![]() |
Çevirgel Duası |
![]() |
![]() |
#31 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çevirgel DuasıMerhaba arkadaşlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Çevirgel Duası |
![]() |
![]() |
#32 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çevirgel Duasıselam arkadaşlar,geçtiğimiz aylarda devinsu arkadaşıımızın eklediği çevirgel duasını inceledim,bazı eksikler v kelimelerde yanlışlar var,en yakın zamanda düzeltip sizinle tekrar paylaşıcam,ama hemen bi ayrıntıyı belirtmek istiyorum aşağıda devinsu'nun eklediği şeklin aynısı var ,burada secde yazmakta ,bana anlatan bazı arkadaşlarım olduğu için üye oldum ,onlarda çözemediklerini söyleyip eksikler yapmışlar,şimdi ilk düzeltmeyi yapıyorum,kelime düzenlemelerini cumâ gününe yetiştiririm inşallah, "ve secde Allahümme ellebena sıktırlı kalbixMuhammedinXbinXelacelü elacelü elacelü essahatü essahatü essahatü ervahan ervahan ervahan sonra oturunuz ve okumaya başlayınız ![]() bu ayetleri secde yaparak okuyoruz,ayakta niyet edin ,(örneğin:falanın niyetine okuduğum çevirgel duası için secde etmeye niyet ediyorum Ya Rabbim gibi ![]() ![]() ve secdeye kapanıp bu ayetleri okuyun,selam vermiceksiniz,sadece secde edin ,okuyun ve kalkıp kaldığınız yerden okumaya devam edin ![]() sevgiyle kalın :düsh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arkadaşlar bu dua çok istendi bende yazıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Çevirgel Duası |
![]() |
![]() |
#33 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çevirgel DuasıArkadaslar ya kimisi ter teper diyor olurmu boyle birsey ama benim icimden bir ses oku diye baski yapiyor cevrgeli 15 gun once gordum ama korktum okumadim ter teper diye ama icimden cikmaz oldu sanki okusam olcak gibi ama bilmiyorum ![]() ![]() ![]() -------------------- ARKADASLAR YA BILMYORUM ICIMDEN BI SES OKU DIYOR CEVRGELI AMA BIR TARaftanda korkuyorum ya anlam veremıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Çevirgel Duası |
![]() |
![]() |
#34 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çevirgel Duasıbütün dualar karmançorman oldu herşey birbirine karıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- benim dileğim oldu mu hayır ama bunun da sebebi vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Çevirgel Duası |
![]() |
![]() |
#35 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çevirgel Duasıduaların kabul olduğu haller vardır,bunlardan biri de çaresiz durumdaki insanın halidir,bende buradaki hemen herkes gibi aynı durumdayım elim kolum bağlı o severek gitti mecburdu bende seviyordum ama ayrıyız işte ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Çevirgel Duası |
![]() |
![]() |
#36 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çevirgel Duasıgökyüzü Nickli Üyeden Alıntı Üzüldüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() amin gökyüzü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Çevirgel Duası |
![]() |
![]() |
#37 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çevirgel DuasıÜzüldüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Çevirgel Duası |
![]() |
![]() |
#38 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çevirgel Duasıgökyüzü Nickli Üyeden Alıntı Hislerine güven ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnşallah gökyüzü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Çevirgel Duası |
![]() |
![]() |
#39 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çevirgel Duasıwireles Nickli Üyeden Alıntı Bazı arkadaşlarımızda sanıyorum upload ettigim word belgesi açıldıgında anlamsız karakterler cıkıyor bu kendi pc lerinde harf karakterlerinin uyuşmadıgından ve yahut ofis 2007 ile açmadıgından kaynaklanıyor çünki bende hiç bir problem yoktur yazılar dogrudur aşagıdaki linkte gif resim formatında 2 sayfa olarak aynı cevirgeli upload yapıyorum burdan da bakıp anlıyabilirler ![]() http://rapidshare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şunu da eklemek itiyorum fazla okundugunda arkadaşların dedikleri gibi geri tepme riski vardır çünki bu sadece dua değildir duanın sonlarına dogru celp için etkili kasemler vardır bunlar ile dua edilenleri huddamlarını bu emre itate zorlamış oluyorsunuz ![]() peki ters tepmeden en dogru okunusu nasıl? |
![]() |
![]() |
![]() |
Çevirgel Duası |
![]() |
![]() |
#40 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çevirgel Duasıwireles Nickli Üyeden Alıntı Dilin kemiği yok tur ama bu sözleri düşünüp ağızdan cıkmasına müsade ederseniz dinden çıkacagınız kesindir, Dua Allahtan başkasına yapılmaz,Dua, yalnız Allah için ve Allah’a yapılır ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ci yanlışınız başkası sizin için niyet edip okuyabilir en basit anlayabileceğin şekli ile okunan duaları namazlarımızda ölmüşlerimizin ruhuna havale ettim diye okuduğumuzda edilen dualar yerlerini bulmaktadır, tabiki bunu yapanın ilk sizin olması daha makbul ve kabul olanı olacağı kuşkusuzdur ![]() size bu konuda katılmıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrıca bizim için bir başkası dua edemez diye bir şeyde söylememiş ![]() ![]() ![]() belki ALLAH bizleri siniyor bakalim halen ondan mi isteyecegiz dilekleri yoksa halen medyumlara mi ianaip ondan vazgeceegiz, sunu ogrendm ben baskasin sizin icin duasi ile degil kendiniz isteyrek yapamak isteyceklerinizi inanarakdan kendinizin ilaci ve geleceginzi hazirlayablirsiniz bir medyuma yada baskasina gerekmiyor |
![]() |
![]() |
![]() |
Çevirgel Duası |
![]() |
![]() |
#41 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çevirgel Duasıwireles Nickli Üyeden Alıntı Dilin kemiği yok tur ama bu sözleri düşünüp ağızdan cıkmasına müsade ederseniz dinden çıkacagınız kesindir, Dua Allahtan başkasına yapılmaz,Dua, yalnız Allah için ve Allah’a yapılır ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ci yanlışınız başkası sizin için niyet edip okuyabilir en basit anlayabileceğin şekli ile okunan duaları namazlarımızda ölmüşlerimizin ruhuna havale ettim diye okuduğumuzda edilen dualar yerlerini bulmaktadır, tabiki bunu yapanın ilk sizin olması daha makbul ve kabul olanı olacağı kuşkusuzdur ![]() sanirim kotu turkcem le yanlis anlasildim benim maksadim , benim gibi insanlarin medyumlara ve buyuculerle karsilasip onlara inanip onlardan medet bekleyenlere idi sozum, ki sunu demek istedim allah kendiniz siginin kendiniz dileginizde bulunun, bir falci yada buyucun yapacaklari ile degil bunu bizat siz kendisinden isteyin ki duaniz daha cabuk kabul olsun, ki yasadiklarimla dinden uzaklasmiyorum aksine yakinlasiyorum demeyi calisdim, cunku sunu ogrendim ALLAH siginmayi ondan dilek de bulunmayi, ve dularim yavas yavas yerini buluyor gibi ama bunu bilemeyiz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Çevirgel Duası |
![]() |
![]() |
#42 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çevirgel Duasıkemtamin Nickli Üyeden Alıntı bırıncısı sewgılsı warsa yapam derm ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() duanın kabul saati diye bir şey yoktur ama yıne de sormak ıstedım cuma ile sela arası değilde aksam okumak bir şey farkettırır mı kı çalışıyorum mumkun değil |
![]() |
![]() |
![]() |
Çevirgel Duası |
![]() |
![]() |
#43 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çevirgel Duasısekoist Nickli Üyeden Alıntı arkadaşlar merhaba , ben 10 gün önce terkedildim , benden önceki sevgilisi buna zamanında büyü yapmış 3 bucuk sene çok istediği halde terkedememiş onu,sonra bi hocaya götürmüş ailesi büyü oldugunu söylemiş hoca bozmuş ve 40 yıl korumaya almış ,ondan hemen sonra benle başladı ve sadece bir bucuk ay sürdü ,acaba diorum o büyünün etkisindenmi oldu ,bende bugün başladım çevirgel duasına ,umarım bana geri döner Allah hepimizin dualarını kabul etsin ![]() ![]() Arkadas bence sen bu dua'yi bi dene bakalim |
![]() |
![]() |
![]() |
Çevirgel Duası |
![]() |
![]() |
#44 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çevirgel Duasıarkadaşlar merhaba , ben 10 gün önce terkedildim , benden önceki sevgilisi buna zamanında büyü yapmış 3 bucuk sene çok istediği halde terkedememiş onu,sonra bi hocaya götürmüş ailesi büyü oldugunu söylemiş hoca bozmuş ve 40 yıl korumaya almış ,ondan hemen sonra benle başladı ve sadece bir bucuk ay sürdü ,acaba diorum o büyünün etkisindenmi oldu ,bende bugün başladım çevirgel duasına ,umarım bana geri döner Allah hepimizin dualarını kabul etsin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Çevirgel Duası |
![]() |
![]() |
#45 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çevirgel Duasızubi Nickli Üyeden Alıntı Kemtamin siz de yazmışsınız, bir yıl sonra döndü diye ![]() ya benmkı benı hep cok sewdgını ama gurur yaptıgını fakat sonra dusunup hıcbıseyın benden muhım olmadıgını anladıgını sölemıstı sanırım ınaıdnı kırdı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|