Cevap : Günün Sözü |
03-12-2009 | #316 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Günün SözüGirdim ilim meclisine, eyledim kıldım talep
Dediler ilim geride, illa edep illa edep Yunus Emre
03-12-2009 | #317 |
yesimciwciw
|
Cevap : Günün SözüHiç kimse duymak istemeyen biri kadar sağır olamazShakespeare
03-12-2009 | #318 |
yesimciwciw
|
Cevap : Günün SözüBizi hayattan şikayete yönelten şey; karşılaştığımız zorlukların büyüklüğü değil mücadele gücümüzün azlığıdır Taylor |
03-12-2009 | #319 |
yesimciwciw
|
Cevap : Günün SözüAdaletsizliği engelleyecek gücünüzün olmadığı zamanlar olabilir Fakat itiraz etmeyi beceremediğiniz bir zaman asla olmamalı Elie Wiesel |
03-12-2009 | #320 |
yesimciwciw
|
Cevap : Günün Sözühayat 3 günden ibarettir dün bugün ve yarın |
03-12-2009 | #321 |
yesimciwciw
|
Cevap : Günün SözüSakladığın sır senin esirindir, açığa vurursan sen onun esiri olursun HzAli |
03-12-2009 | #322 |
yesimciwciw
|
Cevap : Günün Sözü"Mücadelesiz hayat, tabutunun tahtası çürümeden ismi unutulup gidenlerin hayatı olabilir" Falih Rıfkı Atay |
03-12-2009 | #323 |
yesimciwciw
|
Cevap : Günün SözüElmas nasıl yontulmadan kusursuz olamazsa,insan da acı çekmeden olgunlaşamaz Confucius |
03-13-2009 | #324 |
KRDNZ
|
Cevap : Günün Sözü"Aç herkese açabildiğin kadar sineni, ummanlar gibi olsun İnançla geril ve insana sevgi duy Kalmasın, alâka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül”
|
03-16-2009 | #325 |
Berna
|
Cevap : Günün SözüÖlüm size gelmeden önce hayatın kıymetini bilin Hz Muhammed (sav)
03-17-2009 | #326 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Günün SözüKargalar öterken bülbüller susar (Mevlana) |
03-17-2009 | #327 |
Equinox
|
Cevap : Günün Sözü"İyi adam" dediğimiz kendimize en çok benzeyendir (?)
03-18-2009 | #328 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Günün SözüBazıları "Ben Allah'ı severim; ondan korkmam!" der Bilmez ki, korku, sevginin ta merkezine yerleştirilmiştir Sevgi korkunçtur Dağın tepesini seven, uçurumdan nasıl korkmaz!
Necip Fazıl Kısakürek |
03-18-2009 | #329 |
Berna
|
Cevap : Günün SözüDünün geçti yarınında, belli değil, öyleyse bugününü iyi geçirmeye bak HzAli
|
03-19-2009 | #330 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Günün SözüZaman: ''Ve nihayet, kah geçtiği için hayıflanılıyor, kah geçmesi için her şey yapılıyor, kah geçmemesi için hiç bir şey yapılmıyor Ve o, yalnız geçiyor'' Necip Fazıl Kısakürek
|
|