![]() |
Sevişmenin Faydaları |
![]() |
![]() |
#31 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevişmenin Faydalarıanı yaşamalı insan demi yaa |
![]() |
![]() |
![]() |
Sevişmenin Faydaları |
![]() |
![]() |
#32 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevişmenin Faydalarıbilim adamlarına kalsa bu işler mahf olurduk buyrun bikaç örnek güzelim kapıya sağ ayak topuğunla hafifçe vuracan ve tütsüler komidinde yanacak ( geçen ay ev yanıyordu bitmedi şu tütsü merakı ) üstündeki ne siyahmı ![]() ![]() yahu ben kaç kere desim sana subatın 28 inde olmaz güneş uranüse sağ bek ten bakıyor o boylamda negatif enerji oluşuyor ( birde sen bana baksan ) saçına fön cekme manyetik alan oluşturur aramızdaki foton işiklarını yok edebilir ( acaba elektrik faturasındanmı kaçıyor anlamadım ) o ruj çileklimi ? çabuk sil uyku ve iştahsızlık yapıyor ![]() herif kaç kere dedim sana odayı kırmızı yapalım diye bak mavi oldu üşüyoruz sanıyorum hanım başım ağrıyor anladın sen onu ( pufff bu herifin baş ağrıları bitmedi ) murteza daha dün 16 saat çekyatta uyudun uyan be adam ( sex uykuya birbirdir demedinmi ) ben nerden bileyim sex adamı yatalak yapacak diye uzaaaar gider böyle |
![]() |
![]() |
![]() |
Sevişmenin Faydaları |
![]() |
![]() |
#34 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevişmenin Faydalarıfaydası çok fakat monotonlaştırırsak bu sefer tümüyle gider o yanını da düşünmek lazım |
![]() |
![]() |
|