![]() |
Cevap : Hergün Bir Dua |
![]() |
![]() |
#361 |
mesanihta
|
![]() Cevap : Hergün Bir DuaAllah'ım rızanı kazandıracak işler yapmayı, ana babalarımızın gönüllerini hoş tutmayı, hayırlı işler yapmayı ve her işimizin sonunun hayır olmasını nasip eyle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Amin ![]() ![]() ![]() Arkadaşlar evlilik arefesindeyim; fakat anne babam karşı çıkıyor, beni reddetmek üzereler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Hergün Bir DuaRabbim! yeryüzünde yoksulluktan ve açlıktan çaresiz durumda olan bütün kardeşlerimize yardım elini uzat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Hergün Bir DuaRabbim! Bize,yeryüzüne sevgiyi,barışı,huzuru,ve neşeyi yaymak nasip eyle! AMİN ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Hergün Bir DuaAllah"ım Gaflet,günah ve faydasız amellerle başıboş yaşamaya devam eden kullarına merhamet eyle! AMİN ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Hergün Bir DuaAllah"ım Sözlerimi kalbimden çıkarayım,diye ve gerektiğinde konuşup gerektiğinde susayım diye bana yardım et! Amin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
yesimciwciw
|
![]() Cevap : Hergün Bir DuaYa Rab! Beni kaderine razı,rızkına şakir kullarından eyle! Aminn ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Hergün Bir DuaEy gökleri ve yeri yaratan Rabbim ! Müslüman olarak canımı al ve beni salih kullarına kat ' ( Yusuf’un (as) duası , Yusuf Suresi 101 ) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
mesanihta
|
![]() Cevap : Hergün Bir DuaAllah'ım beni, kardeşlerimi, anne ve babamı, tüm müslümanları şükredenlerden, rızana nail olanlardan eyle ya Rabbim Amin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
yesimciwciw
|
![]() Cevap : Hergün Bir DuaAllah'ım!Senden emniyet,selamet ve yardım dilerim!Ayrıca Senden cehennemden korunmayı isterim! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Hergün Bir DuaEy ruhlar gibi ince, melekler kadar mâsum ve gökler kadar derin, yüce ve değerli varlık! Senin ününün bestesi tâ meleklerin oturup kalktığı yerlerde duyulmakta, hayatının şarkısı cennet yamaçlarında yankılanmaktadır ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#371 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Hergün Bir DuaEy her şeyin varlık ve devamı Kendisine muhtaç bulunan Rabb-i Rahîm! Vicdanlarımızda sürekli Zat-ı Akdes'ini yâd etmeye bizi muvaffak kıl ve bütün latifelerimizi zikrinle ihya buyur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
gülrüba
|
![]() Cevap : Hergün Bir DuaSensin mahzun kalplerin sığınağı ![]() ![]() ![]() Sensin mazlumun âhını işiten ![]() ![]() ![]() Sensin zalimin zulmünü bilen ![]() ![]() ![]() Senin adaletindir sığındığımız ![]() Senin mizanındır güvendiğimiz ![]() ![]() ![]() Senin hesabındır tesellimiz ![]() ![]() ![]() Nefsimize zulmetmekten alıkoy bizi ![]() Senin adaletine razı olanlardan eyle bizi ![]() Senin adaletinin korkusuyla terbiye et hepimizi ![]() Adaletinin korkusuyla yumuşat kalplerimizi ![]() Amellerimizin tartıldığı 'mizan'da güzel eyle akibetimizi ![]() Mizanında ağırlığı olanlardan eyle bizi ![]() Kolaylaştır sorgu sualimizi ![]() Sana hesap verme inceliğiyle yaşat bizi ![]() Hükmüne razı eyle bizi ![]() Zulmetmekten ve zulme uğramaktan uzak eyle hepimizi! ( Amin )
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Hergün Bir DuaAllah'ım! Kalblerimizi muhabbet, mehafet, Sana ve yüce katındaki güzelliklere karşı şevk u iştiyak hisleriyle doldur ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Hergün Bir DuaEy Allah'ımız! Bize düşmanlık yapanlara karşı Sen bizim muînimiz ol ![]() ![]() ![]() ![]() Aleyhimizde fitne ateşini körükleyenlerin ocaklarını söndür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Hergün Bir DuaLa ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin ![]() ![]() ![]() ![]() Ya Rabbi, razı olmadığın şeylerden ne yapmışsam hepsini affet… Senden Başka Ilah Yoktur! Sen Bütün Noksanlıklardan Münezzehsin ![]() ![]() ![]() şüphesiz Ben Nefsime Zulmedenlerden Oldum ![]() ![]() ![]() Sen Bağışla beni
|
![]() |
![]() |
|