![]() |
Cevap : Günün Sözü |
![]() |
![]() |
#301 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Günün SözüErkek çocuk ile babası arasındaki tek fark oyuncaklarının fiyatıdır ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : Günün SözüŞu geçenin tutuversem eteğinden
Haberin var mı öleceğinden? N ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
fatmanur
|
![]() Cevap : Günün SözüEY IZDIRAP!!! Anladım ki; her şey seninle Sen HAKK’A giden yolda Vuslata vesile…
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur Su çorak gönlüme merhametini indir Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Berna
|
![]() Cevap : Günün Sözü
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
yesimciwciw
|
![]() Cevap : Günün Sözüİstediğiniz kadar yüksek sırıklar üzerine çıkın ![]() ![]() Montaigne
![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
yesimciwciw
|
![]() Cevap : Günün SözüMutlu olmayı yarına bırakmak, karşıya geçmek için nehrin durmasını beklemeye benzer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
yesimciwciw
|
![]() Cevap : Günün SözüYarının bugünden daha iyi olacağı ümidiyle yetinmek yerine, hemen bugün yarın uyandığımızda kendimizi önceki günden biraz daha iyi hissetmemizi sağlayacak bir şeyler yapabiliriz ![]() Edward de Bono |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Berna
|
![]() Cevap : Günün Sözü
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
yesimciwciw
|
![]() Cevap : Günün SözüÇok Güzel Bir Söz Paylaşım İçin Teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
yesimciwciw
|
![]() Cevap : Günün SözüHiçbirşey için "BENİMDİR" deme, sadece de ki; "YANIMDADIR" Çünkü ne altın, ne toprak, ne sevgili, ne hayat, ne ölüm, ne huzur, ne de keder ![]() ![]() ![]() H ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : Günün Sözü Zamanında bir adım atmayan tembel, sonradan yüz adım atmak zorunda kalır
Giovio |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : Günün SözüSahipsiz vatanın batması haktır,sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır
![]() Mehmet Akif Ersoy |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : Günün SözüKırma dostun kalbini, Onaracak ustası yok
![]() Soldurma gönül çiçeğini, Sulamaya ibrik yok Yunus Emre |