Ebru Gündeş Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #31 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ebru Gündeş Şarkı SözleriBu aralar cok yorgunum Hep isyankar hep mutsuzum Alnimda ki kara yazi Ecel gibi silinmiyor Icimde ki kursun degil Ask yarasi kapanmiyor Söyleyin bi daha anmasin benim adimi Söyleyin daha unutmadim yalanlarini Söyleyin mahsere sakladim günahlarini Söyleyin bilsin söyleyin bilsin --->: Ebru Gündeş Şarkı Sözleri frmacil dördüncü 4 sayfa --->: Ebru Gündeş Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #32 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ebru Gündeş Şarkı SözleriSeninle ne güzel anlaşıyorduk Dertleri sevinci paylaşıyorduk Ne alemi vardı beni aldatmanın Gül gibi geçinip, biz gidiyorduk Şimdi sen benimle sakın uğraşma Aşk bitti diyorum bana sırnaşma Arkamdan çok fazla konuşuyorsun Sırnaşık sevgilim canımı sıkma Gel beni kendine hiç bulaştırma O defteri açıp çok karıştırma Seviyorum deyip beni çıldırtma Şımarık sevgilim ruhumu sıkma |
10-14-2012 | #33 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ebru Gündeş Şarkı SözleriSen beni sevmekten gidince Ben bana borculu kaldım Ya sen bana fazla geldin Ya ben sana az kaldım Gitme bir adım öteye gülüm Bir adımda gurbet olur Gitme bir nefes bir öteye gülüm her nefes hasret olur Sen sesinini alıp gidince Ben burda dilsiz kaldım Ya sen bana fazla geldin Ya ben sana az kaldım Gitme bir adım öteye gülüm Bir adımda gurbet olur Gitme bir nefes öteye gülüm her nefes hasret olur ( aşk yasaklandı artık halka açık yerlerde El tutmak yol açıyor diye hesapsız susmalara Kaldırdık tüm tutuşmaları Yasak kelime oyunu yapmak Yalan söylemek mecburi ve serbest ayyuka çıkmak Artık yağmur sonraları toprak kokmak yok Tomurcuklanmak günah ve bir insan gözü yüzünden Yüz gün art arda uyumamak Kimse ölmesin diye kimsenin arkasında Her Seydalı verdiği sözü geri alacak Güneşi ayı hatta hiçbir tabiat olayı şahit gösterilmeyecek hiçbir sevdaya Ne deniyorsa onu atacak kalp Ve süresi yirmi dört saate çıkarılacak meskun mahallerde ağlamanın ) |
10-14-2012 | #34 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ebru Gündeş Şarkı SözleriYüreğimin zincirini Kırdım bir akşam üstü Bir çapkına vuruldum Kalbim hayata küstü Sevme kızım yanarsın Diye söylerdi annem Girme aşk kapısından Güler sana elalem Dinlemedim ah, Ah bu kafam ah O gün bu gündür Aşk bana günah |
10-14-2012 | #35 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ebru Gündeş Şarkı SözleriSeni benden almaya seninde gücün yetmez Şu yaralı kalbime benimde sözüm geçmez Anlamasanda beni, dinlemesende olur Başkasını sevemem, saçmalama neolur Anılar kilitlimi sana Resimler deli gibi bana Allahım da şahit buna Gel içimden seni alsana Kolaysa sen unutsana Yazıklar olsun bana Seviyorum seni çok! |
10-14-2012 | #36 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ebru Gündeş Şarkı SözleriGönlümün bir ucundan neler geçiyor Benim aklım arada bir gidip geliyor Masallarda arıyor aşkı Bulmazsa geri dönüyor Hep şikayet ederim şu halimden Yaralanmak isterim derin yerimden Kimselere derdimi anlatamam Çıkamadım işin içinden Ahhhh beni bulur beni bulur dertler Niye sonunda hep acı bir hikaye Alışmışız böyle gelmiş böyle gider diye Aşkta hiç kar etmedim Sevdim inkar etmedim Bende sevda bitecek bitiyor Aşkta hiç kar etmedim Durdum ısrar etmedim Baktım ömrümden ömür gidiyor |
10-14-2012 | #37 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ebru Gündeş Şarkı SözleriSadece sevmeyi bilenler için söylüyorum Seviyorsanız allahına kadar Seviliyorsanız allahına kadar sevip Nankörlük görüyorsanız Boşverin gitsin Beklerim yıllarca beklerim Hasretime hasretini eklerim Beklerim yıllarca beklerim Özlemime özlemini eklerim Seni seni seni seviyorum diyemedim yar Seni seni çok özledim Nankörsün güzelim değmezsin Aşkın sevdanın kıymetini bilmezsin Kala kala bir ben kaldım dünyada sensizim Yana yana bir sana yandım dünyada sensizim Cana cana bir canı sevdim Dünyadaki o can sensin Sen benim gözbebeğim bitanemsin |
10-14-2012 | #38 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ebru Gündeş Şarkı SözleriHaydi cabuk seni bekledigim zaman her saniye bin asir El ele göz göze dizlerine yattigim zaman hersey benim Senle benim arama girecek olanin ölümü yakindir Kendi canin isterse gidersin ama benim canim cok acir Demek ki böyle ask dedikleri sey Ne acilar cektim hey gidi hey Simdi bana mutluluk yakisir Gitme be daha dur aksamin sabahi var gülün dikeni batar Temmuzun sonudur ellerin beni yakar seninle cok isim var Kalbimi bombaliyor kuskular sen cikip da gelene kadar Hayallerim kabusa dönüsür sesini duyuncaya kadar Korkularim konusur seninle konusup susuncaya kadar Sonra da ayni günes isitir seni de beni de kime ne Demek ki böyle ask dedikleri sey Ne acilar cektim hey gidi hey Simdi bana mutluluk yakisir Gitme be daha dur aksamin sabahi var gülün dikeni batar Temmuzun sonudur ellerin beni yakar seninle cok isim var |
10-14-2012 | #39 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ebru Gündeş Şarkı SözleriDÜn AkŞam Yİne Benİm Yollarima BakmiŞsin Gelmeyİnce ÜzÜlÜp Perdeyİ KapatmiŞsin Kalbİndekİ Derdİne Derman Olmaya Geldİm Sakin Artik ÜzÜlme Sende Kalmaya Geldİm Yillar Varkİ Hasretİm O O GÜl YÜzÜne Kararliyim Bu Gece Senİn Olmaya Geldİm Benİm İÇİn AĞlayip Hep GÖzyaŞi DÖkmÜŞsÜn Yollarima Bakipta Hep Boynunu BÜkmÜŞsÜn Kalbİndekİ Derdİne Derman Olmaya Geldİm Sakin Artik ÜzÜlme Sende Kalmaya Geldİm Yillar Varkİ Hasretİm O O GÜl YÜzÜne Kararliyim Bu Gece Senİn Olmaya Geldİm |
10-14-2012 | #40 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ebru Gündeş Şarkı SözleriSeni benden almaya senin de gücün yetmez Şu yaralı kalbime benim de sözüm geçmez Anlamasan da beni, dinlemesen de olur Başkasını sevemem saçmalama ne olur Anılar kilitlemiş sana Resimler delil gibi bana Allahım da şahit buna Gel içimden seni alsana Kolaysa sen unutsana Yazıklar olsun bana Seviyorum, seviyorum seni çok |
10-14-2012 | #41 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ebru Gündeş Şarkı SözleriSen gitmesine izin verilecek adam degilsin Sen bir gurur ugruna bitecek sevda degilsin Eski bir tanidik olamazsin Duramazsin sende benden ayri Bu yürek kimi sever kiminle sevisir Senden gayri Gitme büyü bozulmasin Gitme yastigin sogumasin Hersey senden sonra gelir Sen benim öbür yarimsin --->: Ebru Gündeş Şarkı Sözleri frmacil beşinci 5 sayfa --->: Ebru Gündeş Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #42 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ebru Gündeş Şarkı SözleriKalinca sebepsiz bir basima Hatiralar beynimde dans ediyor Gunahlarim dizilip bir bir karsima Sanki birer birer intikam aliyor Yuregimden zincire vurulmusum Anilar her bir halkayi bagliyor Ben duyhularimin esiri olmusum Hatalar yalan duygularla basliyor Sende benim hatalarimdan birisin Sen en buyuk gunahlarin bedelisin Senin icin harcanan zamana yazik Sen en guzel duygularin katilisin Istemem seni Ne sevgini ne kendini Istemem ben bu hayati Sozum ona pembe rengini |
10-14-2012 | #43 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ebru Gündeş Şarkı SözleriSen allahin bir lutfusun Gözlerimin nurusun Seni gören sifa bulur Gelde gönlüm sifa bulsun Seni seven aski bulur Gelde gönlüm aska doysun Biliyorum yüregin beni ister O zaman bu biçare niye bekler (Geliverde gül yüzünü göster) Burada bir garip seni bekler Gel sevindir su garibi Gelde üzme bu garibi |
10-14-2012 | #44 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ebru Gündeş Şarkı SözleriSabahlar uzak bu sevda tuzak bana Çok zaman geçti sabrım yok yarınlara Kaçıncı hasret,kaçıncı yalnızlığım Sigaramın ucunda Şimdi yanımda yanımda olcaktın Bıraktın beni sevda yokuşlarında Kuşlar uçurdum akşamdan sabahlara Sigaramın ucunda yanar hasretin Vurur can evimden ellerime kelepçeler vurur Gel vefasız,gel vicdansız Çağırmazdım acil olmasa, Gel insafsız,ah kitapsız Yanıyorum arzularınla Aynalarda gözyaşım var Ağladıkça yangın çıkar gözyaşlarımda Gerçekten inanıp sevseydin beni Böyle sabahları beklermiydim hiç Çoktan yanımda olurdun çoktan Gece üç beş nöbetlerine dikmezdin beni Sensiz kaldığım ilk günden beri İçimde bir umut vuslata dair Akşamları imzaladım gözyaşlarımla Seni aramıyor seni sormuyorsam Bu senden vazgeçtim demek değildir Bir daha böyle sevecek olsam Bir kalemde silerdim seni |
10-14-2012 | #45 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ebru Gündeş Şarkı SözleriAahh Seni ben nelerin olsun diye mi sevdim? O şarkıyı söyletme söyletme bana ne olur Aahh Nereden sevdim nereden o zalimi, O şarkıyı da söyletme söyletme bana ne olur Ona buna bakma seninleyken, Niyetini bozma benimleyken, Kıymetimi bil yanımdayken, Bak çok kızarım sonra küserim Ona buna bakma seninleyken, Niyetini bozma benimleyken, Kıymetimi bil yanımdayken, Bak çok kızarım sonra küserim Bak çok kızarım sonra giderim Aahh Bazen iş olur bazen görüşmek güç olur, Kendini özletme özletme bana ne olur Aahh Gözüne,eline,diline sahip ol benimleyken, Akıllı ol sevgini öldürtme bana ne olur Ona buna bakma seninleyken, Niyetini bozma benimleyken, Kıymetimi bil yanımdayken, Bak çok kızarım sonra küserim Ona buna bakma seninleyken, Niyetini bozma benimleyken, Kıymetimi bil yanımdayken, Bak çok kızarım sonra küserim Bak çok kızarım sonra giderim Ona buna bakma seninleyken, Niyetini bozma benimleyken, Kıymetimi bil yanımdayken, Bak çok kızarım sonra küserim Ona buna bakma seninleyken, Niyetini bozma benimleyken, Kıymetimi bil yanımdayken, Bak çok kızarım sonra küserim Bak çok kızarım sonra giderim Ona buna bakma niyetini bozma |
|