Cevap : Hergün Bir Dua |
03-12-2009 | #316 |
Berna
|
Cevap : Hergün Bir DuaAllah'ım! Bizlere Sana layık kul, Efendimiz'e layık ümmet, anne - babamıza hayırlı birer evlat olmayı nasip et (amin)
03-13-2009 | #317 |
Berna
|
Cevap : Hergün Bir Dua
|
03-14-2009 | #319 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Hergün Bir DuaEy Allah'ımız! Ululuğun karşısında ürperen mahzun bir gönülle işte yine kapına geldik Allah'ımız! Dünyanın her türlü bela ve musibetine karşı bize afv u afiyet ver! Olmasına hükmettiğin şeylerin şerrinden bizi koru Önümüzden yahut arkamızdan gelebilecek tehlikelerden bizleri muhafaza buyur Dünyada ve ahirette bizim için utanç vesilesi olabilecek durumlardan Sen bizi siyanet et ve bizleri, konumunun hakkını veremeyip de sukût eden düşkünlerden eyleme! Amin! |
03-16-2009 | #320 |
Berna
|
Cevap : Hergün Bir DuaAllah'ım, bizlere Senin rızanı, dostluğunu ve sevgini kazanmayı, cennette Cemalullah'ı görmeyi nasip et (amin) |
03-18-2009 | #321 |
Berna
|
Cevap : Hergün Bir DuaYarabbi şeytanların vesveselerinden, onların başıma üşüşmelerinden Sana sığnırım Amin |
03-19-2009 | #322 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Hergün Bir DuaAllahım! Bana , Seni aramayı öğret Sen bana öğretmezsen , Ben Seni arayamam Sen bana Kendini göstermezsen , Ben Seni bulamam |
03-19-2009 | #323 |
yesimciwciw
|
Cevap : Hergün Bir DuaAllah'ım! Gazabından rızana,cezandan affına sığınırım! Senden yine Sana sığınırım,Sana olan övgümü saymakla bitiremem!
03-20-2009 | #324 |
Berna
|
Cevap : Hergün Bir DuaAllah'ım
Ümmet-i Muhammed'e sevdikleriyle birlikte; hayırlı, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür nasip et (amin) |
03-20-2009 | #325 |
Berna
|
Cevap : Hergün Bir Dua
|
03-20-2009 | #326 |
yesimciwciw
|
Cevap : Hergün Bir DuaEy Zât-ı mutlak, vücudu mutlak, varlığı mutlak Yüce Allahım! Sensin, teksin, Sen bilirsin, Sen neylersen hayr eylersin Sen neylersen güzel eylersin! Seninle ve aşkınla sana, Her dem, her nefes, ebediyyen şükürler, Hamdü senâlar olsun! |
03-20-2009 | #327 |
yesimciwciw
|
Cevap : Hergün Bir Dua"Ey Rabbim! Beni ve soyumdan gelecekleri namazını dosdoğru kılanlardan eyle! Ey Rabbimiz! duamı kabul et! |
03-20-2009 | #328 |
yesimciwciw
|
Cevap : Hergün Bir Duadua sözün miracıdır dua dudağın haccıdır dua sesin secdesidir |
03-20-2009 | #329 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Hergün Bir DuaYüceler Yücesi Rabb'imiz! Cismaniyetin ve hayvaniyetin zulümatlı dehlizlerinde şaşkın ve âvare dolaşan bu âciz kullarının ve bütün ümmet-i Muhammed'in gönüllerini lütfedip marifetinin ziyasıyla ışıklandır İrfan güneşin kalblerimizin ve akıllarımızın üzerine doğsun; doğsun ki, onun nuruyla yümn ü eman içinde Sana ulaşabilelim Ya Rahîm ü ya Rahman! Ayaklarımızı her zaman istikamet üzere sabit eyle ve bizi esenlik yurdu olan Cennetinle şereflendir! |
03-22-2009 | #330 |
Berna
|
Cevap : Hergün Bir DuaAllh'ım, Ümmet-i Muhammed'e
imanlı yaşayıp, imanlı ölmeyi; Son nefesimizde şehadet getirebilmeyi nasip et (amin) |
|