İlk 5 Kelime Sizi Temsil Ediyor |
08-04-2012 | #31 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İlk 5 Kelime Sizi Temsil Ediyorsebep, mucize,üzgün,yaprak, aşık |
08-04-2012 | #32 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İlk 5 Kelime Sizi Temsil EdiyorNefes, kitap, yalnız, deri, sigara Tamam iyi de, deri ne? |
08-04-2012 | #33 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İlk 5 Kelime Sizi Temsil EdiyorAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi emilio santos Nefes, kitap, yalnız, deri, sigara Tamam iyi de, deri ne? Ten dir o emiliocum Sigarayı bu kadar çok içersen nefes alamıyacaksın,kokusu tenine işleyecek,bu gidişlede yalnız kalıp kitaplarla oyalanacaksın diyor |
08-04-2012 | #34 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İlk 5 Kelime Sizi Temsil EdiyorKağıt, kalem, kahve, sonuç, mutsuz Günümün çoğu kağıt ve kalemle geçiyor Son zamanlarda haftada bir kahve içer oldum Sonuç mutsuz muyum? Değilim |
08-04-2012 | #35 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İlk 5 Kelime Sizi Temsil EdiyorAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi duayen Ten dir o emiliocum Sigarayı bu kadar çok içersen nefes alamıyacaksın,kokusu tenine işleyecek,bu gidişlede yalnız kalıp kitaplarla oyalanacaksın diyor Derisi ve gerisi makbul olan? Ha davuktu o demi Yalnızlık ve kitap, Bi sigara, bi şarap Ama aşka düşünce, Bi şömine, bi Emine |
08-04-2012 | #36 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İlk 5 Kelime Sizi Temsil EdiyorAlakaya maydonuz ulen absürüt ne varsa ben buldum kabul etmiyorum bu oyunu |
08-04-2012 | #37 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İlk 5 Kelime Sizi Temsil EdiyorSebep , sebep , sebep , sebep , sebep |
|