![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
tatia27
|
![]() senden kalan tek anı bu,solgun sayfadaki güller alır beni götürürler, sevgi dolu yıllara, ne kadar güzeldi o günler acının kucagındaki düşler o sıcak heyecanlı geceler şimdi arkadaş oldu bana ![]() ![]() ![]() ANI
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
90burcu
|
![]() Bir yıldız daha kaydı gönlümün gökyüzünden Her anı acı verir bana bu seyrin yitmenin Ne zaman gözüm görür elim tutarsa elini Ne zaman canım çeker canım isterse tenini ten |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Thyen
|
![]() Yalnızlık Allah'a mahsus Yalnız yatmak mı, ay ay imkansız Biri mutlaka olmalı Seni acil unutmalı Ya olmazsa seni şeytanın şahidi sus Çivi çiviyi söker, sökmezse şansına KÜS Elimi sallasam ellisi Başımı sallasam tellisi Ooof pabucum sıkıyor Ooof içim sıkılıyor şahit? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
90burcu
|
![]() Yemin ettim sana ben Sevemem, sevemem Senden bir başkasına Gönlümü veremem Acıtır içimi yokluğun Eritir bedenimi beden |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Thyen
|
![]() Yalan değil sözlerimdeki inan Eli mahkum susuyor bu yürek Ben ahımı çekiyorum derinden Bir an kızıp her şeye küsüyor Alıp kendini yollara vuruyor Biraz daha soğuyorum senden Durup düşünmek yetmiyor artık Seni istiyor her gece bu BEDEN Kaçıp gitsek çok uzaklara Sen ve ben ah? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
tatia27
|
![]() sen giderken buralardan,bakarım çaresiz ardından vurma yüzüme yüzüme sewgisiz sözleri aşıgım ahım bulur seni ![]() ![]() ![]() ![]() vurmak |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Thyen
|
![]() Kapılarım kapalı Askerliği yapalı Kafa karış bulanık İstanbula geleli Gel de inanma Allah korusun,nazarlardan Kazalardan,belalardan Tahtalara VUR,dağlara taşlara Yanarsa yansın,dünya aşktan bulanık? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
90burcu
|
![]() Bu bulanık anıyı anlatmak isterdim Ama silinmiş nerdeyse bir şey kalmamış Çok eskiden çok ta gençlik yıllarımdan Bu bulanık anıyı anlatmak isterdim gençlik |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
RaHaTSiZ
|
![]() Birgün yaralı ve yorgun kapına yıgılıp kalırsam, HaLA kırgında baksam sen aldırma ne olursun KaL desen kaLamam gidiyorum ![]() ![]() Gençligin ilk baharında en verimli cagımda En guzeL yasımda huzunLere esir oLdum ![]() ![]() ![]() ____acı___ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
90burcu
|
![]() Yıllar yılı gönlümde bir gün sabah olmadı Bu ne bitmez çileymiş neden hala dolmadı Sevmek korkulu rüya yalnızlık büyük acı Hangi kapıyı çalsam karşımda buruk acı buruk |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Thyen
|
![]() Geç başladı çabuk bitti Bakakaldım ardından El salladım içim BURUK Gidiverdim gözüm kara Pişmanım geri dönüş yok Çektim elimi elinden Tutmaya dermanım yok Gittin demek elimde değil Bırakıp giden benim derman? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
90burcu
|
![]() Gel gir kalbime acılar bitsin Derman olayım derdini söyle Bir gül bu ne kindir bu hiddet Kurban olayım sevgini söyle hiddet |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Thyen
|
![]() Kovboy gibi yaşamaksa amaç gidin amerika sizi bekler delediginizden fazla şiddet ve cinnet paran oyalar kaos ve HİDDET kaos? |
![]() |
![]() |
|