Bende İz Bırakan Sözler.... |
|
|
#376 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Ölünceye kadar seni bekleyecekmiş, Sersem Ben seni beklerken ölmem ki ![]() ![]() ![]() Beklersem ![]() Özdemir ASAF |
|
|
|
#377 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....biz dolu vakitlerde şiir söyleriz okursunuz boş vakitlerde yanarak biz, gülerek siz ![]()
|
|
|
|
#378 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Kişinin seviye ve boyutu onun yardım almasına sebebiyet verir ![]() yoksa zaten o yalanlarla boş hayallerle yaşamaktan kendini kandırır ![]() ![]() ![]() Uyananan kişi artık sorgular ![]() ![]() Artık hazırdır ögrenci olmaya![]() ![]() ögrenci hazırsa ögretmen onu bulur![]() ![]() Naciye Akbal |
|
|
|
#379 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Solumun en rahat köşesinde bαğdαş kurαn hatun, vαrlığınα Elhαmdülillαh ♥
|
|
|
|
#380 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler...."o kadar çok şey geçti ki gözlerimizin önünden sonunda hiçbir şey göremez olduk" |
|
|
|
#381 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler...." ![]() ![]() ![]() Evren sinemasındaki her insan bir baş rol oyuncusudur ![]() ![]() ![]() Rolümüzü iyi oynuyor muyuz? ![]() ![]() " |
|
|
|
#382 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Kimin Gerçeği Olursan Ol , Artık Benim Hayalim Bile Değilsin ![]() ![]() ''Yılmaz Güney'' |
|
|
|
#383 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Yaşamla yaka paça olamam, güreş tutamam ![]() Sizler, gerçekte yaşadığınızı zannediyorsunuz ![]() Elinizde hangi sağlam kanıt ve mantık var? Ben artık ne bağışlamak, ne de bağışlanmak, ne sola ne de sağa gitmek istiyorum Gözlerimi geleceğe kapayıp, geçmişi unutmak istiyorum ![]() Sâdık Hidâyet/ Diri Gömülen |
|
|
|
#384 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Nereye Ait Olduğumu Ben Bilmem Rabbim ![]() Ancak Sen Bilirsin![]() ![]() Lakin Benim Tek Bildiğim Var Ki ![]() ![]() ![]() Şu İçinde Bulunduğum Dünya'ya Ait Değilim Asla ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#385 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Biriktirdiklerini sürüklerken insan, hareket edemeyecek kadar ağırlaşıyor ![]() |
|
|
|
#386 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Susarak saklananlar, konuşarak söylenenlerden daha fazla acıtıyor ![]() ![]() |
|
|
|
#387 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Ruhumdaki düğümler fazlasıyla sıkı Kimsenin onları çözecek kadar ince tırnakları yok ![]() Bense çoktan vazgeçtim tırnaklarımı uzatmaktan ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#388 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....![]() ![]() ![]() Bardağın dibinde kalan çay gibiyim Soğuk ve en koyusundayım demin ![]() Bi yere fırlatılacağım yakında, kaşığımı özlemekteyim beni tamamımdan koparıp ayıran dudaklara, lanet eder gibiyim ![]() Yarın gibiyim a dostlar yarın gibiyim ![]() Dünü yaşamış, yaşanmışlıklarına kızmış Alıp başını iki elinin arasına geleceğinden habersiz gibiyim ![]() |
|
|
|
#389 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Söyleyecek sözüm kalmamıştı gittim ![]() ![]() Anlayacak kimse kalmamıştı, gittim ![]() ![]() Yenildim, gittim ![]() Yendim, gittim ![]() ![]() Her gidiş kolay değildi elbet, Bazen bitmemek için gittim ![]() ![]() İşin aslını görmemek için gittim ![]() ![]() Gittim, gitmem gereken herkesten ![]() Helallik isteyecek yüzü olan istedi ![]() ![]() Hakkı olmayana bile dağıttım bol keseden ![]() ![]() Kalmak zor değildi, kolayına kaçmadım hayatın, Gücümden gittim ![]() ![]() Yinede gücüme gitti ! Gitmek zorunda bırakılmak ![]() ![]() Ama öyle bir yere geldim ki her seferinde, Yarışamadı hiçbir hayalet o yürekten “hoşgeldin” le, Hoşbuldum diye fısıldadım Her aynanın önünde ![]() ![]() ![]() ve kendime gülümsedim !! |
|
|
|
#390 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Bazen dünyayı içime sığdıracak kadar genişliyor yüreğim, bazen kendi çırpıntılarına bile dar geliyor ![]() ![]() Bazen küçük bir gülücük bile yetiyor içimi ısıtmaya , bazen dağlara yükselen kahkahalar bile yetmiyor yüzümü güldürmeye ![]() ![]() Bazen inanılmaz derecede uçarı, bazen iflah olmaz biçimde kanadı kırık oluyorum ![]() Gökhan Özcan / Ruh yordamı |
|
|
|