![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
[KAPLAN]
|
![]() Trabzon'da 6 gün daha kalacak olmam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nasıl geçti bayramının ilk günü ? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
bessraa
|
![]() hıımmm işallah sonlandırdıın şey sni üzen bşi deildir yaaaa nası geçti iiiidi yaaa fassla dolanmadık ama gece çıktık sinema fln böle aktık ortamlara snn nası geçti |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
[KAPLAN]
|
![]() Bugünden beri gülüyorum, gerçekten güzel bir gündü benim için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
bessraa
|
![]() mutlu olmana we böle gülmene sewindim yaaa bn burda yşıorum işte lisedeim bn daaa;( izmir güssel yaa sewiorum hrnekdar gawur izmir deseler de yaaa bu arada sn trabzondan mıydın?? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
[KAPLAN]
|
![]() Trabzonluyum ve şu an Trabzon'dayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birkaç sene sonrası için bi planın var mı ? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#381 |
bessraa
|
![]() plan demiim ama hedeflerim warrr ilk önce iii bi ünw girmek(ki bu o kdar da kolay deilmiş) ama plan olarak şunu diim ünw kzanıp hukuk okumak istiorum weeeee bu arada ablamla gessmek istiorumm;)) ?????????sn nerde okuosun???????? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
[KAPLAN]
|
![]() fatih ing bil müh okuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
bessraa
|
![]() eewwttt bnm ;)) yaaa hrkess öle dio bide bn brass fassla knuşkanımdır böle ikna edeblme yteneim de yüksektir yaniii;)) waaayyyy yaaa zor gelmio tmm bilg karşı ilgin olablir ama program yassmak fln uuuffhh zor iş yaaa |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
[KAPLAN]
|
![]() Bilgisayar mühendisliğinin kötü bir meslek olduğuna ikna et beni hadi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
bessraa
|
![]() ünwde okuyup mesleinin kötü olduuna bu saatte ikna edemem;)) bşi sorcam sizz okul bttikten sona tüm program dilleri grmüş oluomsunusss nesse snn muabbetine doyum olmass ama unutma burdan dewam etcess;)) bn kachtım iii gcelerr allah rhatlık wersin bide tekrardan iii bayramlarr kib |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
[KAPLAN]
|
![]() Bu konu hakkında şimdilik net bir bilgim yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
bessraa
|
![]() iiii geçio yaaa nası geçsin bayaaa gesiom öle gessmeden olmuoo eee sn neler yapıon tatil fln mutlumsun bariii;) |
![]() |
![]() |
|