![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
yosun_26
|
![]() ilkay akkaya kim yaaa? ben tanımıyom yada gördüm ama adını bilmiom her neyse mutlaka ii ve başarılı biridir ve sitecek başarılarının devamını diliyoruuuzzzz ![]() ![]() ![]() ![]() bannuuuuuuuuuuu alkaaaaaaaaaaaaann |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
bessraa
|
![]() aaaa laff yoq hastaım o kadına:)yaa aslında dşüneblen akıllı bi kdın ama böle programlarda kendini küçük dşürmesedi ii olcaktı *********serdar ortaç******* |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() bitiyorum o adama ben yaa kendi kendine çok ta güzel şarkılar yaparak geçinip gidiyo ||||||||||||||||||||||sagopa kajmer||||||||||||||||||||| |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
J_TERRY
|
![]() turkçe repin en iyilerinden bırı kendısıne hayatının bolumunde basarılar dılerım ^^^^^^şebnem ferah^^^^^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
bessraa
|
![]() üüüüüüüüüüfffffffffhhhhhh bırak yaaaaa en nefret ettiim erkek ppüüüffffff kndini bşi sanıo o yaaaaaaa ********ahu-meriç****** lütfen çifti degerlendirelim şahısa grmee ne grek warrr ONLAARRRRR BBBBİİİİRRR BÜÜÜÜTTTTTTTTTÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜNNNN NN |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
bessraa
|
![]() iii,hoşş,güssell bi kadın sesini beeniorum en önmlisi chok asil biri ***********teoman********** |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
sawman
|
![]() severım kendılerını gecen yemekteyıs bu geldı nbr ahmet felan gorusemıyorus ii bı arkadasta yanı saka saka ii bır sanatcı gusel sarkıları var |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
bessraa
|
![]() hehehehehehehehe snatçı yassmamışın ossun bn yaziim ********koray candemir********* |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
J_TERRY
|
![]() kendısını pek tanımam ama sesı guzel bı abım kendısıne hayatta basarılar dıler kasetlerın satmasını dılerım:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
lptarik
|
![]() Alıntı:
petek dinçözzzzzzzzzzzdelikız clapping eylemmmmmmmmmmmmm sarsastic pleasantry melekkkkkkkkk heyoo thissssss
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
tatia27
|
![]() yinede diger manken şarkıcılara göre sesi hoş ama gerisi boş birilerinin itelemesiyle bi yerlere gelmiş insan toplulukları diyorum sadece _trkan şoray__ |
![]() |
![]() |
|