|
|
#376 |
|
[KAPLAN]
|
Trabzon'da 6 gün daha kalacak olmam ![]() ![]() ![]() İkincisi Msn de biriyle bi işi sonlardırmak üzereyim![]() ![]() ![]() Nasıl geçti bayramının ilk günü ? |
|
|
|
#377 |
|
bessraa
|
hıımmm işallah sonlandırdıın şey sni üzen bşi deildir yaaaa nası geçti iiiidi yaaa fassla dolanmadık ama gece çıktık sinema fln böle aktık ortamlara snn nası geçti |
|
|
|
#378 |
|
[KAPLAN]
|
Bugünden beri gülüyorum, gerçekten güzel bir gündü benim için ![]() ![]() ![]() ![]() Gülmek gerçekten çok hoşuma gidiyor![]() ![]() Yeterki güldürmesini bilen biri oldu mu![]() ![]() İzmirliydin deil mi sen ? neler yapıyorsun orda,,, günlerin nasıl geçiyor
|
|
|
|
#379 |
|
bessraa
|
mutlu olmana we böle gülmene sewindim yaaa bn burda yşıorum işte lisedeim bn daaa;( izmir güssel yaa sewiorum hrnekdar gawur izmir deseler de yaaa bu arada sn trabzondan mıydın?? |
|
|
|
#380 |
|
[KAPLAN]
|
Trabzonluyum ve şu an Trabzon'dayım ![]() ![]() İstanbul'da okuyorum![]() ![]() Bayram meselesiyle memlekete geldim![]() ![]() Mümkün olduğu kadarıyla zamanı değerlendirmeye çalışıyorum burda![]() ![]() Birkaç sene sonrası için bi planın var mı ? |
|
|
|
#381 |
|
bessraa
|
plan demiim ama hedeflerim warrr ilk önce iii bi ünw girmek(ki bu o kdar da kolay deilmiş) ama plan olarak şunu diim ünw kzanıp hukuk okumak istiorum weeeee bu arada ablamla gessmek istiorumm;)) ?????????sn nerde okuosun???????? |
|
|
|
#382 |
|
[KAPLAN]
|
fatih ing bil müh okuyorum ![]() ![]() Bilgisayar'a ilgim var sayılır![]() ![]() Açıkacası eskiden daha çok vardı![]() Şimdi ise hiç yoktan iyidir felsefesi doğrultusunda bil müh okuyorum![]() ![]() Resimdeki sen isen,, avukatlık yakışır : )
|
|
|
|
#383 |
|
bessraa
|
eewwttt bnm ;)) yaaa hrkess öle dio bide bn brass fassla knuşkanımdır böle ikna edeblme yteneim de yüksektir yaniii;)) waaayyyy yaaa zor gelmio tmm bilg karşı ilgin olablir ama program yassmak fln uuuffhh zor iş yaaa |
|
|
|
#384 |
|
[KAPLAN]
|
Bilgisayar mühendisliğinin kötü bir meslek olduğuna ikna et beni hadi ![]() ![]() En azından içime ufak kurt düşür :) bu saatte yapabilir misin ?
|
|
|
|
#385 |
|
bessraa
|
ünwde okuyup mesleinin kötü olduuna bu saatte ikna edemem;)) bşi sorcam sizz okul bttikten sona tüm program dilleri grmüş oluomsunusss nesse snn muabbetine doyum olmass ama unutma burdan dewam etcess;)) bn kachtım iii gcelerr allah rhatlık wersin bide tekrardan iii bayramlarr kib |
|
|
|
#386 |
|
[KAPLAN]
|
Bu konu hakkında şimdilik net bir bilgim yok ![]() ![]() Ancak farklı programlar öğrenmek senin elinde![]() Yani ayrı kurslara katılıp farklı programları kullanmayı öğrenebiliyorsun![]() ![]() Ne kadar çok program biliyorsan, diğerlerinden o kadar öndesin demektir işe atılım da![]() ![]() Bunun için uğraş vereceğiz inş![]() ![]()
|
|
|
|
#390 |
|
bessraa
|
iiii geçio yaaa nası geçsin bayaaa gesiom öle gessmeden olmuoo eee sn neler yapıon tatil fln mutlumsun bariii;) |
|
|
|