|
|
Konu Araçları |
başvuru, bilgiler, bölümü, için, istenen, isteyenlerin, müdüralımı, olmak, yetkili |
08-15-2007 | #31 |
feyza
|
18 yaşındayım,öğrenciyim ve günde ortalama 4 saat internetteyim ve bu süre zarfında da forum sinsiye yararlı olmak beni mutlu eder özellikle ülkeler ve şehirler bölümünde moderatörlük yapabilirm şimdiden teşekkürler |
08-15-2007 | #32 | |
ERen
|
Alıntı:
|
|
08-16-2007 | #34 |
[KAPLAN]
|
Yetkili olduğunuz bölümler aşağıdaki gibidir Beyin Fırtınası, Full Program Merkezi, Spor Dünyası, Youtube Alemi İlginizden dolayı teşekkür eder, görevinizin Forumsinsi Ailesine hayırlı olmasını dilerim |
08-16-2007 | #35 | |
[KAPLAN]
|
Alıntı:
Biz de sizi forumsinsi'de yetkili olarak görmek isteriz, ancak yetkilendirilmenizi kabul etmeden önce, bize ilgilenmek istediğiniz bölümlerde en azından 1 hafta neler yapabileceğinizi göstermeniz ; sizi tanımamız açısından iyi olacaktır Bu süre zarfında çalışmalarınız ın yeterli olgunluğa sahip olduğuna ve sitede yeterli zaman geçirdiğinize , kanaat getirirsek ; müdürlerimizden biri olmanız için geriye bir engel kalacağını düşünmüyorum İyi günler dilerim |
|
08-26-2007 | #36 |
bukettt
|
17 yasındayım,öğrenciyim ve günde ortalama 4 5 saat nette duruyorumforumda sizlere yardımcı olmak isterimaşk sevgi,serbestyoutube alemi,gibi bölümlerde görev almak isterim teşekkürler |
08-28-2007 | #37 | |
[KAPLAN]
|
Alıntı:
Yetkili olduğunuz bölümler aşağıdaki gibidir : Aşk & Sevgi, Serbest Forum, Youtube Alemi İlginizden dolayı teşekkür eder, görevinizin Forumsinsi Ailesine hayırlı olmasını dilerim |
|
08-28-2007 | #38 | |
bukettt
|
Alıntı:
ben teşekkür ederim |
|
Cevap : Müdür.Alımı İçin İstenen Bilgiler ! (Yetkili Olmak İsteyenlerin Başvuru Bölümü ) |
10-28-2007 | #39 |
alper1482
|
Cevap : Müdür.Alımı İçin İstenen Bilgiler ! (Yetkili Olmak İsteyenlerin Başvuru Bölümü )16 yasındayımÖğrenciyimGünde ortalama 3-4 saat internette olabiliyorumYetkili olmak istediğim bölümler ''Sinsi resim galerisi,Geyik odası''Forum Sinsi'ye yardımcı olmak beni mutlu eder Saygılarımla |
Cevap : Müdür.Alımı İçin İstenen Bilgiler ! (Yetkili Olmak İsteyenlerin Başvuru Bölümü ) |
10-29-2007 | #40 | |
[KAPLAN]
|
Cevap : Müdür.Alımı İçin İstenen Bilgiler ! (Yetkili Olmak İsteyenlerin Başvuru Bölümü )Alıntı:
Başvuru bölümümüzde sağlanması gereken koşullar arasında bir yetkilinin en az üç başlıkta yetkilendirilebileceğinden bahsetmiştik Öncelikle bunlardan sadece ikisini yazmışsınız Diğer bir konu ise yetkili olmak istediğiniz bölüm olan Sinsi Resim Galerisine yalnızca dokuz adet konu açmışsınız Bu da bize o bölüme yapabileceğiniz katkı konusunda net bir fikir vermiyor maalesef İlerleyen günler içinde paylaşımlarınıza biraz hız verebilir, hem de yetkili olmak istediğiniz bölümlere tam olarak karar verirseniz ; başvurunuzu tekrar gözden geçiririz İlginizden dolayı teşekkür ederim |
|
03-04-2008 | #41 |
hayko26
|
Cevap : Müdür.Alımı İçin İstenen Bilgiler ! (Yetkili Olmak İsteyenlerin Başvuru Bölümü )15 yaşındayım,öğrenciyim, günde 2-3-saat onlane olabilirimyerlimüzik cenneti-yabancı müzik cenneti,anadolu takımları bölümlerinde forumsisnsiye yardımcı olmak istiyorum arz ederim
03-06-2008 | #42 |
[KAPLAN]
|
Cevap : Müdür.Alımı İçin İstenen Bilgiler ! (Yetkili Olmak İsteyenlerin Başvuru Bölümü )Ailemize katıldığınız süreç içerisinde şüphesiz çok emek sarfettiniz Her ne kadar müdür alımımız için yaşınız kuralımıza uygun olmasa da, sizin için bu durumu önemsiz kılıyorum Zira bundan sonra benzer yaş uygulaması sitemizin eski ve emektar üyeleri için de önemsiz tutulacaktır İki gün içerisinde özel mesaj yoluyla yetkileriniz ve görevleriniz hakkında bilgilendirileceksiniz Ayrıca müdürlük hakkındaki sorularınızı özel mesaj veya msn yoluyla bizzat bana, veya yetkili diğer arkadaşlarımıza sorabilirsiniz Yetkilendirildiğiniz bölümler: Youtube ve Metacafe Alemi, Anadolu Takımları Müdürlük görevinizin ailemiz için hayırlı olmasını temenni ederim |
03-06-2008 | #43 |
hayko26
|
Cevap : Müdür.Alımı İçin İstenen Bilgiler ! (Yetkili Olmak İsteyenlerin Başvuru Bölümü )bu görevi bana layık gördüğünüs için teşekkür ederimsaygılarımla |
03-06-2008 | #44 |
suskun
|
Cevap : Müdür.Alımı İçin İstenen Bilgiler ! (Yetkili Olmak İsteyenlerin Başvuru Bölümü )Yeni görevin hayırlı oLsun hayko!
03-06-2008 | #45 |
hayko26
|
Cevap : Müdür.Alımı İçin İstenen Bilgiler ! (Yetkili Olmak İsteyenlerin Başvuru Bölümü )teşekkürler arkadaşım |
|