![]() |
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım) |
![]() |
![]() |
#31 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)hicaz Nickli Üyeden Alıntı Allah yardımcın olsun benimde ailemle aram çok kötü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saol hicaz denicem Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)mouse Nickli Üyeden Alıntı Babamı sevmiyorum onun hakaretlerinden küfürlerlerinden bıktım aynı şekilde anneme karşıda öyle çok arsız pişkin vurdumduymazdır onun bu hayatta tek sevdiği parasıdır baba demek bile gelmiyo içimden beni sevmesini istemiyorum ondan hiçbir beklentim yokda bana uzak olsun istiyorum sesini bile duymak istemiyorum ne yapmalıyım ne okumalıyım acaba ya kahhar çeksem günah olur mu bana bir akıl verin ![]() Allah yardımcın olsun benimde ailemle aram çok kötü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)mouse Nickli Üyeden Alıntı bazen insanı çileden çıkartıyo sinirden heryerim kasılıyo artık 26 yaşındayım her kavgada gitsende kurtulsam diyor hemen bela okuyor en ufak birşeyde iş arıyorum bende umarım bulurum onu ne kadar az görsem o kadar iyi benim için ![]() ![]() ![]() seni çok iyi anlıyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)kraker Nickli Üyeden Alıntı çok tuhaf,kaç yaşındasın mousse?benimde babamla ilişkilerim aynıydı ![]() ![]() ![]() ![]() ya kahhar çekme,babandır sonuçta döner senide yakar ![]() ya halim çek sakinleşsin,birde rosarienin konusu var,iyice kudurdugunda durulana kadar la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim oku ![]() ![]() bazen insanı çileden çıkartıyo sinirden heryerim kasılıyo artık 26 yaşındayım her kavgada gitsende kurtulsam diyor hemen bela okuyor en ufak birşeyde iş arıyorum bende umarım bulurum onu ne kadar az görsem o kadar iyi benim için ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)mouse Nickli Üyeden Alıntı Babamı sevmiyorum onun hakaretlerinden küfürlerlerinden bıktım aynı şekilde anneme karşıda öyle çok arsız pişkin vurdumduymazdır onun bu hayatta tek sevdiği parasıdır baba demek bile gelmiyo içimden beni sevmesini istemiyorum ondan hiçbir beklentim yokda bana uzak olsun istiyorum sesini bile duymak istemiyorum ne yapmalıyım ne okumalıyım acaba ya kahhar çeksem günah olur mu bana bir akıl verin ![]() çok tuhaf,kaç yaşındasın mousse?benimde babamla ilişkilerim aynıydı ![]() ![]() ![]() ![]() ya kahhar çekme,babandır sonuçta döner senide yakar ![]() ya halim çek sakinleşsin,birde rosarienin konusu var,iyice kudurdugunda durulana kadar la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim oku ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)Ve inanılmaz bir şey ben bu insanı yeni evlendiğim ve çok sıkıntılı olduğum zamanlarda rüyamda görmüştüm sadece ismini haykırmıştım gökyüzüne bakarak Allaha yalvararak sonrada gökyüzünde bir bembeyaz at gökyüzünden hızla geçti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)kalp gözü seni çok iyi anlıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)papatyacı Nickli Üyeden Alıntı Merhaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben de eşimi çok isteyerek evlendim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evet Allah hepimizin yardımcısı olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)Merhaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben de eşimi çok isteyerek evlendim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)Allah yardımcın olsun Ya Latif esmasını hergün okuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)mercannnn Nickli Üyeden Alıntı burada yazılanlara katılıyorum ama arkadaşlar ben de 5 yıllık sevgilim tarafından evlenmek stiyorum diye terkedildim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sizi böyle,biranda silen,terk eden biri için kendinizi bu kadar mahfetmeye değermi? yazık değilmi size ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allahtan hayırlsını dileyelim her zaman ![]() ![]() ![]() ![]() Allah bilior hakkımızda neyin hayırlı olup olmadığını ![]() ![]() ![]() bol bol dua edin bence ![]() ![]() konuya açan arkadaşa'da sizde Yunus a ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)bak abdest al biliyorsan 2 rekat allah rızası ıcın namaz kıl bilmiyorsan abdest al, 14 lü secde ayetlerini internetten bul ayetin birincisini oku allahu ekber de secde et , secdede subhane rabbiyel ala de 3 kez , gufraneke rabbena ve ileykel masir de kalk (bu cümleyi ezberleyemezsen allahu ekber de kalk) tekrar 2 ![]() hepsini bu sekilde 14 kez secdenı yap kalk kardeşim rahatlarsın ınan bak 10 dk bile surmez bu dedigim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)caresizim bunaliyorum sorunum 1 degil 1000 tane ama yinede bin sukur allahim en kotu gunun bole olsun arkadaslar birinci sorunum esim benden yavas yavas uzaklasiyor 5senelik evliyim ikinci evliligim 4 erkek cocugum var 32yasindayim iki oglum ilk esimden cok zor seyler yasadim ilk evliligimde bu evliligimi kurtarmak istiyorum ;ikinci buyuk sorunum en buyuk oglum 15 yasinda ve beni hic dinlemiyor ama hic ve buyuk sorunlari var hangi dualari okumam gerekiyor buyu halan kesinlikle istemiyorum allah korusun ben karsiyim ama her derde dua olduguna inaniyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)Allah yardımcınız olsun,herşeyi büyüye yormayın,yani büyü olsa üzerinde, sizin okuduğunuz hiçbir şey fayda edip biran bile düzelmez diye düşünüyorum,özellikle netteki medyumlardan uzak durun,olan hem paranıza hem umutlarınıza olur,bol bol dua edin,hacet namazı kılın,salavat çekin ve Allah rızası için size yardımcı olabilecek birini bulun,Allah hiç kimsenin yuvasının yıkılmasına izin vermesin İnşallah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)canım öncelikle allah kavuştursun fakatttttt şüda varkı sen duanı etmişsin yanlış anlama ben senden yaşca büyüyümdür büyük ihtimalle bitanem bu nasıl bir yakarış allahım canımı alsın canım kavuşmasanda bu dünyanın sonu değil rabbimin bir bildiği var veya zamanı daha gelmemiştir sen dualarını bırakma her şeyi o nasıl yapıcagını biliyor töbe et ve dünya yaşamak ne kadar güzel güzellikleri görmeye calış sen olmasan aileni düşün ne kadar acı çekerler canım allahtan sabır selamet iste unutma her şeyde bir hayır vardır selametle kal |
![]() |
![]() |
|