![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
tatia27
|
![]() çok hoş sohbet birine benziyosun ya bende hep sawman yad kedi kesen hakkında konuşuyom alla alla
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
sawman
|
![]() baska kımse yok bu bolumde galıba nese ii biri yanı nasıl olsa on defa anlattım onu |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
tatia27
|
![]() senimi kırcam biraz degişiklik yapalıms sawman sitede hareketlilik gösteren arkadaşlardan biri hoş sohbet birisine benziyo bence çevresi tarafındanda öle biliniyordur ii ya çok ii birisi erçekten ben kefilim dermişim :)) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
sawman
|
![]() konus be valla gece gece dedım ben neymısım be abı senayda gercekten ii bırı hos sohbetı gercekten ii gıdıyo |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
funeralsong
|
![]() yukarıdakini tanımam etmem ama işte tahmin edelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() sanırım G S li bi vatan daşımız var üstte (SONG felan ) yeni bir üye kendileri ve eminim bu site ye bayılmıştır kendilerine başarılar bilerim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
90burcu
|
![]() üstteki arkınn kedi muhabbetinden öğğ geldi bana grinmnnn ama normalde ii birine benzioo bi yanlışını görmedim yanii:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
mate
|
![]() burcu iyi birine benziyor çok güzel paylaşımları var forum için konuşursakta çok mükemmel bir üye |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
J_TERRY
|
![]() ii bırı gıbı ama kendısı ile daha tanısmadıgım icin ne dese yalan ama ii biri alamalı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() (bildin canım hiperlik ve eglen ce adamıyım ve de hayata ayak uyduracagıma o bana ayak uydursun sözüne katılan lkardanım ) matenin ben ce ya tahminleri cok kuvvetli yada 6 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
bessraa
|
![]() kedi kesen yorumlarıla kopartıo bni yaahhhh falla chok matrak neşeli knuşkan ama brss duygusal gbii |
![]() |
![]() |
|