![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
*scotland*
|
![]() itiraf ediyorum bu gun merihin msn neden girip sewgılısı ıle konustum : )) kusra bakma kuzı :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
bessraa
|
![]() itiraf ediorumki halaaaa basket maçına gitmek ister gibiimdraggggggggggg sorry sorry |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() (basket dedinde) itiraf ediyom fanatik bir GS li olarak beşiktaş ta 2 sene baskett oynadım :S |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~LiseDEyKen aFet ßir ogretmenimiz VarDı hep mini eTeKLe okuLa GELİrDi uyusLuq oLsun diye :) Tam da beynimizLE üreme organımız yer deGisTirDigi yıLLarDa niye ßoyLE ßirsey yapTıgını sımdı ANLıyorum:) ßir gün o derSe geLmeDen once ogretmen masaSının yan kapaGını soktuk:) ve o fark etmeDi; saNdaLyeye oturDu ßacaK ßacak ustune aTTı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
yosun_26
|
![]() itiraf ediyorum bazen sinir olduğum kızlara ciltleri için uygun olmayan ve onun için hiçbir faydası olmayacağını bildiğim kremleri bilerek veriyorum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() itiraf ediyom ilk okulda okul kantinini işletirken J_TERRY ile hocaları da işletiyorduk :D:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
bessraa
|
![]() üüüüffffffffffffhhhhhhhhhhhhhhhhhh itiraf ediorum bi şeyi itiraf edemiorummm ama edicem inşsorry |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
sevdalibulut
|
![]() itbende bi itirafta bulunıyım metris ceza evinde 4 ay yattım ama suçsuzdum :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
*scotland*
|
![]() itiraf ediyorum bız kuzıyle yan yana geldıkmı hıc rahat durmayız ![]() ![]() ![]() kalanı da kuzı ıtıraf etSİn ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
*scotland*
|
![]() ıtıraf edıyorum bu yenı uyeler bu sıteyı ogrenmelerı ıcn baya bı ekmek yemelerı gerekıceKK ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
bessraa
|
![]() itiraff ediorum gece uyurken uyanmış gbi gzüksem de uyanmıom uyanamıom yanii ablamla geceleri kawga edermişiss ama heçç hatırlamıommbilmiyorrrrrrrrrrr bilmiyorrrrrrrrrrr |
![]() |
![]() |
|