Bende İz Bırakan Sözler.... |
|
|
#331 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Apaçi Kızılderililerinin 'Evlilik Yemini' aynen şöyledir: "Artık yağmurda hiç ıslanmayacaksınız; çünkü her biriniz bir diğeriniz için sığınak olacaksınız Artık hiç üşümeyeceksiniz; çünkü her biriniz bir diğeriniz için sıcaklık olacaksınız Artık hiç yalnızlık çekmeyeceksiniz; çünkü her biriniz bir diğerinize yoldaş olacaksınız Artık bir bedensiniz; çünkü önünüzde tek bir hayat var Şimdi yuvanıza gidin birlikteliğinize tanık olacak günlere başlayın Her gününüz mutlulukla dolsun ömrünüz mutlulukla uzasın " |
|
|
|
#332 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Bu aralar ellerim hep üşür benim ![]() Doktor "kansızlık" der, ben "Sensizlik" derim ![]() ![]()
|
|
|
|
#333 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Hayata ne zaman bir veda ısmarlasam Adın dudak ucumda son arzu hala ![]() Başımın dizine devrilişini özledim ![]() Dilimin ucu hep aynı cümleye gebe ![]() “seni çok sevdim ” K tazeoğlu![]()
|
|
|
|
#334 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Yine gülsem diyorum hayatın en ciddi yanına Umursamadan sersem umutlarımı, ki umudum olsa! Unuttuğum olsa!![]() ![]() |
|
|
|
#335 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler...."Geliyorum" dedi, kendimi bile kovdum yanımdan yabancılık çekmesin diye ![]() Gelmedi! ![]() ![]() Kovduğum ben de gelmedi geri![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#336 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Bilmezler nasıl aradık birbirimizi, Bilmezler nasıl sevdik, İki yitik hasret, İki parça can ![]() ![]() ![]() Ahmed Arif |
|
|
|
#337 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....emir verdi yürek; "sev!" emre itaatsizlik olmazdı başüstüne ![]() ![]()
|
|
|
|
#338 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....sevdim ben (hep seni) sevdim aklıma geldiğince yüreğim yettiğince elimden geldiğince çok sevdim |
|
|
|
#339 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Bırakın ucuz lafları Benim pahalıya mal olmuş, suskunluklarım var Sustum mu, suratına değil, yüreğine vurur cümlelerim ![]() ![]()
|
|
|
|
#340 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Körsem, Senden gayrısına yoksam, Bozuksam, Can benim, düş benim, Ellere nesi? Ahmed ARİF |
|
|
|
#341 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Gözlerine bakardım; titrerdi içim Ruhum bedenimden fırlardı ılık ılık akardım gözlerinden yüreğine Uzanıp yıldızları toplamak isterdim saçlarına serpiştireyim diye El altından melekleri sıkıştırırdı tanrı cebime ‘koş sevgiline’ diye sıvazlardı sırtımı Yani seni severken tanrı bile arkamdaydı ![]() ![]() ![]() ![]() //Dedde |
|
|
|
#342 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....° YaSaK eLMa °´isimli üyeden Alıntı Olsun abim ![]() Acisi bile güzeldeğil ![]() ![]() ne kendi ne acısı hiç bişeyi güzel değil![]() ![]()
|
|
|
|
#343 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Sen ki, gül bahçesinde kalbimin mâhurusun Bir de hüzzâm yerine bana nihâvendi sun O kâbus günlerin matemi unutulsun Gülümse de ruhumun gözyaşları kurusun Sen ki, gül bahçesinde kalbimin mâhurusun Bir de hüzzâm yerine bana nihâvendi sun Nurullah Genc |
|
|
|
#344 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....RUZG4R´isimli üyeden Alıntı bu çok güzeldi Begenmenize sevindim |
|
|
|
#345 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Bir ince iştir Yaşamak dediğin! "Sana" yürümek düşer ![]() ![]() ![]() Çünkü; yol olur yeryüzü yürümeyi bilene ![]() ![]() Yeter ki vakar olsun duruşun, "Yürümek" kavlin olsun, ahdin olsun, vefan olsun ![]() ![]() ![]() Vur kendini yollara ;İmdada sesin olsun, dara uzansın ellerin, zora dayansın bileğin ![]() ![]() Olurda sürçerse ayağın; dayandığın, güvendiğin her daim RABBİN olsun ![]()
|
|
|
|