Aslı Tüm Şarkı Sözleri |
08-12-2012 | #31 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aslı Tüm Şarkı SözleriUslanmak Bilmedi Hayat Uslanmak Bilmedi Hayat Bir türlü uslanmak bilmedi hayat Düşünmekten bile bunalırmı insan Ama savaşmaktan yorulduysam Yorulmaktan sıkıldıysam İtirazım var haksızlığa İstediğim en son şey bir damla fazla yaş Ama savaşmaktan yorulduysam Yorulmaktan bunaldıysam Hissetmeye, sevmeye ihtiyacım var Bir parça tutku varsa inancım var Ama yıllardır gözlerim aşkı ararken Sevdiğim tek erkek de benim değil |
Aslı Tüm Şarkı Sözleri |
08-12-2012 | #32 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aslı Tüm Şarkı SözleriUykumda Gel Seni aradım ta içimde Koca bir yara, sarılmamış Mutsuzum Güne başladım umutsuzca Gece bitmemiş, nedendir sorma Cevabım var Uykumda gel Bir düş daha ver yeter,gel Uykumda gel Bir düş daha ver,ver! İki insanın bir hayatı İki hayatın orta noktası Hayal mi? Bizi ayıran neler varsa Bizi bekleyen aynıdır anla Aynı dünya |
Aslı Tüm Şarkı Sözleri |
08-12-2012 | #33 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aslı Tüm Şarkı SözleriÜzgünüm Anın yetmediği zamanda Artık yeter dediğin o anda unuttuğumu sandığım o parkta Sen yine aynı alayda! Aklımda binbir soru Sebepsiz yere gelen sen doğrusu yürüdüğüm o taşlı yollar Aslında hepsi bir tortuydu! Üzgünüm çok üzgünüm sanmam Hayatı öyle bir anda bırakmam Hayatım yetmedi zamanla kaybettiğim çoçukluğum o anda Öğrendim ben yaşamayı sizler gibi kalpsiz dişiliği! Ellerim bomboş, isteksiz sensiz hayal kurmak da zevksiz Zamanı öldürüyorum Ama benim yok olan zamanla! |
Aslı Tüm Şarkı Sözleri |
08-12-2012 | #34 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aslı Tüm Şarkı SözleriYanlızlığım Kapkaranlık bir sokakta yürüyorum sağa sola Kapanan kapılar ardında alıştım yalnızlığa Otuzunda bir kadın aşka aşık ama notu kırık Hayallerimde yaşattım ama henüz rastlayamadım Gölgem oldun heryerde Adım hep seninle Sevdiğim şehirlerde Seçtiğim sözcüklerde saklı Sevdiğim karakterde Söylediğim şarkılarda saklı yalnızlığım! |
Aslı Tüm Şarkı Sözleri |
08-12-2012 | #35 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aslı Tüm Şarkı SözleriYardımcı Olmuyor Yeni başlayan bir gün yardımcı olmuyor Uykusuz geçen gece yardımcı olmuyor Aldığım ilaçlar,gittiğim doktorlar, Vücudumdaki yaralar yardımcı olmuyor Gittiğim şehirler, tatiller Yeni yüzler yardımcı olmuyor Aldığım kararlar,bozduğum kurallar Kendime yenildiğim günler yardımcı olmuyor Şırıngayla çekip alsınlar seni, tüm vücudumdan ruhumdan, Kırıntın bile kalmasın beynimde Ki ben yine ben olayım Yeni yüzler yardımcı olmuyor Geçen aylar,geçen zaman Hayatına uzaktan bakmak yardımcı olmuyor Olmuyor,yardımcı olmuyor |
|