![]() |
Ah Şu Kızlar... |
![]() |
![]() |
#31 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ah Şu Kızlar...YoRuMSuZ´isimli üyeden Alıntı Makyaja karşı değilim ![]() ![]() İnsanın kendisine saygısı olması çok önemli bu aynı zamanda özgüveni de getirir ![]() ![]() kel olanlarbakımlı olmak farklıdır,makyajın içine düşmek farklıdır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ah Şu Kızlar... |
![]() |
![]() |
#32 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ah Şu Kızlar...Makyaj yapan bir bayan olarak fikirlerimi dile getiriyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ah Şu Kızlar... |
![]() |
![]() |
#33 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ah Şu Kızlar...YoRuMSuZ´isimli üyeden Alıntı Makyaja karşı değilim ![]() ![]() İnsanın kendisine saygısı olması çok önemli bu aynı zamanda özgüveni de getirir ![]() ![]() Makyaj insanı bakımlı yapmaz yaa ben buna katılmıyorum ![]() ![]() Uzun saç olayına gelince bence bayana yakışan her zaman saçtır Bu arada bendeki uzun saç kimsede yoktur yani Annem saçını kimse görmüyor niye uzatıyorsun kestir diyip durur hep Ben seviyorum saçlarımı kimsenin görmesine gerek yok ben görüyorum yaa Sevmiyorum küt kesim yada erkek tipi saçları |
![]() |
![]() |
![]() |
Ah Şu Kızlar... |
![]() |
![]() |
#34 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ah Şu Kızlar...arz-ı hal´isimli üyeden Alıntı kel olanlarbakımlı olmak farklıdır,makyajın içine düşmek farklıdır ![]() ![]() ![]() Aslında önemli olan sanırım yapmacıklıktan uzak durmak, doğal bir duruş ve özbakım (hafif makyaj) gayette şık duruyor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ah Şu Kızlar... |
![]() |
![]() |
#35 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ah Şu Kızlar...ZeyNoO´isimli üyeden Alıntı Makyaj insanı bakımlı yapmaz yaa ben buna katılmıyorum ![]() ![]() Uzun saç olayına gelince bence bayana yakışan her zaman saçtır Bu arada bendeki uzun saç kimsede yoktur yani Annem saçını kimse görmüyor niye uzatıyorsun kestir diyip durur hep Ben seviyorum saçlarımı kimsenin görmesine gerek yok ben görüyorum yaa Sevmiyorum küt kesim yada erkek tipi saçları makyajdan kasıt boya küpüne girmek değildir,bir rimel yada kalemdir,uzun saç konusunda fazlasıyla katılıyorum sana zeynocum,yıllarca annem kıymamıştı,bende kıymadım ama hepsi gitti,şimdi çıkıyor yaza kadar küt olacak uzun saç olmazsa çıplak gibi oluyor insan |
![]() |
![]() |
![]() |
Ah Şu Kızlar... |
![]() |
![]() |
#36 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ah Şu Kızlar...ZeyNoO´isimli üyeden Alıntı Makyaj insanı bakımlı yapmaz yaa ben buna katılmıyorum ![]() Yapar Zeyno yapar Yeter ki doğru yapılsın, abartılmasın |
![]() |
![]() |
![]() |
Ah Şu Kızlar... |
![]() |
![]() |
#37 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ah Şu Kızlar...doğru yapılan makyaj güzelliğe güzellik katar,yanlışsa batırır olanıda |
![]() |
![]() |
![]() |
Ah Şu Kızlar... |
![]() |
![]() |
#38 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ah Şu Kızlar...evet meselaa ben kendimin bakımsız halinide bakımlı halini de çok iyi biliyorum bi kalemin bakışlarımı nasıl değiştirdiğini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ah Şu Kızlar... |
![]() |
![]() |
#39 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ah Şu Kızlar...YoRuMSuZ´isimli üyeden Alıntı Yapar Zeyno yapar Yeter ki doğru yapılsın, abartılmasın O zaman ben bakımsızımm ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ah Şu Kızlar... |
![]() |
![]() |
#40 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ah Şu Kızlar...ZeyNoO´isimli üyeden Alıntı O zaman ben bakımsızımm ![]() ![]() sen bakımsız değil doğal güzelsin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ah Şu Kızlar... |
![]() |
![]() |
#41 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ah Şu Kızlar...ZeyNoO´isimli üyeden Alıntı O zaman ben bakımsızımm ![]() ![]() elbette değilsin,makyajda bakımlılık değildir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ah Şu Kızlar... |
![]() |
![]() |
#42 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ah Şu Kızlar...ZeyNoO´isimli üyeden Alıntı O zaman ben bakımsızımm ![]() ![]() Bu bakımsızlık değil doğallıktan yana olmak Zeyno |
![]() |
![]() |
![]() |
Ah Şu Kızlar... |
![]() |
![]() |
#43 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ah Şu Kızlar...YoRuMSuZ´isimli üyeden Alıntı Bu bakımsızlık değil doğallıktan yana olmak Zeyno Çevir kazı yanmasın senin söylediğinde Az önce cümlemi alıntı yapıp bunun bakım olduğunu söyledin O zaman bende bakımsızlar arasında oluyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
Ah Şu Kızlar... |
![]() |
![]() |
#44 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ah Şu Kızlar...ZeyNoO´isimli üyeden Alıntı Çevir kazı yanmasın senin söylediğinde Az önce cümlemi alıntı yapıp bunun bakım olduğunu söyledin O zaman bende bakımsızlar arasında oluyorum bnce bakımsız deilsin zeynoo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ah Şu Kızlar... |
![]() |
![]() |
#45 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ah Şu Kızlar...Ah siz kızlar neden bu kadar inatçı olursunuz ki |
![]() |
![]() |