|
|
#31 |
|
90burcu
|
arklarımın "burcu telefonun nie kapalıydı" die sormasından (sananee tel benim deil mi istediğim zaman açarım istediğim zaman kapatırım sana mı sorcam yanii:)) |
|
|
|
#33 |
|
tatia27
|
çayın varmı ?ben demlemedimde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ahanda bu laf beni deli edio?(hergün olunca bkıyo be insan ,çay ocagımı işletiyoz)
|
#34 |
|
yaslicocuk
|
hayattan beklentin ne? ne yapmaya çalışıyosun? İlişkimiz içi ne düşünüyosun? draggggggggggg |
|
|
|
#35 |
|
*scotland*
|
ne yapıosun??
afedersınız ama :: gelenı yapıoz kacan kurtluo ::: dıyesım gelıooo punish punish punish punish punish |
|
|
|
#38 |
|
mate
|
sırf iltifat etmeye yol hazırlamak için izmirli olduumu bile bile izmirlimisin? diye soranlardan ve bu sorudan nefretttt ediyorum |
|
|
|
#39 |
|
*KeDi KeSeN*
|
ya ebn aslın da sen satanistmisin sorusun dan da neFret ediyom ama soruyolar içte |
|
|
|
#43 |
|
RaHaTSiZ
|
~~NeDen RaHaTSiZ'sin sorusu ßeni fiTiL eDiyor !!! Sizene uLEan muhtarmısınız Diyesim Geliyor ama hep SevdDigim insanLAr:))~~ |
|
|
|
#44 |
|
RaHaTSiZ
|
~~ha ßirde Sen NasıL rockcısın nie rap dinLiyon, Sen nasıL ferdicisin ne ßu enTel DanTeL ayakLArı,Sen rap dinLer misin ![]() ![]() Gißi miLyon soru aßi ßenim muzik anLAyısım ßenden ßasKa kimi iLgiLendiri yaa rockda DinLErim rap De arabeskde, ßluesda,technoda ßen herseyi DinLErim yaa Sizene![]() ![]() ~~
|
|
|
|
#45 |
|
honest
|
okul kpısındaki güvenlik görevlisinin her seferinde kimligin nerde diye sormasından |
|
|
|