10-14-2006 | #32 |
yosun_26
|
ilkay akkaya kim yaaa? ben tanımıyom yada gördüm ama adını bilmiom her neyse mutlaka ii ve başarılı biridir ve sitecek başarılarının devamını diliyoruuuzzzz ve şimdiii sıradaki sanatçımıııııızzzz bannuuuuuuuuuuu alkaaaaaaaaaaaaann |
10-16-2006 | #33 |
bessraa
|
aaaa laff yoq hastaım o kadına:)yaa aslında dşüneblen akıllı bi kdın ama böle programlarda kendini küçük dşürmesedi ii olcaktı *********serdar ortaç******* |
10-16-2006 | #34 |
*KeDi KeSeN*
|
bitiyorum o adama ben yaa kendi kendine çok ta güzel şarkılar yaparak geçinip gidiyo ||||||||||||||||||||||sagopa kajmer||||||||||||||||||||| |
10-19-2006 | #35 |
J_TERRY
|
turkçe repin en iyilerinden bırı kendısıne hayatının bolumunde basarılar dılerım ^^^^^^şebnem ferah^^^^^^ |
10-22-2006 | #38 |
bessraa
|
üüüüüüüüüüfffffffffhhhhhh bırak yaaaaa en nefret ettiim erkek ppüüüffffff kndini bşi sanıo o yaaaaaaa ********ahu-meriç****** lütfen çifti degerlendirelim şahısa grmee ne grek warrr ONLAARRRRR BBBBİİİİRRR BÜÜÜÜTTTTTTTTTÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜNNNN NN |
10-22-2006 | #40 |
bessraa
|
iii,hoşş,güssell bi kadın sesini beeniorum en önmlisi chok asil biri ***********teoman********** |
10-22-2006 | #41 |
sawman
|
severım kendılerını gecen yemekteyıs bu geldı nbr ahmet felan gorusemıyorus ii bı arkadasta yanı saka saka ii bır sanatcı gusel sarkıları var |
10-22-2006 | #42 |
bessraa
|
hehehehehehehehe snatçı yassmamışın ossun bn yaziim ********koray candemir********* |
10-25-2006 | #43 |
J_TERRY
|
kendısını pek tanımam ama sesı guzel bı abım kendısıne hayatta basarılar dıler kasetlerın satmasını dılerım:D |
10-25-2006 | #44 | |
lptarik
|
Alıntı:
petek dinçözzzzzzzzzzzdelikız clapping eylemmmmmmmmmmmmm sarsastic pleasantry melekkkkkkkkk heyoo thissssss
10-31-2006 | #45 |
tatia27
|
yinede diger manken şarkıcılara göre sesi hoş ama gerisi boş birilerinin itelemesiyle bi yerlere gelmiş insan toplulukları diyorum sadece _trkan şoray__ |
|