![]() |
![]() |
![]() |
#391 |
sawman
|
![]() sordun daha mutlu oldum bende gesıyom işte yarın son işe gıtces artık tatıde alısmıstık uyumaya nasıl olcak bılmıyom msnnını verebılırmısın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
mate
|
![]() yok aslında çok rutin bi gündü ama arkadaşa gittim şimdi geldim eve bide besra dan pek sıra kalmıyo ondan pek giremiorum :)) sende gececisin bakıyorum ya sanırım sen hiç uyumuyosun ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
[KAPLAN]
|
![]() İstanbuldayken uyumuyor gibi birşey,, şu an uyuyorum 3-4 saat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
mate
|
![]() yok bizde çıkmıyor idare ediyoruz:)) sana bi şey sorcam ben bi tane daha patron gördüm hayırdır merak ettim çooook :)) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
mate
|
![]() hadi yaaa aa çok şaşırdım valla annepatronun bayramını kutlarım ellerinden öperim o zaman iletirsen sevinirim:)) mesleği ne sorması ayıp anneler pek ilgilenmez genelde bilgisayarla |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#401 |
[KAPLAN]
|
![]() Elbette iletirim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Annem mali müşavir, genelde bilgisayar başında olduğu için siteye vakit ayırabiliyor ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#402 |
mate
|
![]() güzel çok beğendim yanlız şu konu önlerinde eğer yeni bişey varsa kırmızı ok oluyordu şimdi ise mor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
[KAPLAN]
|
![]() Belirgin birşeyler yapmayı düşünüyorum aslında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
mate
|
![]() ya gerçekten çok uğraşıyosun bu site için ya da bize öyle geliyo bilmiyorum ama iyi şeyler yaptıına emin olabilirsin gerçekten çok taktir ediyorum seni mesleğini çok seviyosun galiba?? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
[KAPLAN]
|
![]() Açıkcası boş zamanlarımı değerlendiriyorum : ) çok fazla boş zamanım var gibi görünebilir dışardan, ama günde 24 saat bana yetmiyor maalesef ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|