![]() |
Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz... |
![]() |
![]() |
#31 |
harbi
|
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...ya sen tamamını anladığın bi şarkı dinlemezmisin :) miising you |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...aaa ayıp waLLa :D:D bnde missing you dnLiorum şu an hıh :D
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
harbi
|
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...ne tesadüf :D Sözlerimi geri alamam Yazdığımı yeniden yazamam, Çaldığımı baştan çalamam, Bir daha geri dönemem ![]() Akıyorsa gözyaşım kurumasın, Coşup seven gönlümse durmasın, Dost bildik anılarım çağırmasın, Bir daha geri dönemem ![]() Hiç bi kere hayat bayram olmadı ya da Her nefes alışımız bayramdı ![]() Bir umuttu yaşatan insanı ![]() Aldım elime sazımı ![]() Yine aşınca çayın suyu boyunu Belki yeniden karşıma çıkacaksın ![]() Göz göze durup bakınca Göreceğiz, Neyiz ve nerelerdeyiz, Bilemiyoruz Şimdi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
m_r_b
|
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...Bugün canın çok sıkkın, Herşey sana zor geliyor Olabilir ![]() Bugün aşkın bitmiş, O seni terkedip gitmiş Olabilir ![]() Sanki sen hiç bilmediğin Bir kaos içindesin, Kimbilir ![]() Günlerin getirdiği, Senin yitirdiklerin ![]() Sanki hiç umut yok ![]() Çok yorgunsun ![]() Ne olursa olsun, Yaşamaya mecbursun ![]() Ne olursa olsun, Yaşamaya mecbursun ![]() Bugün duyduğun haberler Sana utanç veriyor Olabilir ![]() Bugün din ve ırk uğruna Cinayet işleniyor Olabilir ![]() Mostar Köprüsü çökmüş, Neretva ne kadar üzgün Kimbilir ![]() Günlerin getirdiği, Açlık ve gözyaşı ![]() İnsan hep umut eder, Biliyorsun bunu ![]() Ne olursa olsun, Yaşamaya mecbursun ![]() Ne olursa olsun, Yaşamaya mecbursun
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...elini son defa yanagıma koy istemiyorsan giderim giderim serin bir sonbahar akşamında söz ismini unutur silerim silerim tuttugun kalem olsa yüreğin elleri bir daha yazsa bebeğim bebeğim eger bir masal perisi girerse rüyalarına öldü dersin gülgüzeli tılsımını kaybetti!
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
m_r_b
|
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...hani bir gün özlersen geri dönmek istersen hiç düşünme bir an bile bir bakışın yeter |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...gurbete giden dönermi dönmezmi belli deil, bilirim ![]() ben bi kara agaç gölgesi buldum cebimde ümitlerim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...telli turnam selam götür sevgilimin diyarına üzülmesin aglamasın belki gelirim yarına cananım oy hasret kimseye kalmasın sevdalılar ayrılmasın ben yandım eller yanmasın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
m_r_b
|
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...Yeniden Çok dayanmıştım, yenilmezdim
Sabrıma yenik düştüm Ezilmezdim ben yıllara Çok değiştim ![]() ![]() ![]() Yeniden başladı dertler Dayanacak halim kalmadı Kaç ölüm varsa göze aldım Hayatımı çöpe attım Tüm rüyalar kabus yine, korkuyorum Ben yenilmezdim, vazgeçmezdim İrademe yenik düştüm Göğüs gerdim zorluklara Ve kaybettim ![]() ![]() ![]() Yeniden başladı dertler Dayanacak halim kalmadı Yeniden ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
_SiYaH_
|
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...GEL SENDE KOPAR Bİ PARÇA TOZUM BİLE KALMASIN ELİMDE BOŞ BİR TABANCA DUA ETDE PATLASIN ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...elfida bir belalı başımsın elfida beni farketme sakın omzumda iz bırakma yüküm dünyaya yakın elfida hep aklımda kalacaksın elfida sen eski bir şarkısın elfidaa |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...kendimi esir aldım çalmadı yine telefonler alışırım sanmıştım yüreğimde sancın var gel etme nazlı güneş sensin gönlüme eş beni biraz anlasana ölürüm aşkına yar ölürüm diyar diyar beni biraz anlasana |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
zeynoo
|
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...aslı güngör&ferhat göçer- kalp kalbe karşı yalnızlık bende saklı çıkmaz bi an dışarı elimde bi fotoğraf o şimdi burda olmalı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...geçti deli dolu günler hüzünler canın sagolsun sensiz çok acılar gördüm yıllar hediyem olsun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
zeynoo
|
![]() Cevap : Şu an Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Söz...evimi ocağımı yuvamın sıcağını yarimin kucağını bıraktım her günahın tadına dünyanın batağına batacağım kadar battım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|