![]() |
Fulllllll Orhan Gencebay |
![]() |
![]() |
#31 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fulllllll Orhan GencebayOrhan Gencebay - Dünya Dönüyor Sen ne dersen de,sen ne dersen de, Dünya dönüyor dönecek, Hayat sensizde sürecek, Bitecek acılar bu günler geçecek, Sen ne dersen de, Yalan değil,yalan değil, Seni sevdiğim yalan değil, Kahrolduğum yalan değil, Duyarsam bir gün başka, Sevgili bulduğunu,yalan değil, Artık kızmıyorum kaderime, Bıraktı beni kendime, Bahtın açık olsun,yolun açık olsun, Bırak beni halime, Dünya dönüyor dönecek, Hayat sensizde sürecek, Bitecek acılar bu günler geçecek, Sen ne dersen de ![]() ![]() ![]() Unutacağım,unutacağım, Gözlerinin rengini, Acı veren sevgini, Karar verdim artık, Senin herşeyini unutacağım, Kader değil,kader değil, İçimdeki duygular, Kaybettiğim umutlar, Zalimce imzalanan, O acı hatıralar,kader değil, Artık kızmıyorum kaderime, Bıraktı beni kendime, Bahtın açık olsun,yolun açık olsun, Bırak beni halime, Dünya dönüyor dönecek, Hayat sensizde sürecek, Bitecek acılar bu günler geçecek, Sen ne dersen de ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fulllllll Orhan GencebayOrhan Gencebay - Duyun Beni Ağla gözlerim ağla zamanıdır Aşkımın şimdi son baharıdır Bu yağmur bu rüzgar bu fırtına Gönlümün isyanı feryadıdır Ey sevgilim ey kaderim Ey bu dünya ümitlerim Duyun beni duyun beni Beni benden siz çaldınız Simdi yalnız bıraktınız Verin beni verin beni Ne baharda neşe Ne gözümde yaş kaldı Aşkın matemine sarin beni Alın beni Bu aşkın hikayesi böyle bitti Yoksulluk beni benden senden etti Gönlüme sev diyen kadere bak Aşkımı ömrüme haram etti Ey sevgilim ey kaderim Ey bu dünya ümitlerim Duyun beni duyun beni Beni benden siz çaldınız Şimdi yalnız bıraktınız Verin beni verin beni Ne baharda neşe Ne gözümde yaş kaldı Aşkın matemine sarin beni Alın beni duyun beni Verin beni |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fulllllll Orhan GencebayOrhan Gencebay - Dönmeyen Yıllar Her zaman bakarken mavi sulara Maziyi hatırlar seni anarım Bir zaman dillere destan olmuştuk Saçlarım ağardı ona yanarım Dön desem yıllara geri döner mi Rüzgarlar şarkımızı yine söyler mi Güneş mehtap yıldızlar şahidimizdi bizim Yalvarsam yıllara beni dinler mi Ne yapsam şu gönlüm seni arıyor Yıllardır seninle sensiz yaşıyor Her zaman yüzüne gülen gözlerim Yılların ardından sana ağlıyor |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fulllllll Orhan GencebayOrhan Gencebay - Dön Sevdiğim ellerde nazım çekilmez, Olur ya usanıp bıkarlarsa dön, Sohbetin dinlenmez, kahrın çekilmez, Olur ya gönlünü kırarlarsa dön, Yalan sözlerine inandıklarını, Riyakar yüzüne aldandıklarını, Bir bir terkederse dost sandıkların, O tatlı canını sıkarlarsa dön ![]() Anlarsın sevdiğim ele düşünce, Kıymetimi, soysuz ele düşünce, Ünvanın duyulup dile düşünce, Lakabını dilber takarlarsa dön, Eğer savunacak sözün kalmazsa, Başka çaren başka çözüm kalmazsa, Sokağa çıkacak yüzün kalmazsa, Artık kötü gözle bakarlarsa dön |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fulllllll Orhan GencebayOrhan Gencebay - Dokunma dokunma dokunma kırılır kalbim dokunma kırma kırma seven kalbimi kırma dokunma dokunma ben yaralı bir gönülüm vurupta kırıpta kanatıp cana dokunma anlaşmak bir bakış bazen de seviyorum demektir anlaşmak bir gülüş bazen de bir özür dilemektir zor değil zor değil seviyorum seni derken bana özür dilemek konuşma konuşma düşünmeden konuşma kırma kırma incitip beni kırma unutma unutma bu günün yarınları da var hep sevdi sevecek deyip kendini avutma darılma darılma seven seveni affedermiş darılma darılma hemen nefrete sarılma dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır insana yakışan insanca yaşayıp var olmaktır zor değil zor değil seviyorum derken bana özür dilemek konuşma konuşma düşünmeden konuşma kırma kırma seven gönlümü kırma |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fulllllll Orhan GencebayOrhan Gencebay - Doğan Bir Pişman Doğan bir pişman, doğmayan iki Doğuştan felekle düşmanım sanki Herkeste bir kalp sevgiye muhtaç Sevenler bir ise, sevmeyen iki Bu ne aşktır yarabbim öldürdü beni Ne kendisi güldü, ne de güldürdü beni Dertlerim dermansızdır yaram çok derin Ermişim zirvesine ben bitmez kederim Çaresizim, cilvesi bu bana kaderin bana kaderin İçen bir pişman,içmeyen iki Hepimiz doğustan dertle sarhosuz sanki Sarhostan beter sevenin hali Her kadehte bir mecnunum keremim sanki Bu ne aşktır yarabbim öldürdü beni Ne kendisi güldü, ne de güldürdü beni Dertlerim dermansızdır yaram çok derin Ermişim zirvesine ben bitmez kederim Çaresizim, cilvesi bu bana kaderin bana kaderin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fulllllll Orhan GencebayOrhan Gencebay - Diyemedim Ki Nereden başlasam nasıl söylesem bilemedim ki Bakta sen anla şu garip halimden diyemedim ki Bugün öyle dertli, öyle yalnızım ki Çok ihtiyacim var sana Bugün bas bağrına Her halinle gelip, yuva ol bana Sen yaşamak kadar, güzelsin sevdigim, şu feryadimi duysana Hayat yorgunuyum, sevda yorgunuyum, çare ol bana Seni seviyorum, belki senden fazla Seni istiyorum, duayla niyazla Seni şu alnıma, yazmayan kaderi Tanimam asla, tanımam asla Seviyor musun, sevmiyor musun bilemedim ki Gitme kal yanımda, kansın damarımda,diyemedim ki Bir dost arıyorum, bir can ariyorum, herseyimle güvenecek En kötü günümde, benimle aglayıp, benimle gülecek Dokunma kalbime, bugün zayıf günüm, istemem böyle görmeni Bir evet demezsen, bu can bu bedenden gitti gidecek Seni seviyorum, belki senden fazla Seni istiyorum, duayla niyazla Seni şu alnıma, yazmayan kaderi Tanımam asla, tanımam asla ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|