![]() |
Cevap : Sizin Albeni Yemek İçin Bahaneniz Ne?? |
![]() |
![]() |
#31 |
JOKER
|
![]() Cevap : Sizin Albeni Yemek İçin Bahaneniz Ne??o zaman 10 kutu alim bende sudenaza götürcem anca yeter :D
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
|
![]() Cevap : Sizin Albeni Yemek İçin Bahaneniz Ne??çok komik? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
JOKER
|
![]() Cevap : Sizin Albeni Yemek İçin Bahaneniz Ne??komik tabii :D az bundunsa söle çekinme :D ya senin için şişko falan diyolar doğrumu :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
|
![]() Cevap : Sizin Albeni Yemek İçin Bahaneniz Ne??bu seni hiç ilgilendirmez ayrıca kimsninde öle bişey dediği yok uydurma |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
JOKER
|
![]() Cevap : Sizin Albeni Yemek İçin Bahaneniz Ne??peki ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
|
![]() Cevap : Sizin Albeni Yemek İçin Bahaneniz Ne??peki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
JOKER
|
![]() Cevap : Sizin Albeni Yemek İçin Bahaneniz Ne??ben değilde arkadaşlarım çok seviyo onlar için alıyorum :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
merve16
|
![]() Cevap : Sizin Albeni Yemek İçin Bahaneniz Ne??kim dedi ya sude için şişko diye valla döverim haaa evet bahanem de bu sudeye şişko diyenleri dövmek ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
|
![]() Cevap : Sizin Albeni Yemek İçin Bahaneniz Ne??bitanem ya her halukarda albeni yemek için bahane buluruz biz nasıl olsa bahane çok bu hopss oldukça ama ben ölmek istiyorum o yüzden son bir kez yiycem:( |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
JOKER
|
![]() Cevap : Sizin Albeni Yemek İçin Bahaneniz Ne??çok gıcık olduğum bir cadı var onun için alıyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
merve16
|
![]() Cevap : Sizin Albeni Yemek İçin Bahaneniz Ne??ya sude niye ya saçmalama valla sensiz çekilmez hayat kızım sen ölürsen önce beni öldür o zaman |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
|
![]() Cevap : Sizin Albeni Yemek İçin Bahaneniz Ne??şu hopssda vicdan azabı çeker inş ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
JOKER
|
![]() Cevap : Sizin Albeni Yemek İçin Bahaneniz Ne??bir haber duydum çok sevindim göbek atasım geldii :D ondan alıyom ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
merve16
|
![]() Cevap : Sizin Albeni Yemek İçin Bahaneniz Ne??konuşamaz zaten de niye ölcen istersen msn ni aç da konuşalım noldu ya üzme beni bak ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
|
![]() Cevap : Sizin Albeni Yemek İçin Bahaneniz Ne??hopss varya çok gıcıksın ha ben burda ciddyim diyorum sne hala dalgaya alıyosun kırıyorsun beni:( |
![]() |
![]() |
|