZ
|
~~LiseDEyKen aFet ßir ogretmenimiz VarDı hep mini eTeKLe okuLa GELİrDi uyusLuq oLsun diye :) Tam da beynimizLE üreme organımız yer deGisTirDigi yıLLarDa niye ßoyLE ßirsey yapTıgını sımdı ANLıyorum:) ßir gün o derSe geLmeDen once ogretmen masaSının yan kapaGını soktuk:) ve o fark etmeDi; saNdaLyeye oturDu ßacaK ßacak ustune aTTı ![]() ![]() Gerisini yazmıyorum:) farK eTTiginDe ßi cıqLık duyDuq ve kendimizi DisiPLinDe ßuLDuq![]() ![]() ~~
|
|
|
|
#38 |
|
yosun_26
|
itiraf ediyorum bazen sinir olduğum kızlara ciltleri için uygun olmayan ve onun için hiçbir faydası olmayacağını bildiğim kremleri bilerek veriyorum ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#39 |
|
*KeDi KeSeN*
|
itiraf ediyom ilk okulda okul kantinini işletirken J_TERRY ile hocaları da işletiyorduk :D:D |
|
|
|
#40 |
|
bessraa
|
üüüüffffffffffffhhhhhhhhhhhhhhhhhh itiraf ediorum bi şeyi itiraf edemiorummm ama edicem inşsorry |
|
|
|
#41 |
|
sevdalibulut
|
itbende bi itirafta bulunıyım metris ceza evinde 4 ay yattım ama suçsuzdum :) |
|
|
|
#42 |
|
*scotland*
|
itiraf ediyorum bız kuzıyle yan yana geldıkmı hıc rahat durmayız ![]() ![]() ![]() kalanı da kuzı ıtıraf etSİn ![]() ![]()
|
|
|
|
#44 |
|
*scotland*
|
ıtıraf edıyorum bu yenı uyeler bu sıteyı ogrenmelerı ıcn baya bı ekmek yemelerı gerekıceKK
|
|
|
|
#45 |
|
bessraa
|
itiraff ediorum gece uyurken uyanmış gbi gzüksem de uyanmıom uyanamıom yanii ablamla geceleri kawga edermişiss ama heçç hatırlamıommbilmiyorrrrrrrrrrr bilmiyorrrrrrrrrrr |
|
|
|