Bende İz Bırakan Sözler.... |
|
|
#361 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler...."Yorgunum, hiçbir şey bilmiyorum; tek istediğim yüzümü kucağına koymak, başımın üzerinde dolaşan elini hissetmek ve sonsuza dek öyle kalmak" ![]() ![]() ![]() Franz Kafka |
|
|
|
#362 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Tarihte en büyük soykırımı "Hoşça Kal[size="3">"]Oğuz Bal ![]() [/size] |
|
|
|
#363 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Sûr mu kırıldı? İsrafil mi öldü ey lütufkârım Yürüyen dağların adımlarına kim destur verecek ? Toprağa gömülürken rayihalarım Putperest sancılarım devrildi devrilecek ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#364 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....buymuş dedim aşk akrep taşırmış kalbin otağına ömre dökülen sözler sahipsiz kalıncaya kadarmış bitermiş başkasının koynuna bırakılan bir rüya ceninde susan her su ölürken celladını beklemezmiş ve gül, şüpheymiş; gitmezmiş kalbi olmayana! şimdi git! kalbini kaybetmiş bir şüpheyle bak bana! |
|
|
|
#365 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Kalır dilimizde Yinelenen bir şarkıda Bir okul çıkışında Bir çocuk bakışında Kalır bir kitapta ![]() ![]() Bir masal perisindeBir hasta odasında Bir gece yarısında Kalır bir durakta Yırtık bir afişte Buruk bir gülüşte Dağılmış yürüyüşte Aşk hiç biter mi |
|
|
|
#366 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....sen, ruhuma üflenen sur gibisin ![]() kalbimde kıyametler koparıyor özlemin ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#367 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....rüyamda; benden af diledin, ben affettim ![]() ![]() sonunda, ruhum özgür kaldı ![]() ![]() ![]() rüyaların tersi çıkar dersek; ne sen af dilersin, ne ben affederim ya da; seni anca rüyamda affederim ![]() ![]() hatta; sen benden anca rüyamda af dilersin ![]() ![]() sonuç; ruhum sıkım sıkım işte ![]() ![]() " ![]() ![]() Bir düş gördüm düşümde Gözlerin yerlerde idi![]() ![]() "
|
|
|
|
#368 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Tıpkı bir çocuğun yaramazlık yaptıktan sonra annesine; -'Bir şey dicem ama kızma olur mu? Demesi gibi ![]() ![]() Ürkekçe sesleniyorum sana ![]() ![]() ![]() -'Çok Sevicem ama Gitme olur mu ![]() ?
|
|
|
|
#369 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....'Ne cenneti merak ediyorum ne de cehennemi; Çünkü ben annemi gülerken de gördüm, ağlarken de ![]() ![]() ''Özdemir Asaf |
|
|
|
#370 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Ve öyle birini sev ki; Gündüz güneşe, gece yıldıza ihtiyaç kalmasın ![]() ![]()
|
|
|
|
#371 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Sessizliğin gök gürültüsü gibi derinden sarsıyor hasretin Şimdi ağır yaralı, Şimdi kan kaybediyor, Ve şimdi haybeden yoğun bakımda gün sayıyor umutsuzca Kızıl nar bahçesi gül dudaklarında aşk… Resul Üstün |
|
|
|
#372 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Sesinde ne var biliyor musun Ev dağınıklığı var İki de bir elini başına götürüp Rüzgarda dağılan yalnızlığını Düzeltiyorsun Cemal Süreya |
|
|
|
#373 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Cam kırıkları gibidir bazen kelimeler, Ağzına dolar insanın ![]() Sussan acıtır, Konuşsan kanatır ![]() Oğuz Atay |
|
|
|
#374 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....şimdi tam da bir imparatorluğu işaretli yerlerinden yıkacaktım belki de şu öptüğüm duvar devrilmese ne olurdu karpuz, peynir ve ekmek ![]() canım istedi ![]() can bu bu ister işte olur olmaz şeyleri ![]() gideyim işim var ,yolum uzun kedilere semah öğreteceğim ![]() belki de dua esrik biraz eksik sis gibi devrilmese iyiydi ama, konuşamadım, bir ateş bulup ruhumu en ince yerinden ateşe vereyim ![]() bir de sigara yakayım göçebeyim, alışkınım aslında imparatorluk yıkmak da neyime ![]() |
|
|
|
#375 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler...."ağıt güzel vakitlerindedir estağfirullaaaaaallah ve işte böyle uzatarak kalbim aç etim yanık dünya diz çöktüğüm yer kadardır, dizimin yanınıda bir diz dizimin yanınıda bir diz sağdan bir iki üç dört beş altı yedi soldan bir iki üç dört beş altı yedi bir sana bir sana ![]() ![]() avucunu aç avucunu kapadilini tut aklını kravatın gibi çözat şimdi bir damla gözyaşı [size="3">bir iri yakut "]Acz[/size] |
|
|
|