Bende İz Bırakan Sözler.... |
|
|
#346 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Ver Elini "YÜREĞİM" Gidiyoruz ![]() ![]() ![]() Hep Bilindik mi Olacak Sandın Adım Attığımız Yollarda Sonumuz ![]() ![]() ![]() İzle Bizi "HAYALLERİM" Gidiyoruz ![]() ![]() ![]() Umudunu Kırma Sanmaki Ki Ömür Boyu Hep Böyle Kırılıyoruz ![]() ![]() ![]() "HİSLERİM" Sen Önden Yürü Bu Kez Gittiğimiz Yolu Bilmiyoruz ![]() ![]() ![]() "KALEMİM" Sensiz Olmaz Biliyorsun ![]() ![]() ![]() Az Neşelen Herşeyi Baştan Yazıyoruz ![]() ![]() |
|
|
|
#347 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Her şeyi içine atarsın da kendini atacak,bir yer bulamazsın ![]()
|
|
|
|
#348 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Gözleri uzaklara dalan birinin, yakınlarda olmayan bir hikayesi vardır ![]() |
|
|
|
#349 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....okşadıkça yaralarımı zamansız esen rüzgâr ellerime döküldü kabukları ayrılığın arka bahçeye gömdüm sol elimle kazdığım bir çocuk bıçaklanır gibi vuruldu kıyıya ağzımdan düşen harfler sakladım yüzümü karanlık odaların tahta dolaplarına ömründen düştüm ömrümden düştü ömrüne düşecektim yusuf tuttum saçlarımdan kendimi uyanma artık geceleri sızımla giyin kuşan hüznünü ve şiirleri çıkabilirsin sokağa tek başına sokaklar satılık ruhlar yankısı beni bırak içerisi endişe içerisi dinamit ![]()
|
|
|
|
#350 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Misafir çocuğu gibiydin ![]() - Geldin ![]() Dağıttın![]() Gittin![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#351 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Ne zamandır ertelediğim her acı, Çıt çıkarıyor artık, başlıyor yeni bir ezgi ![]() Nilgün Marmara |
|
|
|
#352 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....''Ve gidişin tavafı Senin etrafındaydı Ağladım ''//''Senin adımların ve bekleyişin İbrahim'in çağrısına uydu Senin dilinde Söylendi Yarabbim ![]() Gecenin ve göğün sahibi Sözü indiren ![]() Ve bilen kalbi'' |
|
|
|
#353 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Güzel günler, zorlu duraklardan geçer ![]() ![]()
|
|
|
|
#354 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Rüya, bütün çektiğimiz Rüya kahrım, rüya zindan Nasıl da yılları buldu, Bir mısra boyu maceram ![]() ![]() Bilmezler nasıl aradık birbirimizi, Bilmezler nasıl sevdik, İki yitik hasret, İki parça can
|
|
|
|
#355 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Ar ettim sakladım uğraşlarımı, Haberdar etmedim sırdaşlarımı, Gizlemek isterken ; gözyaşlarımı, Ağlarsın ! seçtiğim yolları bilsen ![]() Cemal Safi |
|
|
|
#356 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Neydi gözlerine bu denli Hûzûn düşüren? Öylesine bir Aşk değildi ki ![]() ![]() Aşk-ı Kübra idi ![]() ![]() ![]() Ömrüme Silinmez mührü vurup gitti ![]() ![]()
|
|
|
|
#357 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Bir duruşun var hani, susmakla söylemek arası ![]() Şükrü Erbaş |
|
|
|
#358 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler...."İyi insan lafın üstüne gelir" demişse eskiler ve ben sürekli seni konuştuğum halde gelmiyorsan; demekki iyi bir insan değilsin (Aziz Nesin)
|
|
|
|
#359 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....aklıma düşsen , yalnızlık oluyorsun ![]() ![]()
|
|
|
|
#360 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler...."Acı çekmek mi?" diye sordum ![]() "Evet, aşk acısında yok olmak" dedi ![]() "Yok olunca!" dedim ![]() "İşte gerçek aşkta o zaman yaşamaya başlarsın" dedi ![]() "Gerçek aşk!" dedim ![]() "Büyük o[size="4">!"][/size] |
|
|
|