Bende İz Bırakan Sözler.... |
|
|
#406 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....'' kendimi de koysam ayağımın altına yine de yetişemiyorum ey aşk omzunun hizasına ![]() ! çünkü bende birikiyor her şeyin tortusu ve ayağını kaldırıyor dünya, konuşurken benimle ![]() '' |
|
|
|
#407 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Yokluğunu Kimse Hissetmiyorsa Bırak Varlığınla Kimseyi Rahatsız Etme ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#408 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....İçim geç kalınmış bir durak Her durakta bir yağmur, Öptüm dudağından son kez İki otobüs seferi daha geç kaldım içime ![]() Meryem Ateş |
|
|
|
#409 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler...."Zannederdim aşkımı bir şûha bağlarsam geçer, Yâr eliyle yâremi bir kerre dağlarsam geçer, Bitmiyor âh-ü figanım bülbül-i şeydâ gibi, Geçmiyor gülmekle hüznüm, Belki ağlarsam geçer" |
|
|
|
#410 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....° YaSaK eLMa °´isimli üyeden Alıntı Aşk GÜL gibidir ![]() ![]() Rasgele tutarsan dikenleri batar ![]() ![]() yapraklarını açarsan duyguları akar ![]() ![]() tutmasını bilirsen o sana tapar ![]() ![]() |
|
|
|
#411 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....![]() ![]() ![]() En okunaklı yeriydin alınyazımın / gizleyemedim Ben bu şehirde "en çok seni sevdim" ![]() ![]() ![]() Kahraman Tazeoğlu |
|
|
|
#412 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....En çok acıyan yanımsın sen benim En çok kanayan Anılar dokunuyor yaranın en yufka yerine Olmamışlığım sığmıyor zamana Yanılgıyı soydukça yenilgiyi giyiyorum Doğrular ispatlandıkça Kendime yalan kalıyorum Beni savunacak İçimdeki kahraman yok artık ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#413 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Aradığım sen-din demekki ![]() ![]() Biliyordum aslında ama söylemeye korkuyordum ![]() Kendimden korkuyordum sevmekten de ![]() Ama şimdi korkmuyorum ![]() Söylebilirim bir kez daha ![]() ![]() - Seni seviyorum - |
|
|
|
#414 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Seviyorum seni ekmeği tuza banıp yer gibi, Geceleyin ateşler içinde uyanarak, Ağzımı dayayıp musluğa su içer gibi, Ağır posta paketini, neyin nesi belirsiz, Telaşlı, sevinçli, kuşkulu açar gibi Seviyorum seni denizi ilk defa uçakla geçer gibi İstanbul'da yumuşacık kararırken ortalık, İçimde kımıldanan birşeyler gibi Seviyorum seni 'yaşıyoruz çok şükür' der gibi ![]() ![]() |
|
|
|
#415 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Şunu sakın unutma ; Seni gerçekten seven insan sana zaman ayırmaz,Senin için zaman yaratır ![]() ![]()
|
|
|
|
#416 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Yüreğine uzak düşen yüreğim seni yazıyor zamana ! ![]() ![]() Zaman ki sensiz bir asır seninLe bir an ‘bana’… ![]() ![]() Ve ben yine ![]() ![]() ![]() ![]() ÖzLedim` çok özLedim … GeL ömrüme ‘şans’ dediğim ! |
|
|
|
#417 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Mühürlendin sen benim ömrüme Darmadağın yorgun gönlüme (: |
|
|
|
#418 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....♥♥! ![]() ![]() ͇ ͇̿ ̿ |̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿ |̿ ͇|| ͇ ͇̿ ̿ |̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿ ͇ / | y |͇̿ ͇̿ ͇̿||̿ ̿ ̿ |͇ ͇ ͇ ͇ ͇||̿ v ̿|![]() !♥♥ |
|
|
|
#419 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....ÖyLe bir içten sarıLırım ki ~ seLama durur tüm geçmişin! oLabiLirLiğine şaşarsın böyLe seviLmenin ![]() ![]() |
|
|
|
#420 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Bu gece savunmasızım ey yar! Alnımın ortasına daya bakışını ve hiç acımadan vur beni ![]() ![]()
|
|
|
|