Bende İz Bırakan Sözler.... |
|
|
#301 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Boğazıma kaçtı 'Aşk'ın ![]() -Ne zaman öksürsem 'Sen' diye -Hayat arkamdan vuruyor elleriyle -Onunla 'G e b e r' diye !-Ben zaten geberdim haberin yok belkide ![]() ![]() -Kusura bakma sevgili gözlerini unutamadım Aşık Veysel misali;-Sensiz yaşamayı başaramadım! |
|
|
|
#302 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....gidişini öperek uyandırdım bu sabah ayrılığı ![]() fırından yeni çıkan bekleyişler satın aldım ![]() kırmızı mavi ekoseli yalnızlığımı serdim masaya ![]() manzaraysa ayrılığa sıfır ![]() işte herşey hazır ![]() |
|
|
|
#303 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Ben diyorum ki: Vuslatı beklerim, Yâr, Gaffâr… Âşk diyor ki: El-İntizar Eşeddü Mine’n-Nâr …* Beklemek, ateşten şiddetlidir! |
|
|
|
#304 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Şimdiki Aşklar Çok Teknolojik -Full dokunmatik
|
|
|
|
#305 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Sabır :Omuzladığın hayat emanetini sahibine ,zayi etmeden ulaştırmak için götürürken, rüzgar tersinden esmeye başladığında ![]() ![]() ![]() Geri adım atmamaktır, Yolu satmamaktır, Yola yatmamaktır |
|
|
|
#306 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....İntiharlardan ölümsüz, ihanetten ölümlü yüreğim, senzede acılarla küçüldü yine; bu gece, dün gece, gecelerce ![]() |
|
|
|
#307 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler...."yokum diyorum inanmıyorlar yokum diyorum bulup çıkarıyorlar yokum lambamı üflüyorum bir bardak su içiyorum "
|
|
|
|
#308 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Terkeden Kişi, Kendinin Asla Terkedilmeyeceğine İnanan İnsandır Heykelini Dikmeye İse Gerek Yoktur, Çünkü O Zaten Taştandır !
|
|
|
|
#309 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Önemli olan iç güzellik deriz ama dışı lekeli karpuzu bile almayız ![]()
|
|
|
|
#310 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....° YaSaK eLMa °´isimli üyeden Alıntı "özledim" demenin serbest olduğu bir aşk yaşamak isterdim ![]() yanındayken bile özlemek belki ![]() ![]() evet yine özlediğimi kimse bilmezdi ![]() ama en azından şimdiki gibi de saklamazdım ![]() ![]() kalbime dokunuyorsun |
|
|
|
#311 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....bir şarkı çalmaya başladı ![]() `hatırla´diyordu şarkı ![]() `hatırla ne zaman bulduğumuzu hüznü, ıstırabı ![]() ![]() ´’hüzün bir kelebektir ’’diyordu şarkı![]() ’’onun ağır kanatları eğriltecek aklını ![]() onun o siyah, o pembe kanatları…’’ |
|
|
|
#312 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....korkma artık küçük çocuk kimse üzemez seni sen hüznü öpmedikçe kimse gelemez sana sen birilerinden gitmedikçe korkma artık küçük çocuk büyümezsin zannederdin bak büyüdün işte ![]() ![]() |
|
|
|
#313 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Güneşim içerde uyuyor, uyanıp dışarı çıkmasını bekliyorum ve gözlerimin o eriten gözlerine değmesini bekliyorum, uyan SEVDİĞİM! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#314 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Ben atımı böyle dört nala sürüyorum ya, Yetişmek için mi, Bilmem, Kaçmak için mi? Ya sen? Neden sende tehlike anlarına bunca hazırlıksız olma özeni? Bir şey var, Ancak makilerin orda söyleyebilirim, Keşke yalnız bunun için sevseydim seni… |
|
|
|
#315 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Günahı boyuna aşk’larda yenik düştü ıslak gülüşüm ![]() Tövbesi çoktan zulalanmış bir acıya soğuk bir hançer değdi ![]() Kan sızdı gözlerimin beyazına Ve bir sonbahar ölümü yüreğime mübah kılındı ![]() İçimdeki kız çocuğu kürtaja zorlandı ama ben pes etmedim Çünkü benim adım aşk’tı ![]() Soyadım sen… |
|
|
|