|
|
#391 |
|
sawman
|
sordun daha mutlu oldum bende gesıyom işte yarın son işe gıtces artık tatıde alısmıstık uyumaya nasıl olcak bılmıyom msnnını verebılırmısın |
|
|
|
#396 |
|
mate
|
yok aslında çok rutin bi gündü ama arkadaşa gittim şimdi geldim eve bide besra dan pek sıra kalmıyo ondan pek giremiorum :)) sende gececisin bakıyorum ya sanırım sen hiç uyumuyosun ?? |
|
|
|
#397 |
|
[KAPLAN]
|
İstanbuldayken uyumuyor gibi birşey,, şu an uyuyorum 3-4 saat ![]() ![]() Abla - kardeş çok iyi geçiniyorsunuz sanırım![]() ![]() Çok sevindirici birşey bu![]() Genelde bilgisayar konusunda kardeşler arası kavga çıkar da : )
|
|
|
|
#398 |
|
mate
|
yok bizde çıkmıyor idare ediyoruz:)) sana bi şey sorcam ben bi tane daha patron gördüm hayırdır merak ettim çooook :)) |
|
|
|
#400 |
|
mate
|
hadi yaaa aa çok şaşırdım valla annepatronun bayramını kutlarım ellerinden öperim o zaman iletirsen sevinirim:)) mesleği ne sorması ayıp anneler pek ilgilenmez genelde bilgisayarla |
|
|
|
#401 |
|
[KAPLAN]
|
Elbette iletirim ![]() ![]() Senin de tüm ailenin bayramını kutlarım![]() ![]() Annem mali müşavir, genelde bilgisayar başında olduğu için siteye vakit ayırabiliyor ![]() ![]() Bu arada yeni tema hakkında iyi / kötü görüşlerin nelerdir ?
|
|
|
|
#402 |
|
mate
|
güzel çok beğendim yanlız şu konu önlerinde eğer yeni bişey varsa kırmızı ok oluyordu şimdi ise mor işte o mor renk maviden pek ayırt edilemiyor galiba çok önemli bi kusur değil ama sordun diye söylüyorum genel olarak iyi olmuş bence ki ben mavi rengi çok severim:))
|
|
|
|
#403 |
|
[KAPLAN]
|
Belirgin birşeyler yapmayı düşünüyorum aslında ![]() ![]() Çünkü dediğin gibi farkedilmesi biraz zor![]() ![]() Boş bi vaktimde yeni bir simge yapacağım inş![]() ![]()
|
|
|
|
#404 |
|
mate
|
ya gerçekten çok uğraşıyosun bu site için ya da bize öyle geliyo bilmiyorum ama iyi şeyler yaptıına emin olabilirsin gerçekten çok taktir ediyorum seni mesleğini çok seviyosun galiba?? |
|
|
|
#405 |
|
[KAPLAN]
|
Açıkcası boş zamanlarımı değerlendiriyorum : ) çok fazla boş zamanım var gibi görünebilir dışardan, ama günde 24 saat bana yetmiyor maalesef ![]() ![]() Elimden geldiği kadarıyla sosyalleşmeye çalışıyorum ztn![]() ![]() Net kolik biri sayılmaz aslında![]() ![]() Senin bilgisayarla aran nasıl ?
|
|
|
|