Cevap : Alttakinin Başına Gökten Ne Düşsün |
|
|
#286 |
|
black_R-O-S-E
|
Cevap : Alttakinin Başına Gökten Ne Düşsün:D alttakinin başına test kitapları düşsn :P xD
|
|
#287 |
|
gothicc_girll26
|
Cevap : Alttakinin Başına Gökten Ne DüşsünxDxP alttakinin başına gazete düşsün :D
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() __|'seLin_
|
|
|
|
#288 |
|
bbk
|
Cevap : Alttakinin Başına Gökten Ne Düşsündüşssün bakalım:) alttaki başına termostat düşssün:P
|
|
#289 |
|
gothicc_girll26
|
Cevap : Alttakinin Başına Gökten Ne DüşsünxP alttakinin başına müzik kutusu düşsün xP |
|
|
|
#290 |
|
*KeDi KeSeN*
|
Cevap : Alttakinin Başına Gökten Ne Düşsün:Banka KASASI Düşsün ALLtakine :P |
|
|
|
#291 |
|
|
Cevap : Alttakinin Başına Gökten Ne Düşsün:D:D aa ben kasayı almayımda paraları alym jijim:D Sn mdem cp tlfnu dssn :P |
|
|
|
#292 |
|
dejavu2009
|
Cevap : Alttakinin Başına Gökten Ne DüşsünEricson A1018 attın dimi? Takoz gibi bişi ya ![]() ![]() Hala başıma buz tutuyorum![]() ![]() Alttakinin başına apartmandan hişimla atılan bir iççamaşırı düşşsün :P |
|
|
|
#293 |
|
_SiYaH_
|
Cevap : Alttakinin Başına Gökten Ne DüşsünÇorap düşsün =)
|
|
#294 |
|
inci_tanesi
|
Cevap : Alttakinin Başına Gökten Ne Düşsünalttaki kafana HAMAM böceği düşsn ![]() ![]()
|
|
#295 |
|
kezban
|
Cevap : Alttakinin Başına Gökten Ne Düşsüninci düşsün:D
|
|
#296 |
|
b3Güm
|
Cevap : Alttakinin Başına Gökten Ne Düşsüniıyyy hiç sevemem hatta korkarımm ![]() :(allttaki kafana peluş ayıcıklar yağsın :):) |
|
|
|
#297 |
|
kezban
|
Cevap : Alttakinin Başına Gökten Ne Düşsünbegüm yaa incidenmi korkuyosun sen önceki yazılanda kaldın sanırım![]() alttakının basına güller düşsün,aşk düşsün |
|
|
|
#298 |
|
b3Güm
|
Cevap : Alttakinin Başına Gökten Ne Düşsünevet bende onda kalmışsım :D düssün düssün aşk düssün =) alttakinin başına yastık düssün ?:D |
|
|
|
#299 |
|
KRDNZ
|
Cevap : Alttakinin Başına Gökten Ne DüşsünAlttakinin başına bi kova su düşsün (kovayla beraber:Pp) :D |
|
|
|
#300 |
|
kezban
|
Cevap : Alttakinin Başına Gökten Ne Düşsünıslandık:Dkovayıda yedim:D alttakının basına köpük düşsün köpük banyosu yapar ne güzel:D
|
|
|
|