Nostalji Şarkı Sözleri... |
10-14-2012 | #31 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nostalji Şarkı Sözleri...Sonbahar Rüzgârları Söz : Erkan Yurdaer / Müzik : Yıldırım Gürses Yayınlayan © 1981 Yaşar Düşen bir yaprak görürsen Beni hatırla demiştin Biliyorsun seni ben Sonbaharda sevmiştim Her sonbahar gelişinde Sarı sarı yapraklarla Kuru dallar arasında Sen gelirsin aklıma Rüzgarla düşen yapraklar Daima senin hayalin Yine bir sonbaharda Döneceksin sen bana Her sonbahar gelişinde Sarı sarı yapraklarla Kuru dallar arasında Sen gelirsin aklıma --->: NostaLji Şarkı SözLeri frmacil dördüncü 4 sayfa --->: NostaLji Şarkı SözLeri |
10-14-2012 | #32 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nostalji Şarkı Sözleri...Yalancı Dünya Söz : Anuş Bakış / Müzik : Şehrazat Söylemezoğlu Yayınlayan © 1991 Emre Dar mı geldi koskoca yer yalancı dünya Varlığımı çaldın gittin yalancı dünya Yıllanmış değerleri satın aldın üç pula Beni arkadan vurdun sen yalancı dünya Gözümün içine bakıp yalandan güldün Tozpembe bulutlar üstünde hep yürüttün Sevdiklerimi de aldın savaşlarınla Bizi arkadan vurdun yalancı dünya Sen de sonsuz değilsin be yalancı dünya Gün gelir bu devran durur çark dönmez olur Ödersin günahını aldanan insanların Güneş de seni vurur elbet yalancı dünya |
10-14-2012 | #33 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nostalji Şarkı Sözleri...Sana Neler Edeceğim Söz : Fikret Şeneş / Müzik : Elias Rahbani Yayınlayan © 1974 İstanbul Çoktandır anladım senin gözün dışarda Eskisi gibi bağlı değilsin bana Gelmem bu oyuna bırakmam yanına Ne işler açarım başına Seveceğim gezeceğim Görürsün sana neler edeceğim Bir yerine bin cezayla Hakkından geleceğim senin Ne hayrın dokunur ne birşey umulur Başkası sende bilmem ki ne bulur Elinden uçanla bir kaçan kurtulur Bugün seversin yarın unutur Seveceğim gezeceğim Görürsün sana neler edeceğim Bir yerine bin cezayla Hakkında geleceğim senin Kolla kendini sıra bana geldi Kadının fendi erkekleri yendi Bak zaman değişti sabırlar tükendi Yalvarmak çok eskidendi Seveceğim gezeceğim Görürsün sana neler edeceğim Bir yerine bin cezayla Hakkından geleceğim senin |
10-14-2012 | #34 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nostalji Şarkı Sözleri...Olsun Varsın Söz : Fikret Şeneş / Müzik : B Seff Yayınlayan © 1979 Philips Kendi halimde yaşayıp da giderken Geleceği beklemezken Bir çift yeşil göz, tatlı iki söz Aldı götürdü beni benden Aklım almazken hiç düşünmezken Uzaklaştım gerçeklerden Olsun varsın bu sefer de böyle yansın Acı verse de yeter bana aşkın Olsun varsın bırak günah da bende kalsın Kalbim bin zevki bir anda tatsın Gülerdim başkası anlatsa eğer Bilirim masallar biter Rüya da olsa çok kısa sürse Razıyım geçen bu anlara Mevsimler bitse tek bir baharla Bir yolcu dönsün hayata Olsun varsın bu sefer de böyle yansın Acı verse de yeter bana aşkın Olsun varsın bırak günah da bende kalsın Kalbim bin zevki bir anda tatsın |
10-14-2012 | #35 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nostalji Şarkı Sözleri...İçme Sakın Söz : Fikret Şeneş / Müzik : Peter Yellowstone Yayınlayan © 1973 İstanbul Çok sabahladığım bu yerde Uğradım geçerken de Tanır mıydım eskiden de Kendimi gördüm sende Madem teselli ararsın Neden içer ağlarsın Sonra kendinden geçer de Kadehleri kırarsın Hey dostum, içme sakın içme sakın derdin var Her gecenin sabahı her derdin çaresi var Bak dostum azı karar çoğu zarar kim sayar Boşaldıkça kadeh efkar artar Diyorsun dertli başın var Kiminki senden az ki Boşuna bu sarhoşluklar Sevenler unutmaz ki Olma bu kadar karamsar Yarın başka gün doğar Uzaklarda arıyorsun İçinde mutluluklar |
10-14-2012 | #36 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nostalji Şarkı Sözleri...İki Yabancı Söz : Fecri Ebcioğlu / Müzik : Charles Singleton - Bert Kaempfert Yayınlayan © 1967 Regal Gece karanlık eller birleşmiş Gece karanlık kalpler sözleşmiş İki yabancı tanışmışlar böyle Yıldızlar şahit olmuş bu aşka Mehtap demiş ki gece aşk başka Yabancılara yapmış bir de şaka Kaybolmuş mehtap dalmış gitmiş buluta Karanlıklarda aşıklar hep yanyana Neden geceyi hep seçiyorlar Yabancılar karanlıkta elele sevişiyorlar İki yabancı gözler birleşmiş İki yabancı kalpler sözleşmiş İki yabancı gölgelere sinmiş Aşkın gözü kör ya geceninki Saklanıyorlar yarına belki Çünkü geceler günahlarla gizli |
10-14-2012 | #37 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nostalji Şarkı Sözleri...İşte Öyle Bir Şey Seni düşündüm dün akşam yine Sonsuz bir umut doldu içime Bir de kendimi düşündüm sonra Bir garip duygu çöktü omzuma Hani ıssız bir yoldan gecerken Hani bir korku duyar da insan Hani bir şarkı söyler içinden İşte öyle birşey Hani eski bir resme bakarken Hani yılları sayar da insan Hani gözleri dolar ya birden İşte öyle birşey Seni düşündüm dün akşam yine Sonsuz bir huzur doldu kalbime Bir de kendimi düşündüm sonra Bir garip duygu çöktü omzuma Hani yıldızlar yanıp sönerken Hani bir yıldız kayar ve insan Hani bir telaş duyar ya birden İşte öyle birşey Hani bir yağmur yağar da bazen Hani gök gürler ya arkasından Hani şimşekler çakar peşinden İşte öyle birşey Söz: Çiğdem Talu Müzik: Melih Kibar |
10-14-2012 | #38 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nostalji Şarkı Sözleri...Sevdan Olmasa Bende bu cehennem gibi yürek olmasa Bende deli rüzgar gibi hasret olmasa Bir de cana can katan o Sevdan olmasa sevdan olmasa Aahh bu hayat çekilmez Aahh bu hayat çekilmez Sen olmasan canım Aahh bu çile çekilmez Bende bitip tükenmeyen umut olmasa Ferhatın dağları delen sabrı olmasa Bir de cana can katan o Sevdan olmasa sevdan olmasa Gönlümde bu dinmek bilmez sızı olmasa Gözlerimde gözlerinin izi olmasa Bir de cana can katan o Sevdan olmasa sevdan olmasa Söz: Çiğdem Talu Müzik: Melih Kibar |
10-14-2012 | #39 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nostalji Şarkı Sözleri...Sen Benimsin Ellerini tutmasam Gözlerine bakmasam Sussam hiç konuşmasam bile Ben sana hasretimden Seni çok sevdiğimden Bir türlü söz etmesem bile Sen benimsin, sen benimsin Dünyamı altüst eden Uykusuz gecelerden Hiç haberin olmasa bile Kalbimdeki acıyı O korkunç fırtınayı Senden hala saklasam bile Sen benimsin, Sen benimsin Gün gelir bir yaprak dalından koparak Rüzgarla sürüklenebilir Gün gelir yolunu şaşıran bir kuzu Sürüsünden ayrılabilir Ama sen benimsin, sen benimsin Gün gelir toprakta kök salan bir ağaç Bir vuruşta devrilebilir Gün gelir bir ana belki de bir anda Yavrusundan ayrılabilir Ama sen benimsin, sen benimsin Sen benimsin! Söz: Çiğdem Talu Müzik: Melih Kibar |
|