![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Aynen görüşmek üzere o halde, güzel düşlerimi paylaşmaktan ziyade verebilirim, pek ihtiyacım kalmadı artık:) İyi geceler:)) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Eğer küçük de olsa üzüntünün gölgesini düşürecekse yüzünüze ağzımdan tekrar çıkmayacak:) Tüm bunları mutlulukla kabul ediyorum ve mutlu günleri paylaşmak istiyorum, sizin de isteğinizle:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
okaliptus
|
![]() :) tüm yüreğimle memnuniyetimi ve arkadaslıgımı paylaşmak istiyorum bende :)) iyi geceler:)) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Bunu sevinçle kabul ederken sıcak - en azından ben öyle sanıyorum:) - sohbetlerimi paylaşmak isterim:) İyi geceler size de:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#411 |
okaliptus
|
![]() samimiyetimi ve içten sohbetlerimi paylaşmak isterim bende :)) yatamıcam bu gidişle , öle görünüyo :D iyi geceler :)) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Ben de tam onu diyordum, yarın sabah biraz daha erken yatmış olmayı dilememek için artık yatmanızı tavsiye ederim, ve elimde olsa sizinle enerjimi paylaşırdım:)) İyi geceler, tekrar:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Hepsini alabilir, yerine bir parça mutluluk verebilirim, çünkü o pişmanlık şu anki mutluluğumun gölgesinde kalacak:)) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Öyleyse mutlu dünyamı paylaşabilirim sizinle, anılarımı paylaşabilirim:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Eğlencemi de paylaşabilirim, dostlarım tam bir ortam adamı olduğumu söyler:)) |
![]() |
![]() |
|