Bende İz Bırakan Sözler.... |
|
|
#391 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Ülkemizi ele geçireceklermiş, böleceklermiş, yıkacaklarmış ![]() Merak etmeyin; Hepsini gömecek kadar toprağımız var ![]() Osman Pamukoğlu |
|
|
|
#392 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Ey sevgili bir gün birbirimize bayram olursak; Sen bana şeker ol, ben sana kurban olayım ![]() ![]() |
|
|
|
#393 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Bir kişi ALLAH'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa ALLAH'da onu başkasına muhtaç etmez Şems |
|
|
|
#394 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....''Seni,Acılarımın İçinde Canım Gibi Saklıyorum ! '' |
|
|
|
#395 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Yanlış düşünebilirsin, yanlış anlayabilirsin, yanlış yapabilirsin ama yanlış hissedemezsin ! |
|
|
|
#396 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Yüzümdeki tebessümü soranlar;içimdeki seni bilmezlerdi ![]() !Elif Ecrin |
|
|
|
#397 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Kalbim şimdi bir sokak çocuğu Kelebekleri göç etti gönlümün Sanki sabahı eksik şiirlerimin Sanki gecesi hep kanayan bir yara Ve sanki artık hep kanayacak Ağlanacak bir aşkın kıyısına vurduysa gözlerim Çare yok ağlayacak ![]() Naşide Göktürk
|
|
|
|
#398 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Bana duygusal diyorlar oysa ki duyguyu salmamak tutmak için gayretteyim ![]() ![]() Vazgeçemediklerim, benim bildiklerimle huzur demindeyim![]() ![]() ![]() Yıldız ![]()
|
|
|
|
#399 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....100 kıza sorduk : "Gidenin ardından koşar mısın?" diye, 1 popüler cevap aldık:"Saçlarım bozulur şekeriiiim" |
|
|
|
#400 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....eFSaNe_KaRTaL´isimli üyeden Alıntı Mantıklı bencede |
|
|
|
#401 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....dışardan gördüğün merhametimle oyun oynamaki ;içimdeki şeytan hayatını lunaparka çevirmesin ![]() !! |
|
|
|
#402 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Oysa çok severdi o beni, annesinin kucağında ki bir çocuğa çok sevimli der gibi ![]() Buysa yalanın ta kendisi aslında, kalbim bu yalanları yutamaz ama çiğneyerek yer gibi
|
|
|
|
#403 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Akmaz, gözyaşı değildir ![]() Kuş değildir uçmaz, Çiçek değildir koklanmaz ![]() Bitmez çile değildir ![]() Ne desen o değildir sevmek ![]() ![]() |
|
|
|
#404 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Firar etmişken kendimden, Bir harf olup düşüyorum imlasız cümlelere ![]() Hadi yüreğimden yakala beni ey Aşk ! |
|
|
|
#405 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Aşk Sesinle Doğar Yan yana iki yastıkta iki baş, Birbirine dönük yüz olmak seninle ![]() Ve gözlerin Sırlı, efsunlu aynalar gibi… O aynada seyretmek gün bitimi son sureti, Bilemezsin ne büyük lütuf şimdi… |
|
|
|