Cevap : Üsttekinin Nickini Cümle İçinde Kullan.. |
07-03-2008 | #31 |
efobedo
|
Cevap : Üsttekinin Nickini Cümle İçinde Kullan..çılgınların çılgını Gothicc_girll26 senii
Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım Forumsinsi gerçekten bir aile forumu ahlak ve terbiye dışı hiç bir şey yokBu yüzden bu forumdan ayrılmak istemiyorum Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
07-03-2008 | #32 |
kezban
|
Cevap : Üsttekinin Nickini Cümle İçinde Kullan..bilmemki efobedo kelimesini nerde kullansak =)
07-03-2008 | #33 |
pesimistt
|
Cevap : Üsttekinin Nickini Cümle İçinde Kullan..kezban'ın da bi qözLeri war maş aLLah nazarLrdan sakLasn (:
07-04-2008 | #34 |
Reelking
|
Cevap : Üsttekinin Nickini Cümle İçinde Kullan..pesimist sen son zamanlarda çok kötümser oldun :D
07-04-2008 | #35 |
gothicc_girll26
|
Cevap : Üsttekinin Nickini Cümle İçinde Kullan..aaaa o giden reelking diilmi yaa:D:P
07-04-2008 | #36 |
Reelking
|
Cevap : Üsttekinin Nickini Cümle İçinde Kullan..senin nick zaten cümle kadar :D gothic-girl26 yinemi karnenede 5 kırık var :D |
07-04-2008 | #37 |
gothicc_girll26
|
Cevap : Üsttekinin Nickini Cümle İçinde Kullan..tabiki hyrrr:D bnm karnemde 3 bilenem yok hepsi 4 ve 5 :D reelking kötü cümle kullandı:P |
07-06-2008 | #38 |
inci_tanesi
|
Cevap : Üsttekinin Nickini Cümle İçinde Kullan..gothicc_girll26 daha dün ağlıyordubugün mutluluğundan yanına gelinmiyor (ııı şey biraz değişik oldu yani biraz abarttımmı??neyse gothicc_girl kusura bakma başka bişi bulamadımm)
07-12-2008 | #39 |
gothicc_girll26
|
Cevap : Üsttekinin Nickini Cümle İçinde Kullan..önmsz cnmm şimdi sn bna baq nası saçmalıcammmxP cnm bakkala gitmk isterken birini görmek istedi ve bu inci_tanesiydi(= |
07-26-2008 | #40 |
kakao
|
Cevap : Üsttekinin Nickini Cümle İçinde Kullan..aradım taradım en sonunda buldum gothicc_girll26 burdaymış |
07-26-2008 | #41 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Üsttekinin Nickini Cümle İçinde Kullan..annem kakaolu kek yapmş |
07-26-2008 | #42 |
|
Cevap : Üsttekinin Nickini Cümle İçinde Kullan..seni seviyorum esmer yarim=) aman olmadı napıyım=) |
07-29-2008 | #43 |
!!juninho!!
|
Cevap : Üsttekinin Nickini Cümle İçinde Kullan..forumun müdürlerinden sudenaz pek neşeli |
07-30-2008 | #44 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Üsttekinin Nickini Cümle İçinde Kullan..okulumuz öğrencilerin 16903 numaralı öğrenci !!juninho!! okuldan kaçmştr !! =) |
07-30-2008 | #45 |
cansel
|
Cevap : Üsttekinin Nickini Cümle İçinde Kullan..7558 numaralı esmer yar bugün akşam saat 900 sularında yeni müdürlüğünü görkemli bir partiyle kutlayacak