|
|
#331 |
|
suskun
|
Bence sitedeki dğer cimbomlulardan daha fanatik olması:) ![]() ![]()
|
#332 |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
Bu sitedeki herkese zerafeti yakıştırırım, zaten onlar da üstlerinde taşırlar o zerafeti Ama suskun'un sözlerinde, düşüncelerinde hatta önsezilerinde bile bir zariflik var sanki Hiç kimseyi edemediyse -ki hiç sanmıyorum- bile beni kendisine hayran bıraktı![]() ![]()
|
|
|
|
#335 |
|
suskun
|
Teşekkür ederim isimsizkaranlık o senin kalbinin temizliğinden dolayı olan düşüncelerindir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnan senin edebiyatın kültürünün karşısında benimki bir hiç![]() yinede teşekkürler![]() ![]() İltifatların insanı çok mutlu ediyor doğrusu![]() ![]() ![]() :))bessraa çok tatlı ve şirin yazılarına ve yorumlarına dayanark oluşturduğum fikrime göre ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#336 |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
Ben gene de senin hafızalarda iz bırakan bir insan olduğunu iddia ediyorum suskun ![]() ![]()
|
|
|
|
#337 |
|
suskun
|
Teşekkür ederim sende edebiyatınla insanlarda derin bir iz bırakan ve kişiliğini böyle ortaya koyan birisin ![]() ![]()
|
|
|
|
#338 |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
Ve sen de sözde bile acımasızlık edemeyecek kadar iyi niyetinle sivrilerek kendini masumca sevdiriyorsun suskun ![]() ![]()
|
|
|
|
#339 |
|
bessraa
|
oooo illtifath yapıonuss ama :((( yaahh neii farkllıı isimsiz bi anda bölle edebii knushmallar yaphmaa bashlladıı sashırdımm walla nollduu bi anda deishti |
|
|
|
#340 |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
E, o yönüyle farklı işte bessraa, senin sürekli olan neşeli konuşmalarınla diğerlerinden ayrıldığın gibi ![]() ![]()
|
|
|
|