Bende İz Bırakan Sözler.... |
|
|
#286 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Hiç bilmedigin yerlerinden çalıştım sana, seni bana sor ![]() Hiç ölmediğim yerlerden öldür beni, çünküm var, çünkü; hiç yaşamadığın yerlerde yaşattım seni ![]() Beni vur, beni harca, beni tüket, hakkın var üzerimde ![]() Hiç olmadığım zamanlara sor beni, beni şiirlerle kus, beni gözlerinden ağla, ağlat beni tüm iç organlarına ![]() Hesapsız, tutarsız, dengesiz anlarda, durumlarda sev, ağzıma fısılda, kulağıma öp sevdiğini beni ![]() Sana hiç biriktirmediğin yerlerde biriktim ![]() Beni sevebilme ihtimalini sevmedim, ihtimali sevmedim, çünkü beni sev istedim, çünkü ben seni açık saçık sevdim, ayan beyan sevdim ve ulu orta ![]() Hiç sevilmediğin yerlerden sevdim seni ve hiç sevilmediğin yerlerde ![]() ![]() Ve güzel günler biriktirdim sana avuç içlerimde, lütfen bunları harca benimle ![]()
|
|
|
|
#287 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....__// Bir cehennem alevdi yüreğimdeki ! ![]() ![]() Ne atılabildi, ne tutulabildi ![]() ![]() Sadece sözler teselli / ![]() ![]() Durduramadım silip sakladığım gözlerimdeki nemi / ![]() ![]() Sustum ! ![]() ![]() Hesap çetindi ! ![]() ![]() ![]() ![]() Açmazların açılacağı tek yer mahşerdi /![]() ![]() Ve anladım ki ! Orası sözün bittiği yerdi ! ![]() __// Nur Hayat Şuara |
|
|
|
#288 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....sen bilmiyordun ama, aklıma bir gelişin vardı bir de gidişin ![]() bir daha kine gelişi güzel gelme ![]() ![]() ![]() bilmelisin ki mutluluğun kıyısında bekliyor olacağım seni ![]() ![]() |
|
|
|
#289 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Kırıntıda olsam varım yüreğinin derinliklerinde ![]() ![]() Olmasaydım hissederdim ben ![]() ![]() Olmasaydım özLemezdim ![]() ![]() Gidişini kabullenir Uzaktan severdim ![]() ![]() Ama emin olmak isterim yinede Bi sor ne oLur sol yanına Sahiden yok muyum orada ![]() ? |
|
|
|
#290 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....aşk tek kişiliktir, bütün deliler bilir sayı saymasını ve sarılıp yatmanın anlamı yoktur kaldırımlarda eğer fazla yaşlanmışsak bir anda fazla ıslanmışsak hiçbir acı dönüşmez başka bir acıya ![]() ![]() |
|
|
|
#291 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Sana yeniden dirilmiş anneme bakar gibi bakardım Çehremde bir sürü göz havari gibi,anons gibi,çarpıntı gibi Roma yakılırdı yanımda dönüp bakmazdım;ilkçağ,ortaçağ ve sen Cennetten mi emmiştin sütünü bu güzellik nereden ![]() ![]() |
|
|
|
#292 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....hem benzin'e hem alkol'e zam gelmiş ya la alkollü araba kullanmayalım diye yaptılar kesin :]
|
|
|
|
#293 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....eFSaNe_KaRTaL´isimli üyeden Alıntı Hep içmeyen bir şoför bulundururum yanımda ![]() No problem![]() ![]() uyanıık seni |
|
|
|
#294 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Kibir, ayağa bağlanan taş gibidir Onunla ne yüzülür ne de uçulur![]() (H Bayram-ı Veli) |
|
|
|
#295 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Ağzını topla kalbim unutmakta nereden çıktı ![]() ![]() ![]() İçinde hâlâ onu taşıyorsun ağzını topla ! // Serkan Kahraman |
|
|
|
#296 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Bu ses de ne? Yükseklerden geliyor ![]() Bulutlar kavga ediyor herhalde ![]() Az sonra içlerinden biri başlar ağlamaya ![]() ![]() Bulutların en çok nesini seviyorum biliyor musun? Biri ağlayınca hepsi ağlıyor ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#297 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Anladım ki,derin ve esrarengiz olan her şey susuyor ![]() Anladım ki, susan her şey derin ve heybetli ![]() Şems-i Tebrizi |
|
|
|
#298 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....bir ses ver sesime, ruhum sesinle şahlansın ![]() ![]() ![]() ![]() Damla damla yağ gönlüme Yağmurlar canımı alsın ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#299 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....![]() ![]() ![]() bir masal bir taş ağırlığında olabilir mi? olurmuş meğer ![]() birlikte bir masala inanmak istedim ben seninle,sadece bu ![]() sen beni tek tek bıraktın ![]() benim artık taş taşıyacak, taş kaldıracak, taş atacak halim mi var! ![]() ![]()
|
|
|
|
#300 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....boyunu aşan sözler aramaya gerek yok ! illaki ağlamakta gerekmez ![]() seviyorum dersin taa yürekten işine gelirse inanır! kaç kişiye söylene bilirki yürekten ? ![]() ![]() seviyorsa güvenecek sözüne!güvenemiyorsa çekip vuracak sevdayı şaşmadan hedefinden ![]() ya sevgine aşkına ayna tutacak ! ya aynayı orta yerinden kıracak! |
|
|
|