Burak Kut Şarkı Sözleri |
08-12-2012 | #31 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Burak Kut Şarkı Sözleri[Burak Kut] > Sen Yanlis Birisin Gerçekler kalbin aynasıdır yanlışlar yalnız yaşanır Zor günler geliverdi bülbüller dile geldi Ardından yaşam bitti dünyamda Yine sabahlar olmuyor güneş sensiz doğmuyor Gülden güzel kokan canım benim Yine sabahlar olmuyor bir ses gelmeyecek diyor Nasıl buruk içim inan bana Sen yanlış birisin kaderin cilvesisin Geldim ben sen nerdesin Sen yanlış birisin beni seçtin kahretsin Ne olurmuş ayrılmazsa |
08-12-2012 | #32 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Burak Kut Şarkı Sözleri[Burak Kut] > Seni Nereden Tanıdım Ne diller düktüm sana ne yeminler ettim aşkın üstüne İnanamadın bir türlü güvenemedin bana Deli dolusun dedin yaraladın kalbimi derinden İnanamadın bir türlü güvenemedin bana Hani uslanmazdım toplanmazdım hiç işe yaramaz yaramazdım Lafını bilemez adam olmaz sözümü tutama tutamazdım |
08-12-2012 | #33 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Burak Kut Şarkı Sözleri[Burak Kut] > Sevgi Hırsızı yine sen aylardır aklımda yeniden heyecan var ah burda ben yine ben sapasağlam karşında bak iyi bak geri dönmem aslında bana yanlış yaptın beni sen kandırdın yarı yolda bıraktın gittin hep sen gününü gün ettin yalancı gözlerine aşık ettin aşk sarhoşu oldu gönlüm aldrımıyor aldırmıyor sen gününü gün ettin ben aşkın uğruna ne hale geldim aşk yorgunu oldu gönlüm affetmiyor affetmiyor dargınım, sana kızgınım sevdim hep bak yalnızım olmuyor sevgi hırsızı nereye kadar yine sen |
08-12-2012 | #34 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Burak Kut Şarkı Sözleri[Burak Kut] > Sonbahar Sonbahari bu belkide askin alismak cok zor, ah bu yalnizlik yalana döndü, kurtulamadik farkinda olmadan sana alistim Sen baska yerde ben baska yerde soluyoruz vay aman baska dünyada baska rüyada yasiyoruz ozaman hayatin kendisi bu hersey varmis icinde yollar ayriliyormus deli gibi sevsen bile |
08-12-2012 | #35 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Burak Kut Şarkı Sözleri[Burak Kut] > Sonu Geldi Bir aşk masalıymış Sayfa sayfa okuyup bitirdik Sonu geldi,sonu geldi ah canım sonu geldi Herkes,beni sen biliyor Ben söyleyemem sen söyle Yitirdik sonu geldi Sonu geldi ah canım sonu geldi Masumken suçladın beni,hatam neydi Zor günde kalbimi kırman gerekmiydi Ağlarken bir daha beni göremezsin Benden başka hiçkimseyi sevemezsin Sonu geldi canım sonu geldi ah Elveda canım sonu geldi Sonu geldi ah canım sonu geldi Elveda canım sonum geldi |
08-12-2012 | #36 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Burak Kut Şarkı Sözleri[Burak Kut] > Tahtalara Vur Hiç hevesim yoktu Ümütsizdim,niyetsizdim Son günler vasat İşler kesat,sebepsizdim Kapılarım kapalı askerliği yapalı Kafa karış bulanık İstanbul'a geleli Gel de inanma Allah korusun nazarlardan Kazalardan,belalardan Tahtalara vur,dağlara taşlara Yanarsa yansın,dünya aşktan Gün sıradan doğdu Saat beşte olan oldu Bir kara elmasın Gözlerinde ay tutuldu Ben hiç böyle olmadım Beni bildim bileli Daha hiç uyumadım Seni sevdim seveli Gel de inanma Allah korusun nazarlardan Kazalardan,belalardan Tahtalara vur,dağlara taşlara Yanarsa yansın,dünya aşktan |
08-12-2012 | #37 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Burak Kut Şarkı Sözleri[Burak Kut] > Tatili Boşver tatiLi boşver hadi geL evde oturaLım çok sıkıLırsak uzun uzun konuşaLım aynı yatakta çifte kumruLar gibi kokLaşıp her nefeste ayrı bir tad aLaLım yıLdızLar bize yoL gösterir tatLım yeteriz biz bize sevgi sonsuz aşkım tatiLi boşver bu sene burada takıLaLım, çok bunaLırsak küsüp küsüp barışaLım aynı koLtukta kahve faLLarına bakıp, gece oLunca sarmaş doLaş uyuyaLım |
08-12-2012 | #38 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Burak Kut Şarkı Sözleri[Burak Kut] > Tek Çare Kapanır kapılar, açılır pencereler Beklediğim kuşlar, çok uzak yoldan döner Bir haber alırım yarimden içeri Hem anam hem babam biçare Seninle olmak tek çare (Yürümek sevince tek çare) Dert olur herşey gönlüme yaşayamam Üzülür, kahrolur içim Aşk korkusu, yalanlar Kokusu değişen bayramlar |
08-12-2012 | #39 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Burak Kut Şarkı Sözleri[Burak Kut] > Tokat Söylemek zor bunu sevmişim boşa Aşkı sürgün sevdası vurgun bana Benim derdim zaten bana yeter Anlamadan gelmişim evlenecek yaşa Yok uykular bana haram Kar etmiyor ki sigaram Bitanemle açık aram Hepsi bir anda Tokat yemiş gibi yanar yüzüm Günahımı alıp gittin o gün… |
08-12-2012 | #40 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Burak Kut Şarkı Sözleri[Burak Kut] > Üzülmeye Değermi Kuş uçtu da ne oldu Bir dala kondu yoruldu Döndü baktı ona buna Gördü ki hepsi dalavere Kuzu olmaktan sıkıldı Kurtlar alemine takıldı Bugünün bir de yarını var Korku olmadan geçer mi Vurdum duymaz kadını (adamı) var Üzülmeye değer mi |
08-12-2012 | #41 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Burak Kut Şarkı Sözleri[Burak Kut] > Yalan Oldu Söz verdim dönemem çok zor artık Yüreğim dondu kaldı neden uzaklaştık Birgün hayatım gerekirse al senin o derken gittin Kabul edip dayandım Ah ne hale düştüm Bak kadere küstüm Bir küçük umuda kaldım Yalan oldu yalan oldu Aşkımız toz duman oldu Gelecekken bu limandan giden oydu giden oydu |
08-12-2012 | #42 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Burak Kut Şarkı Sözleri[Burak Kut] > Yalvarıyorum aşkımın adı acı olmamalıydı içim dışımdayken,beni anlamalıydın unut bile desen,umuttur giderken kalbimi alıp,öyle git gideceksen inan ki çok yazık,yeniden sevecekse fırtına esecekse,yaradana sığındım yalvarıyorum bir şans ver ikimize arzuluyorum,seni görmesem bile söz veriyorum gül koklamam üstüne yalvarıyorum dön bak bize bir kere arzuluyorum,seni görmesem bile söz veriyorum,gül koklamam üstüne yaradana sığındım |
08-12-2012 | #43 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Burak Kut Şarkı Sözleri[Burak Kut] > Yaşandı Bitti Giden gitti gül, gül ki bitsin dert Yeniden aşık olsam kaç yazar Dikenli tellerin arkasından bak Güzel olman gerekmez bana Benimle oynama, Heyecanlıyım, çok çılgınım Bebeğim Gün batımında bırakıp gitme Gel bana, benimle olmak tek çare Kanasın dünyam, yansın oldu olacak Günahlar kavrulsun, aleviyle Yasandı bitti saygısızca Aldatmanın tadına varınca Doğru söylesen kimin umurunda Gözüme inanırım, haydi zıpla Utan ki çıksın o masumiyetin Gülü daldan koparmam inan Kaçırdık gelen o pembe günleri Çocuk olmak cesaret bana Kendini sıkma, Zorlamakla akmaz sahte göz yaşı Fazla uzatma, Ben delikanlıyım, gözüm görmez hiçbirşeyi Kanasın dünyam, yansın oldu olacak Günahlar kavrulsun, aleviyle |
08-12-2012 | #44 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Burak Kut Şarkı Sözleri[Burak Kut] > Yıldızlar Yıldızlar salınırken siyaha Kayar gider biri, derken biri daha Ağlarken sessizce yitirirler geceyi Malum bilmeceyi sorarken aya Ay sır tutar, ay sonsuza susar Bütün matemleri gizli tutar Son dansına başlar hilalken Gün güneşe döner o yanarken Hiç usanmadan |
08-12-2012 | #45 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Burak Kut Şarkı Sözleri[Burak Kut] > Yine Sana Kaldım sevgilimden habersiz ben seni zamansız gördüm at desen atılmaz ki koskoca bir kördüğüm oldum sevdiğimden habersiz ben sana zamansız güldüm sat desen satılmaz ki çoktan yola bile koyuldum ben sana geç kalmışım,bir adım olsun gel suçluyum aldanmışım,ilacım tek sen,sen yine sana kaldım canım,olmadı dersen biterim kalbini al gel canım,olmadı burdan giderim |
|