![]() |
Cevap : Üsteki Üyeyi Öpmek İçin Bir Bahane Bul |
![]() |
![]() |
#316 |
bukettt
|
![]() Cevap : Üsteki Üyeyi Öpmek İçin Bir Bahane Bulpofff üzügünüm gel öpüyümde belki neseenirim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Üsteki Üyeyi Öpmek İçin Bir Bahane Bulmanyahım oyüzden
![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
_SiYaH_
|
![]() Cevap : Üsteki Üyeyi Öpmek İçin Bir Bahane Bulcanım sıkkın öpiim mi bi tane ?
![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Üsteki Üyeyi Öpmek İçin Bir Bahane Bulbende sıkılıyorum o yüzden |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
rock_alltime
|
![]() Cevap : Üsteki Üyeyi Öpmek İçin Bir Bahane BulDeli olduğun içinn ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Üsteki Üyeyi Öpmek İçin Bir Bahane Bulbahanem kalmadı o yüzden:sm_biggrin: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
efobedo
|
![]() Cevap : Üsteki Üyeyi Öpmek İçin Bir Bahane Bulgüzele benziyo o yüzden:iconbilmis:
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
m_r_b
|
![]() Cevap : Üsteki Üyeyi Öpmek İçin Bir Bahane Bulben seni hiç öpmemiştim gel öpimm
![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Üsteki Üyeyi Öpmek İçin Bir Bahane Bultehlikeli o yüzden |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
_SiYaH_
|
![]() Cevap : Üsteki Üyeyi Öpmek İçin Bir Bahane BulUzun zmndır öpmüom kimsei ya :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Üsteki Üyeyi Öpmek İçin Bir Bahane Bulşimdi sabah uyamdım bi baktım ne görüym evde hiç çay kalmamış:D gittim bi koşu markete çay aldım yolda gelirken bi baktım bi kedicik :D tatlımı tatlı şekermi şekermi bişi :D o kediyi öpememiştim bari seni öpüym :D nasıl bahane ama hehe :D
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
suskun
|
![]() Cevap : Üsteki Üyeyi Öpmek İçin Bir Bahane BulSenin bahane güzel oldun:iconsiritik: şimdi cansel elçin fanıyım ya ben:Green_Colorz_PDT_01cansel elçinden bi imza alamadım öpemedim içime dert oldu bende ona benzeyeni öpeyeim dedim:iconsiritik::sm_biggrin::sm_biggrin:
![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Üsteki Üyeyi Öpmek İçin Bir Bahane Bulgerçi beni öpmek için bahaneye gerek yok ta neyse :D güzel bahane :D varsayalım ben cansel elçinim :(gerçi okadar çirkin dğilim ama hadi öle olsun :D) şimdi bi hayranım gelip beni öpücek ben onu öpmücem olmaz öle şey :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
suskun
|
![]() Cevap : Üsteki Üyeyi Öpmek İçin Bir Bahane Bulayıp edersin ozaman işte:Green_Colorz_PDT_01(cansel elçin çirkin değilkiiiii:sm_bigeek:) varsayalım yine sen cansel elçisnsin,hayranınım yanına geldim konuştuk fian ayrılırkende bi öpmeden yakanı bırakmam herhalde:iconsiritik::Green_Colorz_PDT_01 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Üsteki Üyeyi Öpmek İçin Bir Bahane Bulşimdi amcamın oğlu gelmiş başımda tavla atalım diyor :D e bende seni burda yanlız bırakıp gideceğim için bi öpücük atar öle giderim :D amca oğlu gerçekten burda :D görüşüz kendine iyi bak muckss ;) en iyi bahane bu oldu :D |
![]() |
![]() |
|