![]() |
![]() |
![]() |
#4025 |
virüs
|
![]() tam tersi siz benim hakkımda yanıldınız ilk aklıma bu oyun geldi onun için seçmiştim yoksa iyi olmakla hiçbir alakası yok:))))))))))) ban ban ban |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4026 |
flipper
|
![]() ilk aklına gelen bu oyun değil, bu oyunda iki defa bann bannn bannn yaptığını bildiğin için seçtiğinden ban |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4028 |
flipper
|
![]() masumiyetini sorguladığım için utanç gözyaşlarından iki mendil eskiten gözlerimin anısına ban |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4029 |
virüs
|
![]() beni köpek balıklarıyla korkuttuğunuz için bannn (kim seçti ise tamamen psikopat biri olmalı:))))))))))))))))) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4030 |
flipper
|
![]() en duygusal anında seçilmiş olması gerek, psikopat halinde seçilse köpek balığı değiil, köpeklerin canlı canlı parçaladıkları görüntüsü olurdu ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4031 |
virüs
|
![]() evet resim seçicinizin bu özelliğini bayağı bir hafife almış oldum :)) bu yüzden bu sefer kendimi banlıyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4032 |
flipper
|
![]() eeeee bittimi şimdi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4033 |
virüs
|
![]() bu sefer adını duyunca ben birden pes ettim:) yine fesatlığım tuttu mesajınız çok çabuk 118 olmuş bannnnnnnnnnnn |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4035 |
virüs
|
![]() fesatlıktan patlamak biraz hafif bile gelebilir :) ama bundan sevinç duymanız çok kötü bir şey ban ban ban |
![]() |
![]() |
|