Dünyanın En Güzel Travestisi |
08-04-2012 | #31 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dünyanın En Güzel TravestisiValla doğruymuş mesajlar bazen konulardan daha eğlenceli oluyor |
08-04-2012 | #32 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dünyanın En Güzel TravestisiAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi ReaL Fotoğrafın altında Pattaya yazıyor Amaninn, nerde benim Pattaya konum İşte buuuu http://wwwforumsinsinet Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Pitsy hey abicim konunu konuma parketme lütfen ala alla konunuda al git Bu iki yoruma bayıldım ReaL, Pattaya'da bunlardan çokmuş İşin aslı sonradan ortaya çıkıyormuş, ondan sonra da kendini kurtaran nasıl kurtarırsa kurtarsın |
08-04-2012 | #33 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dünyanın En Güzel TravestisiTemel sağlam olunca yapı da güzel omuş |
08-04-2012 | #34 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dünyanın En Güzel TravestisiTemel sağlam olunca mı? Bence temel çürük Banemin, o temeli kaldırıp yeni beton dökmüşler |
08-04-2012 | #35 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dünyanın En Güzel TravestisiYolda falan görsem sünerim yani harbiden güzelmiş |
08-04-2012 | #36 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dünyanın En Güzel Travestisikızlardan daha güzelmiş eleman |
08-04-2012 | #37 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dünyanın En Güzel TravestisiYiğidi öldür hakkını yeme demişler gerçekten güzel |
08-04-2012 | #38 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dünyanın En Güzel Travestisiselülit-bel çevresinde toplanan yağ ve sivilce derdi olmadan ben de güzel olabilirdim |
08-04-2012 | #39 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dünyanın En Güzel Travestisiİlk fotoğrafa baktım da; bana travestiden çok transeksüelmiş gibi geldi |
08-04-2012 | #40 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dünyanın En Güzel TravestisiVay be bayıldım benn bileee Erkek versiyonunu da görseydik |
08-04-2012 | #41 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dünyanın En Güzel TravestisiAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi Doğum Lekesi Vay be bayıldım benn bileee Erkek versiyonunu da görseydik Estetik öncesi (erkek) halini, uzun araştırmalar sonunda buldum Adı: Rhumor'muş Hadi merağınızı giderin |
08-04-2012 | #42 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dünyanın En Güzel TravestisiValla güzel |
08-04-2012 | #43 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dünyanın En Güzel TravestisiAfet görünümlü Şahin |
08-04-2012 | #44 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dünyanın En Güzel Travestisiişin kötü tarafı bilmeden evlensen niyeti başka biri olduğunu hemen anlarsınArtık ayırt edilmiyor bayanmı erkekmi Evlenirken doktor raporu da istemek şart |
08-04-2012 | #45 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dünyanın En Güzel TravestisiYan yana gelsek eleman beni her türlü tokatlar ya, bu ne Bi saniye ben bi depresyona girip gelicem |
|